- 3 Nisan 2014
- 36.137
- 147.308
- 798
- Konu Sahibi Careler1298
-
Su orucu nedir?Ortaokulda başladım migren ağrıları çekmeye. 30 yaşındayım, 2 yıl önce su orucu + hacamatla kurtuldum.
Aynı belirtilerBenim 40 dan sonra başladı konu sahibesininki gibi regl tetikli. Evet biraz uyuzumdur
Aynı belirtilerben tek çocuğum ablam olur musun
bu kadar ortak nokta şaşırtıcı. kullanıcı adınızı mı değiştirdinizBak yeni bir sebep buldum tek çocuklukbu tetikledi zaar. Ben de tek çocuğum olurum tabi
işte annende 37 yaşında pozitif bişey olmuş, hayatında tetikleyen çözülmüş . ondan diyolllaaaa . şaka bir yana bir yana temelinde yatan duygular olduğu fikrine inanıyorum arkadaşın dediği gibiHer ay beni 3 gün hayattan koparan migren.. ilaç kullanmıyorum bana soğuk hava ve açık hava iyi geliyor. Uyuyorum uyaniyorum o hala devam ediyor kabus gibi.. bu aralar hem gözlerimde bulanıklık yapıyor hem de mideme vuruyor. Uykusuzluk yorgunluk ve stres baş düşmanı. Hemen ağrının şiddeti 3e 5e katlıyor resmen. Çekiyorum, ömrümün yarısını beraber geçirdim.. elbet bir gün bitecek annemde 37 yaşında bıçak gibi kesildi bana da az kaldi diye umuyorum. Icimi döktüm de tavsiyem yok ne yazık ki..
Kayıp kardeşimbu kadar ortak nokta şaşırtıcı. kullanıcı adınızı mı değiştirdinizeskisi neydi?
TanıdımKayıp kardeşim
Evet evet nooption du.
Valla o yasta kadın kalp ameliyati gecirdi saka gibi. Muhtemelen bosverdi her seye. Migren de onu terk etti.duygularin cok etkiledigini dusunuyorum ben de..işte annende 37 yaşında pozitif bişey olmuş, hayatında tetikleyen çözülmüş . ondan diyolllaaaa . şaka bir yana bir yana temelinde yatan duygular olduğu fikrine inanıyorum arkadaşın dediği gibi
ya geldik aynı noktaya. bence de hayati tehlike olunca, hayatın tadını çıkartmaya başladı. vayy ben gittikçe mana kazanıyor migrenim.Valla o yasta kadın kalp ameliyati gecirdi saka gibi. Muhtemelen bosverdi her seye. Migren de onu terk etti.duygularin cok etkiledigini dusunuyorum ben de..
bu kadar ortak nokta şaşırtıcı. kullanıcı adınızı mı değiştirdinizeskisi neydi?
Aaa ben deeeeBak yeni bir sebep buldum tek çocuklukbu tetikledi zaar. Ben de tek çocuğum olurum tabi
Benim de migrenim var,eskiden hap içmezdim ama artık çekemiyorum iki günde üç ağrı kesici ile gün boyu yatarak ancak geçiyor.Ama şöyle bir çözüm keşfettim,kafami tülbent ile sıkıca sariyorum ilaç içmeden geçiyor çok şükür iki defadır bunu yapıyorumArkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Aile hekiminize de gidebilirsiniz, çoğusu randevusuz da bakıyorCok teşekkür ederim pandemiden dolayi maalesef randevu alamıyorum yaşadığım yer kucuk aylar sonraya randevu var ama bekleyemem en yakın zamanda bir uzmandan destek alacağım
Bende de var migren yillardir cekerim.Arkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Sıfır yemek, iftarla imsak arası sadece su tüketilerek uygulanan bir tedavi şekli. Doktor ayşegül çoruhlu anlatıyor, ilgilenirseniz detaylarını ondan öğrenebilirsiniz.Su orucu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?