MİGREN HAMİLE KALMAYA ENGEL Mİ?

Konuyu hortlatmış olacağım.bende migren yoktu.geçen haftadan beri baş ağrım var.5 gündür sürekli ve hiç yaşamadığım şiddette.nöroloğa gittim migren dedi.bu haftalarda oluyormuş.arveles serum verdi.o da kar etmedi.
Çok ağrırsa mr isteyebilirim dedi.düşünmüyorum girmeyi.Allah sabır versin hepimize

Konuyu hortlatmış olacağım.bende migren yoktu.geçen haftadan beri baş ağrım var.5 gündür sürekli ve hiç yaşamadığım şiddette.nöroloğa gittim migren dedi.bu haftalarda oluyormuş.arveles serum verdi.o da kar etmedi.
Çok ağrırsa mr isteyebilirim dedi.düşünmüyorum girmeyi.Allah sabır versin hepimize
hamile olmana rağmen arveles mi verdi, benmi yanlış anladım

Evet arveles serum verdi.jinekoloğuma Danıştay.bu seferlik izin veriyorum dedi

Migrenim var ikinci bebeğime hamileyim. Engel değil ama kızımda iki kere kriz geçirdim sabaha kadar ağladım başımı duvardan duvara vurdum nerdeyse . Parol içtim fayda etmedi. Bi kerede acilde serum verdiler.

Evet arveles serum verdi.jinekoloğuma Danıştay.bu seferlik izin veriyorum dedi
canım ben doktor değilim ama migrenli bir hamile olarak söylüyorum: nöroloji doktoruna sürekli gidiyorum kadın doğum doktoruna da gidiyorum. bana parol ve minoset dışında herhangi bir ağrı kesici kullanmamı yasakladılar. 15+3 hamileyim. belki 8-10 tane bu zamana kadar parol plus içtim ama bunu bile kabul etmediler kızdılar. gripliyken kullandım pişmanım çünkü aura migrenim var ve hafada 2-3 kez kriz tutuyor daha da içmedim parol plus, hiçbir ağrıkesiciyi kullanmıyorum. korkuyorum bebeğime bişey olur diye.
seni anlıyorum canım ama ben sabahlara kadar ağlıyorum ağrıdan 2-3 sürüyor ve kendiliğinden geçiyor. içmemeni veya serum almamanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun

Migrenim var ikinci bebeğime hamileyim. Engel değil ama kızımda iki kere kriz geçirdim sabaha kadar ağladım başımı duvardan duvara vurdum nerdeyse . Parol içtim fayda etmedi. Bi kerede acilde serum verdiler.

hamile kaldım çok şükür. sizin çok tutmamış iyiki. ben sayamadım bile her hafta 2-3 kez tekrarlarlıyor malesef :(

hamile kaldım çok şükür. sizin çok tutmamış iyiki. ben sayamadım bile her hafta 2-3 kez tekrarlarlıyor malesef :KK43:
Çok zor Can'ım biliyorum ama bebiş için Katalancan. Şimdi ben yine hamileyim. Henüz bişey olmadı şükür. Olursa napcam bilmiyorum. Kızımda karanlıkta sessiz kimsesiz ortamda sabaha kadar sabretmiştim :(

canım ben doktor değilim ama migrenli bir hamile olarak söylüyorum: nöroloji doktoruna sürekli gidiyorum kadın doğum doktoruna da gidiyorum. bana parol ve minoset dışında herhangi bir ağrı kesici kullanmamı yasakladılar. 15+3 hamileyim. belki 8-10 tane bu zamana kadar parol plus içtim ama bunu bile kabul etmediler kızdılar. gripliyken kullandım pişmanım çünkü aura migrenim var ve hafada 2-3 kez kriz tutuyor daha da içmedim parol plus, hiçbir ağrıkesiciyi kullanmıyorum. korkuyorum bebeğime bişey olur diye.
seni anlıyorum canım ama ben sabahlara kadar ağlıyorum ağrıdan 2-3 sürüyor ve kendiliğinden geçiyor. içmemeni veya serum almamanı tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun
Canm bu 11. Gün ve 6 gündür sürekli ağrım var.sabah olmuyordu ağlamaktan.dün serum biraz rahatlattı.gece uyuyabildim.bi kerelik izin veriyorum dedi seruma.uyku yok sürekli zonkluyor.bir an durmuyor.parol de almıyorum bi tane içmiştim işe yaramadı.
Geçecek inşallah diye bekliyorum

