bende de migren var tuttu mu ağrı kesici olmadan geçmiyor sonu hüsran olsa da 3 gebelik yaşadım ama migren ile alakası var mı diye hiç düşünmedim çünkü başka sorun var mı derdine düşüyorsun normalde o yüzden takma kafana bende kimyasal geçirdim nedeni yok yani daha yeni evlisin bunlara üzülmen için çok erken
bende de migren var tuttu mu ağrı kesici olmadan geçmiyor sonu hüsran olsa da 3 gebelik yaşadım ama migren ile alakası var mı diye hiç düşünmedim çünkü başka sorun var mı derdine düşüyorsun normalde o yüzden takma kafana bende kimyasal geçirdim nedeni yok yani daha yeni evlisin bunlara üzülmen için çok erken
çok teşekkürler meltemjeBen yıllarca migren ağrısı çektim, ilaç bulamadığım zamanlarda bağıra bağıra ağladığımı bilirim ama sonra sigarayı bıraktım nöbetler yok denecek kadar azaldı. Hamilelik migreni diye bir şey var yani migreni olmayanlar bile migren ağrısı çekiyolar senin için zor bir süreç olacaktır ama annelik güdüsüyle katlanırsın diye düşünüyorum. Ben de bu hamileliğimde bi iki defa yakalandım çok fenaydı ama dediğim gibi minoset içebiliyosun onla idare ettim.
İlk 3 ay zaten uykudan başını kaldıramıyosun, çalışmıyosan kolay atlatacağın bi süreç. Bi de şöyle bi durum var her hamilelik farklı oluyo umarım seninki kolay bi hamilelik olur.çok teşekkürler meltemje
bende bunu düşündüm inşallah Allah sabrını verir. minoset ve parolu duydum ama benim migrenim ağır. İnşallah geçebilen ağrılar yaşarım normalde ağlıyorum yerimde duramıyorum ağrım olunca başım koca bir kaya gibi oluyor ve uyuşuyor.
Aynen şekersiz Türk kahvesi migren atağına çok iyi geliyo ama ben hamileliğimde kahveden tiksindiğim için içemedim.Merhaba, ben de kendimi bildim bileli migren hastasıyım. 6 aydan uzun süreli ilaç tedavileri de gördüm. HAftada neredeyse 5 gün migrenim tutuyordu ve ben her seferinde ilaç içiyordum maalesef. Sonradan ilaç almayı bıraktım. Ağrıyor mu, çok ağrıyor ama bu kadar ilaç içmeye devam edersem böbrekten problem yaşarım. üzerinde sigarayı, parfüm kullanmayı da bırakınca bayaa azaldı ağrılarım.
Hamile kalmayı tabiki etkilemiyor, ancak içtiğiniz ilaçlar maalesef bebeğe zararlı. Öncelikle ilaçları azaltmaya çalışın. Ağrıyla nası başa çıkabilirsiniz onu öğrenin. Ben kahve içmeyi, buz koymayı, kesinlikle ışıkta kalmamayı ve yeni kalkmışken bile uyumayı çözüm olarak buldum. Tabiki herkesin aynı değildir.
Hamileyken de oldu maalesef ataklarım. Oluyorda. 1 kahve içiyorum, türk kahvesi biraz rahatlatıyor ve uyuyorum. Ağrınızı ilaçsız nasıl azaltabileceğinizin yolunu bulun. Sevgiler
Bir bilgim yok ama kuzeniminde migreni var ikinci cocuguna hamile su an alakası yoktur bence daha cok cok yenisiniz acele etmeyin olur bir sene icinde olmazsa doktora gidin benim iki yıl sonra kendiliginden oldu olur merak etmeyin.ağır migren ağrısı yaşayan hamile kalan yok mu aranızda kızlar?
Merhaba, ben de kendimi bildim bileli migren hastasıyım. 6 aydan uzun süreli ilaç tedavileri de gördüm. HAftada neredeyse 5 gün migrenim tutuyordu ve ben her seferinde ilaç içiyordum maalesef. Sonradan ilaç almayı bıraktım. Ağrıyor mu, çok ağrıyor ama bu kadar ilaç içmeye devam edersem böbrekten problem yaşarım. üzerinde sigarayı, parfüm kullanmayı da bırakınca bayaa azaldı ağrılarım.
