Mien'in evi buyrun..

sevemiyorum siyah beyaz olayını...herkesde aynı şey...hele siyah perdeler çok ruh sıkıyor...ama kendini mutlu hissediyorsan ne güzel...güle güle otur....

Siyah beyaz güzel renkler ama keşke oturma odan biraz daha renkli olsaydı:)
Siz beğendiyseniz sorun yok tabiki:)
Allah güle güle oturmak nasip etsin.

Siyah beyaz güzel renkler ama keşke oturma odan biraz daha renkli olsaydı:)
Siz beğendiyseniz sorun yok tabiki:)
Allah güle güle oturmak nasip etsin.

HARİKA ÇOK ŞIK VE SADE ..ALLAH ÖMÜR BOYU MUTLULUKLA OTURMAYI NASİP ETSİNN :nazar:

çok hoş, sade ve şık
insan fazla bir şey görmüyor bakınca
ferah olmuş
güle güle oturun:nazar::nazar:

agız tadıyla oturn inş

eviniz şu anki haliyle hoş ve şık. ben olsam çok fazla sticker ve tablo ile doldurmazdım. birkaç tane sade bir şey yeter de artar bile.

teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim:54:

evin çok güzel...Ayrıca kına ve şeker dağıtmak için alınan sepetin banyoda değerlendirilmesi çok hoş olmuş :34: güle güle oturun :34:

evin çok güzel...Ayrıca kına ve şeker dağıtmak için alınan sepetin banyoda değerlendirilmesi çok hoş olmuş :34: güle güle oturun :34:

:9:teşekkür ederim ıvır zıvırlrımı koydum sepete iyi oldu teşekkür ederim

Son düzenleme:
Siyah oturma odanızın dışında,salon ve banyo gerçekten güzel özellikle beyaz salon çok ferah olmuş güzel günlerde oturun...

arkadaşım çok güzel bi ev bi kere insan şöööööleeee bi bakınca yorulmuyo gözü huzur verio hepsinden önemlisi
salondaki halına bayıldım benim orta sehbamda beyaz ve beyaz bi halı almayı düşünüodum ama beyaz halının üstünde beyaz sehba gerçekten şık duruomuş buna kanaat getirdim benim içn çok güzel bi fikir oldu teşekkür ederim banyon harika mutfagına bayıldımbende mutfagı beyaz ve gri sevenlerdenim perdelerinede bayıldım bunun hakkında bişe sorcam yanlız tülleri altında stormu var güneşlikmi var tam olarak anlamadım? güleeee güleeeee otur arkadaşım:)

gercekten evin güzelmiş Allah saglıkla huzurla oturmanızı nasip etsn ama azcık renk katsan da daha bi güzel olurmus sanki hersey cok siyah beyaz .. ama gercekten begendim

güle güle otur canım ağız tadıyla inşallah :)
teşekkür ederim
arkadaşım çok güzel bi ev bi kere insan şöööööleeee bi bakınca yorulmuyo gözü huzur verio hepsinden önemlisi
salondaki halına bayıldım benim orta sehbamda beyaz ve beyaz bi halı almayı düşünüodum ama beyaz halının üstünde beyaz sehba gerçekten şık duruomuş buna kanaat getirdim benim içn çok güzel bi fikir oldu teşekkür ederim banyon harika mutfagına bayıldımbende mutfagı beyaz ve gri sevenlerdenim perdelerinede bayıldım bunun hakkında bişe sorcam yanlız tülleri altında stormu var güneşlikmi var tam olarak anlamadım? güleeee güleeeee otur arkadaşım:)
çok teşekkürler cnm evet salondaki halı beyaz da olsa çok şık duruyor ben seviyorum yani evet perdelerin hep stor güneşlik değil cnm
gercekten evin güzelmiş Allah saglıkla huzurla oturmanızı nasip etsn ama azcık renk katsan da daha bi güzel olurmus sanki hersey cok siyah beyaz .. ama gercekten begendim

heryer siyah beyaz değil oturma odam siyah beyaz salonum beyaz yatak odam sadece beyaz cnm

Back
X