• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migren belası

Dene dene hem kalçaları ve iç bacağı da sıkılaştırıyor bu hareket, bir taşla iki kuş :)
Ahh ah aslinda bir taşla birden fazla sorunum ortadan kalkar. Deneyeceğim adet zamanima yakin:)
Sana da göndereyim o zaman özelden.
Ama dediğim gibi ben 1 ay kadar kısa bir süredir deniyorum. Öncellikle tıbbi tedaviden yanayım her zaman.
Yan ürün diyelim :) Gönderiyorum.
Bekliyorum :) inanıyorum faydasi olacak :)

Ahh ah aslinda bir taşla birden fazla sorunum ortadan kalkar. Deneyeceğim adet zamanima yakin:)

Bekliyorum :) inanıyorum faydasi olacak :)
Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Başlamak için adet zamanını bekleme, normal zamanda her gün yap ki bölgedeki kaslar gelişsin ilerleyen dönemlerde de adetin ağrılı geçmesin.Ayın 3 haftası yapacaksın yani canım...

Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Başlamak için adet zamanını bekleme, normal zamanda her gün yap ki bölgedeki kaslar gelişsin ilerleyen dönemlerde de adetin ağrılı geçmesin.Ayın 3 haftası yapacaksın yani canım...
Anladim da işime gelmedi desem :)

Migren çayı önereceğim size işe yaramıyor diyenler bir de bu çayı denesinler ve burada deneyenler işe yarayıp yaramadığını bizlerle paylaşsın lütfen. Bu sayede faydalı ise diğer kişilere de faydamız olsun. Evet tarifi veriyorum.
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.

Buraya yazdigimdan beri iki seferdir ağrı çekiyorum. Evde kolonya yok ama karabiber limon deniyorum. İşe yaradı diyebilirim. Karabiber yaktıkça ağrı hissetmiyorum. Ama çıkardığımda yine devam ediyor. En azından kıvranmıyorum şu an.

Son düzenleme:
Migren çayı önereceğim size işe yaramıyor diyenler bir de bu çayı denesinler ve burada deneyenler işe yarayıp yaramadığını bizlerle paylaşsın lütfen. Bu sayede faydalı ise diğer kişilere de faydamız olsun. Evet tarifi veriyorum.
1 tatlı kaşığı tıbbi nane
1 tatlı kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kuşburnu
250 cc kaynar su
Tıbbi nane, papatya ve kuşburnu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk. demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.
Not aldım bu çayı da deneyeceğim. Teşekkürler

Ağrım olduğunda neleri denersem deneyeyim etkisi olmadi. Kuvvetli bir ağrı kesici almam gerekiyor hafiflemesi için. Ne çaylar ne yaglar hic bisi ise yaramadi :/

Sevindirici kısmı agrima neyin sebep oldugunu buldum, kahve. Dışardan aldığım yada evde ucu bir arada seklinde hazırladığım hic farketmiyor. İçersem mutlaka ağrım başlıyor icmedigim zaman henuz migrenimin tuttugunu farketmedim. Hayatimdan kahveyi tamamen cikarmam gerek sanırım :(

Türk kahvesini denemedim henüz ama umarım o sebep olmuyodur.

bu migren illeti insanı hayattan soğutuyor. bende bayağı ağır yaşayanlardandım minoset zerre kadar etki etmiyor bende. apranax kullandım baya zaman ama sürekli ilaçla nereye kadar. sonra küçük çaplı bir araştırmadan sonra bir yöntem buldum. 3 adet pamuğa ( makyaj temizleme p. boyutunda) yarım çay kaşığı kadar karabiber dök üzerine kolanya dök ve bunların ikisi şakaklarına 3, sü alnının tam ortasına gelecek şekilde tülbentle sar. ve uyumaya çalış. baya yakıyor ama yarım saatte en yoğun ağrımı bile geçiriyorer gerçi ben şiddetlenmesine fırsat vermiyorum ama dışarda olduğum zamanlarda önüne geçemiyorum. yanınca orda iz kalcak falan zannetme hiç bir şey olmuyor.
birde bende çıkarmadan rahatlayamıyordum önceden ama şimdi o raddeye gelmeden iyileşiyorum. umarım faydası olur. Allah şifa versin
ya arkadasım Allah senden bındefa razı olsun. Önceden okumuştum bu yöntemi.. Dun 8,5 saatlik agrıda ve istifradan sonra aklıma geldi eşime yaptırdım bunu , 10 dk sonra sızmıştım ( gece saat 3 oldu artık ) gerci bundan 10-15 dk once agrı kesıcı aldım ama ben bu yonteme bagladım ümidimi niyetımı bozmadan bunu yapıcam artık herseferınde.. o nasıl bir yanmaydı onun ateşiyle migren agrısı kayboldu..

