Ay ise yariyosa ben de yaptirayimMerhaba kizlar belki bu konuyu sağlık bölümüne açın diyeceksiniz ama bu artık benim derdim ya bıktım usandım nerdeyse hergun İlaç alıyorum artık. Migren ağrılarım dayanılmaz boyutta. Migren için botoks yaptırıp faydasını gören ya da başka bir uygulama ile fayda bulan var mi? İşte yorulmayın uykunuza falan dikkat edin demeyin malesef benim işim açlık uykusuzluz ve vardiyalı çalışma üzerine
Atak onleyici ne kiAtak onleyici kullandiniz mi
Atak önleyici ne oluyor tam olarak acabaAtak onleyici kullandiniz mi
Konu hakkında bilgim yok da bir arkadaşım da sadece ekran gözlüğü kullanarak ataklarını ciddi anlamda azalttığını söylemiştiMerhaba kizlar belki bu konuyu sağlık bölümüne açın diyeceksiniz ama bu artık benim derdim ya bıktım usandım nerdeyse hergun İlaç alıyorum artık. Migren ağrılarım dayanılmaz boyutta. Migren için botoks yaptırıp faydasını gören ya da başka bir uygulama ile fayda bulan var mi? İşte yorulmayın uykunuza falan dikkat edin demeyin malesef benim işim açlık uykusuzluz ve vardiyalı çalışma üzerine
Merhaba kizlar belki bu konuyu sağlık bölümüne açın diyeceksiniz ama bu artık benim derdim ya bıktım usandım nerdeyse hergun İlaç alıyorum artık. Migren ağrılarım dayanılmaz boyutta. Migren için botoks yaptırıp faydasını gören ya da başka bir uygulama ile fayda bulan var mi? İşte yorulmayın uykunuza falan dikkat edin demeyin malesef benim işim açlık uykusuzluz ve vardiyalı çalışma üzerine
Ekstra bir başka tedavi mi yoksa botoks mu yaptırdınızKuzum 10 seneden sonra baş ağrısından kurtulmuş biri olarak söylüyorum.
İstanbul beylikdüzü dr. Deniz Mataracı Çevik.
İnan ömür boyu dua edersin bana.
10 sene yurtdışı yurt içi denemediğim şey kalmadı.
deniz hanımın tedavisi sayesinde kurtuldum nefes alıyorum.
Ve her 6 ayda birde hala yurtdışından mutlaka gidiyorum.
Ekstra bir başka tedavi mi yoksa botoks mu yaptırdınız
İlaç ağrıyi kesiyor ama üzülüyorum kendime nolcak böyle her ay avuç avuc İlaç bu böbrekler ilerde başımızda ne iş açacakGelen yorumları merak ediyorum. Eşimde de var o da ağrı kesicilerle yaşıyor gibi
Doktor ismini rica etsem :) bende de var önceleri tektim idare ediyordum da şuan minik bebegim var migren başladı mı kızıma bile katlanamaz hale geliyorm o an gözüm görmüyor Resmen çok üzülüyorumMukemmel bir devlet hastanesi doktoruna gittim sansima mhrsden o cikti uygun tarihte. Bana 6 ay boyunca bir ilac kullandirdi bu migren ataklarini onleyici olarak yazdigim ilacin dedi. Dedigi gibi kullanmaya basladim. Hatta piyasadaki en etkili migren ilacini da yazdi ama tedavinin ortalarina dogru agrilarim hafifledi ve o etkili ilaci hic kullanmadim gerek kalmadi. Simdi agridiginda hafif duzey migren ilaclariyle sip diye geciriyorum cok sukur.
Ilac isimleri vermiycem. Doktor ismi verebilirim.
Çok şükür çok sevindim adınıza. Tek bir seferlik hacamatla mı bitti ? maşallah çok güzel etkisi olmuşHayatla bağım kopuyordu migren atağım tutunca. Hiç bir ilaç kesmiyordu. Hacamatla tamamen bitti 12 yıldır hiç atak gelmiyor
Beyoglu goz egitim ve arastirma hastanesi doktor ıtır kunter :) hacamat da etkili bu arada ama ben gerek duymadimDoktor ismini rica etsem :) bende de var önceleri tektim idare ediyordum da şuan minik bebegim var migren başladı mı kızıma bile katlanamaz hale geliyorm o an gözüm görmüyor Resmen çok üzülüyorum
Ayy bana ne kadar da yakın bir hastane. teşekkür ediyorum hemen randevu bakcamBeyoglu goz egitim ve arastirma hastanesi doktor ıtır kunter :) hacamat da etkili bu arada ama ben gerek duymadim
Izmirde yaşayan ben buna üzüldüAyy bana ne kadar da yakın bir hastane. teşekkür ediyorum hemen randevu bakcaminşallah faydası olur. Hacamat dan hep çekinirdm aslında ama şuan bebekten dolayı ne olsa yapcam diyorum yeter ki işe yarasın
3 seansta bitti benimki. İnşallah size de şifa olurÇok şükür çok sevindim adınıza. Tek bir seferlik hacamatla mı bitti ? maşallah çok güzel etkisi olmuş