Arkadaşlar beni iyi dinleyin
Migren dediğiniz şey kişiye göre değişen ağrı,öyle bir illet işte ,kimine ağrı kesici iyi gelir kimine su kimine magnezyum kimine botoks,kimine de hiç bir şey
Ben bunların hepsini denedim,kronikleşmiş hergün yaşadığım ağrım var,boyun düzleşmem boyun fıtıklarım en büyük tetikleyici,ayrıca regl döneminde serumluk,fizik tedaviden tutun,migren tedavisine bitkisel ilaçlara ve daha sayamadığım herşey uygulandı,benim ananemdede varmış,menapozda geçmiş,inşallah geçtiği günleride görürüm.öyle yaşamayanda bilmez kolay geçende akıl vermesin,bunu hergün yaşayan biri ve serumluk olan biri olarak söylüyorum.Yaşam kalitemin sıfır olduğu gitmediğim doktorun kalmadığı noktada migren aşısına karar verdim ,7 aydır vuruluyorum,ilk aylar 4500dü,son 2 aydır 6350 ve önümüzdeki ay yine zam gelecekmiş.bunu özel sigortayla çok ucuza alanlar var ,bende bunun yolunu arıyorum şimdilerde…
Neyse yine konuya döneyim aşı olduğumdan beri allahım hayat bu muymuş dedim.ağracak korkusuyla yapamadığım herşeyi yaptım,çok başarılı
Ammmaaa heleki aşıyı 1 hafta aksatayım,unuttuğum ağrı kafamda
İlk ay 2 doz sonra 1er doz oluyorsunuz,eczaneye gidip alıyorsunuz,özel sigortayla almayacaksanız reçeteye bile gerek yok,ben vurulduğum ilk hafta etkisini gördüm..Ama artık bütçem zorluyor
Detaylıca yazdım faydası olur diye
Ha kullanıp özel sigortayla alan varsa o da bana yol gösterirse çok dua ederim.
Yine de halimize şükür diyorum rabbim daha büyük dertler vermesin
Herkese geçmiş olsun,sevgiyle kalın