Hamile kalmayı tabiki etkilemiyor, ancak içtiğiniz ilaçlar maalesef bebeğe zararlı. Öncelikle ilaçları azaltmaya çalışın. Ağrıyla nası başa çıkabilirsiniz onu öğrenin. Ben kahve içmeyi, buz koymayı, kesinlikle ışıkta kalmamayı ve yeni kalkmışken bile uyumayı çözüm olarak buldum. Tabiki herkesin aynı değildir.
Hamileyken de oldu maalesef ataklarım. Oluyorda. 1 kahve içiyorum, türk kahvesi biraz rahatlatıyor ve uyuyorum. Ağrınızı ilaçsız nasıl azaltabileceğinizin yolunu bulun. Sevgiler
Bir bilgim yok ama kuzeniminde migreni var ikinci cocuguna hamile su an alakası yoktur bence daha cok cok yenisiniz acele etmeyin olur bir sene icinde olmazsa doktora gidin benim iki yıl sonra kendiliginden oldu olur merak etmeyin.
evet kimi de öyle diyor hamileyken ağırmıyor ama sezaryen olunca 1 ay filan ağrı şiddetleniyomuş. inşallah hayırlısı yaşım geçiyor hayırlısıyla bu güzel zamanları yaşamak isterimbende migren var. ilk kizima hamileyken hic kafam agrimadi ne hikmetse...
dogumdan iki ay sonra atak gecirdim. direndim ne ilac nede hastaneye gittim. sabahi sabah ettik
ikinciye hamileyim sükür iyi gidiyo yine. ara ara agrim oluyo, yatioyrum hemen karanlik bi yere.. geciyo sükür.
annemin migreni var 4 cocugu var
yakin tanidigin migreni var 2 cocugu var
bence engel degil
migren yüzünden cocugu omayani hic duymadim
Valla ablamın yoktu hamilelikte başladı bende olmuyordu hamileyken olsa da minoset içiyordum onu veriyordu Dr zaten çok kısa hamilelik süreci geçiriyordum 7 haftayı bulmuyor du ramazanda oruçluyken başlar gibi oluyordu patates sariyordum başımapeki hamileyken atakların oldu mu hiç? hamileyken kimi migren geçiyo diyolar/
bir buçuk ay oldu. parol kullanıyorum ağırınca. 4 kez atak oldu test yaptılar hamilelik olmadığı için arveles iğne yaptılar. bende araştırıyorum bitkisel kürler yapıyorum bir de nöral terapi varmış onu da denemek istiyorum. işim çok ağır ve stresli memurum izin yok. evde olsam daha çok dikkat edebilirdim. aura migreni var bayılmaya varacak derecede ağrılar oluyo malesef.Canım migreni bilmiyorum da 1,5 ay erken değil mi bebek için? Hem madem ilaç kullanıyorsun onları kesmen bir süre vücut dinlendirmen lazım. Yani yine olur bebek ama vücut ne kadar temiz olursa ilaç kimyasal sigara vs. den bebek o kadar sağlıklı olur.
Valla ablamın yoktu hamilelikte başladı bende olmuyordu hamileyken olsa da minoset içiyordum onu veriyordu Dr zaten çok kısa hamilelik süreci geçiriyordum 7 haftayı bulmuyor du ramazanda oruçluyken başlar gibi oluyordu patates sariyordum başıma
Zormuş ya Allah yardımcın olsunbir buçuk ay oldu. parol kullanıyorum ağırınca. 4 kez atak oldu test yaptılar hamilelik olmadığı için arveles iğne yaptılar. bende araştırıyorum bitkisel kürler yapıyorum bir de nöral terapi varmış onu da denemek istiyorum. işim çok ağır ve stresli memurum izin yok. evde olsam daha çok dikkat edebilirdim. aura migreni var bayılmaya varacak derecede ağrılar oluyo malesef.
zaten 3 yıldır avmigren tarzı ilaçları bıraktım. mazejik kullanmıyorum. sadece parol ve ağırlaşınca arveles. bazen şiddetleniyor korkuyorum ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?