ya arkadasım Allah senden bındefa razı olsun. Önceden okumuştum bu yöntemi.. Dun 8,5 saatlik agrıda ve istifradan sonra aklıma geldi eşime yaptırdım bunu , 10 dk sonra sızmıştım ( gece saat 3 oldu artık ) gerci bundan 10-15 dk once agrı kesıcı aldım ama ben bu yonteme bagladım ümidimi niyetımı bozmadan bunu yapıcam artık herseferınde.. o nasıl bir yanmaydı onun ateşiyle migren agrısı kayboldu..

Amin cümlemizden razı olsun. Şifa Allah tan. Sanırım o yanma yüzünden migrenin ağrısını unutuyoruz. Ben artık direk karabiberli pamuğu değilde iki pamuğun arasına karabiber ve kolonya döküp koyuyorum. çok yanıyorsa öylede deneyebilirsin bidahakine.

Amin cümlemizden razı olsun. Şifa Allah tan. Sanırım o yanma yüzünden migrenin ağrısını unutuyoruz. Ben artık direk karabiberli pamuğu değilde iki pamuğun arasına karabiber ve kolonya döküp koyuyorum. çok yanıyorsa öylede deneyebilirsin bidahakine.
Olsun razıyım. dayanamadıgımda dedığin gibi yapayım.. tekrar çok sagol.. gece o acımda bile aklıma geldin dua ettim o_O

Merhaba arkadaşlar,

Canımı felaket sıkan konu bu. Uzun zamandır oldukça sık şekilde baş ağrısı çekiyordum. Sinuzitim var senelerdir ona yordum hep taki pazartesi sabah başlayıp gece yatana kadar devam eden yer yer gözlerimi oyacak gibi olduğum yer yer Allahım ya canımı al ya ağrıyı diye isyan ettiğim hüngür hüngür ağlatan o siddetli ağrıyı yaşayana kadar. Dün gittim nöroloji bölümüne. Doktor migren teşhisi koydu, yanına yaygın anksiyeti bozukluğu yazdı ve emin olmak için mr istedi. 2 hafta sonrasına mr randevusu aldım. Ancak doktor mr sonucunu görmeden ilaç vermedi ve ben acayip korkuyorum o zamana kadar tekrar migren krizi tutar diye.

Bu konuda tecrübeli olanlar normal ağrı kesiciler fayda etmiyor, uyumak vs hiç bir işe yaramıyor. Doktor ilaç verene kadar olurda ağrım başlarsa nasıl azaltabilirim bunu? Tam vize dönemindeyim ve çok kötü etkiler eğer ağrım tutarsa :KK43:
Arkadaşlar migren ameliyatı var artık..duydunuz mu

Migreni kronikleşmiş arkadaşlar migren ameliyatı ile hayatlarına ağrısız devam ediyorlar.. Ve bu ameliyatı malatya Devlet hastanesinde Çetin Duygu hocamız yapıyor..lütfen araştırın..ve bir an önce form doldurup sıraya girin..

Ben de artık son çare akupunktura başlamaya karar verdim. Allah hepimize ağır şifalar ve sabırlar versin. Şu illetten bir kurtulsam istiyorum artık. Ağrısına, mide bulantısına artık dayanamıyorum, canıma tak etti. Tek sorun ataklar da değil, artık atak korkusundan plan program yapamaz, rahat bir nefes alamaz oldum. Tüm hayatımı felç etti şu migren denen canavar. Nolur bana şan dileyin.

Kızlar ilk akupunktur seansıma bugün gittim migren için, şimdilik iyi gibiyim. Tabi hemen bir günde belli olmaz ama en büyük dileğim böyle devam etmesi. En azından iğneler korktuğum gibi acıtmıyormuş.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Back