İnşallah teşekkür ederim3 seansta bitti benimki. İnşallah size de şifa olur
Ilac ismini keske verseniz. Baska illerden gelme imkanimiz yok en azindan burda norolog muayenesinde doktora sorabiliriz ilaciMukemmel bir devlet hastanesi doktoruna gittim sansima mhrsden o cikti uygun tarihte. Bana 6 ay boyunca bir ilac kullandirdi bu migren ataklarini onleyici olarak yazdigim ilacin dedi. Dedigi gibi kullanmaya basladim. Hatta piyasadaki en etkili migren ilacini da yazdi ama tedavinin ortalarina dogru agrilarim hafifledi ve o etkili ilaci hic kullanmadim gerek kalmadi. Simdi agridiginda hafif duzey migren ilaclariyle sip diye geciriyorum cok sukur.
Ilac isimleri vermiycem. Doktor ismi verebilirim.
Merhaba migreniniz suan ne durumdaDoktor ismini rica etsem :) bende de var önceleri tektim idare ediyordum da şuan minik bebegim var migren başladı mı kızıma bile katlanamaz hale geliyorm o an gözüm görmüyor Resmen çok üzülüyorum
her adet döneminde ve çevresel faktörler kaynaklı tutuyor ve dayanılmaz bir hal alıyor hiç değişmediMerhaba migreniniz suan ne durumda
Her hangi bir şey yaptırdınız, mi.tedavi falan aldınız. Mi.bende çok kötü durumdayım.hayatim çok kötü olmaya basladimher adet döneminde ve çevresel faktörler kaynaklı tutuyor ve dayanılmaz bir hal alıyor hiç değişmedi
Yok hiç Bir tedavi ilaç birşey kullanmadım. O an hangi ağrı kesici denk gelirse alıyorm tabi o da faydasız kalıyor. Duş alıp karanlık odaya geçiyorm ve uyumak için çırpınıyorm mide bulantısı kusmalar da oluyr. Kustukca rahatlıyorm biraz.Her hangi bir şey yaptırdınız, mi.tedavi falan aldınız. Mi.bende çok kötü durumdayım.hayatim çok kötü olmaya basladim
Botoks hiç bir halta yaramıyor maalesefMerhaba kizlar belki bu konuyu sağlık bölümüne açın diyeceksiniz ama bu artık benim derdim ya bıktım usandım nerdeyse hergun İlaç alıyorum artık. Migren ağrılarım dayanılmaz boyutta. Migren için botoks yaptırıp faydasını gören ya da başka bir uygulama ile fayda bulan var mi? İşte yorulmayın uykunuza falan dikkat edin demeyin malesef benim işim açlık uykusuzluz ve vardiyalı çalışma üzerine
Bende de kronik hemde suan cok kotu durumdayim.Bende düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım sinir blokaj da yapildi biraz rahatlatmisti ama antidepresan kullaniyordum ozamn kisa sürdü.relpax bende pek işe yaramıyor.napcagim8 şaşırdım kurtuluş yok galiba bundanBen yaptirdim. Hiç agirmadigi kadar basim agirdi. Ardindan sinir blokaji yapildi maalesef o da bir işe yaramadı. Benimki kronik migren relpax isimli bir ilaç var onu kullaniyorum. Birtek o geciriyor
Bende antidepresan kullandim migren icin yazdı. Laroxly 10 mg. Onunla birlikte cok rahat ettim. Fakat gebelik dusundugum icin birakmak zorunda kaldim.Bende de kronik hemde suan cok kotu durumdayim.Bende düşünüyordum ama şimdi kararsız kaldım sinir blokaj da yapildi biraz rahatlatmisti ama antidepresan kullaniyordum ozamn kisa sürdü.relpax bende pek işe yaramıyor.napcagim8 şaşırdım kurtuluş yok galiba bundan
Benim ki kronik artık gece gündüz heran var artijYok hiç Bir tedavi ilaç birşey kullanmadım. O an hangi ağrı kesici denk gelirse alıyorm tabi o da faydasız kalıyor. Duş alıp karanlık odaya geçiyorm ve uyumak için çırpınıyorm mide bulantısı kusmalar da oluyr. Kustukca rahatlıyorm biraz.
Şansa kalmış demek kiBenim botoxla düzelmedi, ama düzelen duymuştum.
Hacamat nöroloji terapi ve sinir blokaj yapıldı sonuç alamadımBenim Migren değil ama cluster, yaşamayan bilemez.
Botox ve ozon tedavi ile ağrılar tamamen geçmedi ama müthiş rahatlatti atak geldiğinde sadece buz tatbiki ile atlatiyorum artık.Daha doğrusu atlatiyordum. Botoxun etkisi geçti, 20 gün sonra yeniden gideceğim.
Bu arada bu hacamat vs ben pek anlamam ama yine de size bir alt bilgi geçeyim. Bazı devlet hastanelerinin GETAT bölümü var. Orada botox, hacamat, ozon tedavi, akupunktur, mezoterapi, noral terapi,prp ve hipnoz gib uygulamalar yapiyorlar. Fiyatları makul. Arastirin.
Üzüldüm yaBotoks hiç bir halta yaramıyor maalesef