Canm bu 11. Gün ve 6 gündür sürekli ağrım var.sabah olmuyordu ağlamaktan.dün serum biraz rahatlattı.gece uyuyabildim.bi kerelik izin veriyorum dedi seruma.uyku yok sürekli zonkluyor.bir an durmuyor.parol de almıyorum bi tane içmiştim işe yaramadı.
Geçecek inşallah diye bekliyorum

senin bayağı uzun sürmüş geçmiş olsun canım üzüldüm çünkü anlıyorum. benim 2 gün aralıkla sürekli tekrarlıyor. haftalık 2-3 sefre tekabül ediyor. seninki belki daha şiddetlidir. inşallah ağrıları tez zamanda atlatırsın

Çok zor Can'ım biliyorum ama bebiş için Katalancan. Şimdi ben yine hamileyim. Henüz bişey olmadı şükür. Olursa napcam bilmiyorum. Kızımda karanlıkta sessiz kimsesiz ortamda sabaha kadar sabretmiştim :KK43:

migrenin olunca ağrıları atlatmak için yalnız oluyosun mecbure. o kadar zorki anlıyorum, insan ne bir şey yiyebiliyor, ne de uyuyabiliyor. inşallah hafif ağrılarla atlatırsın canım

migrenin olunca ağrıları atlatmak için yalnız oluyosun mecbure. o kadar zorki anlıyorum, insan ne bir şey yiyebiliyor, ne de uyuyabiliyor. inşallah hafif ağrılarla atlatırsın canım
İnşlh hiç kimse çekmesin çok zor çeken bilir anlar

ben kendi yöntemlerimi söyleyim bir de, belki faydası olur:
benim boyun, şakak, kaşlarımın üstü ve elimde baş parmakla işaret parmağım arasındaki boşluğu has zeytinyağına karabiber karışımını ovarak sürüyorum. sanki biraz hafiflitiyor. bu karışımı limon kolonyası karabiber şeklinde yapanlar da var. belki sizede fadası olur kızlar

senin bayağı uzun sürmüş geçmiş olsun canım üzüldüm çünkü anlıyorum. benim 2 gün aralıkla sürekli tekrarlıyor. haftalık 2-3 sefre tekabül ediyor. seninki belki daha şiddetlidir. inşallah ağrıları tez zamanda atlatırsın
Sağ ol canım daha iyiyim şükür.şehir değiştirdik adaptasyon sıkıntım var.atamam uzağa oldu.bunun üzüntüsü tetikledi sanırım.derdimi anlatamadım falan.şükür sıkıntım bitiyor gibi.
Allah hepimize yavrularımızı mutlu mesut ağrısız beklemeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sağ ol canım daha iyiyim şükür.şehir değiştirdik adaptasyon sıkıntım var.atamam uzağa oldu.bunun üzüntüsü tetikledi sanırım.derdimi anlatamadım falan.şükür sıkıntım bitiyor gibi.
Allah hepimize yavrularımızı mutlu mesut ağrısız beklemeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

zaten stres migreni tetikliyor, hamilelikte de çok sıkıntı veriyor. kendini üzme. bendeağladığımda üzüldüğümde direk başım ağrıyor malesef. 2 li taramamın bir sonucu iyi çıkmadı çok üzülüyorum bi yandan üzmemeye çalışıyorum çünkü bebeğime zarar veriyor stres.

Canm 2li tarama olasılık üzerine.ben de yaptırmadım varsa da bişey aldırmıcaz diye.inşalalh yanılan test sonuçlarındandır seninki de.kimisi de 2li teste üzülüp amniyosentez yaptırtıyor bi sürü paralar verip olumlu sonuç alıyor.
Meleğin sağlıklı bi şekilde gelir inşallah :KK200::anneadayı:

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Back
X