Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim aprilimCanım evin çok güzelmiş ferah ferah![]()
![]()
güzel günlerde oturun tatlım![]()
teşekkür ederm canımYaaaa çok güzelll aamaaaHarika bir zevk karika bir kombine... Nazar değmesinn
![]()
banyonuz çok nefismiş :) güle güle oturun.
saol tatlımgüzel olmuş güle güle kullan
inşallah canım teşekkür ederimiyi günlerde sağlıkla otur evinde canım.herşey çok güzel
canım güle güle otur çok güzel döşemişsin :) salondaki halını çok beğendim biraz bilgi verirmisin nasıl bir halı nerden ve kaça birde temizliği falan iyimi[/QUOTE
teşekkür ederim canım salondaki halı shagy halı temiliği de kolay canım 400 tl fiyatı burdaki bi dükkandan almıştım merinosun
evet canım sade bi ev istemiştim hepGüle güle oturun canım çok hoş olmuş evin sade ne güzel ferah ferah....
daha güzeli senin olsun inşallah canım kaç mtkare bilmiyorumeşyalar +ev çok güzel rabbm ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah canm evin kaç metrekare....darısı bana inş.
amin canım inşallah teşekkür ederimGercekten herkesin dedigi gibi evin cok ferah.
Özellikle salonunu ve banyonu cok begendim.
Agiz tadiyla saglikli huzurlu otur insallah.![]()
çok teşekkürler canım evet biraz küçük geldi biz odayı daha küçük tahmin etmiştik alırken koyduğumuzda gözümüze küçük gelsede alıştık şimdieşyaların çok güzel canım.allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.sadece sunu söylemek istiyorum köşe koltuk takımı olan odandaki halın odaya biraz küçük gelmiş gibi geldi bana canım
evet canım herşeyi sade olsun isedim annemin evi çok eşyalıydı bıktımştım orda eşyadan hep diyodum kendi evimde bi minder alıp oturacağım diyegüle güle otur inş. perde olayında sadelikten yana olmuşsun.hoşda olmuş ama...
evin cok guzel olmus cnm allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah...Banyon ayrica hosuma gitti bu arada...
teşekkür ederimm çokamin inşllah
![]()
canım ya peki bu salondaki halı ipek shagylerden mi tam olarak model söyleyebilirmisin :)
canım bu halıyı yani beyaz halı baya aradım simli zaten halı ama normal odamdaki shagylerden biraz farklı bu daha tüylü yani daha pofuduk gibi bilmem anlatabildim mi bildiklerim bunlar canım sen gel buraya sanada alalım aynından daha değişik nasıl tarif edebilirim bilemedm:44:
güle güle oturun mutlu yuvanızda çok güzel...
çok sade ve şirin bir evin var.. tıkış tıkış gereksiz eşyalar yok yani.. beğendim.. Allah sevdiklerinle acısız, sıkıntısız, bir ömür boyu huzurla yaşatsın o tatlı yuvanızda inş.
bencede tercih meselesi teşekkürlerköşe takımndaki koltuklar çk koyu perdelere hiç değinmiyorum bile aşırı derecede koyu geldi gözüme kesinlikle tercih etmezdim..ayrıca köşe takımın bulunduğu odadaki halı yamuk serilmiş hoş görünmüyor. banyo paspasını da düzgün sermelisin bence çapraz hoş durmuyor.. onun haricinde herşey çk soft ve açık renk çk hoş görünüyor özellıkle mutfak dolapları yatak odası ve yemek odasının beyaz oluşu çk hoşuma gitti... güle güle oturun
teşekkür ederimeviniz cok guzel olmus, rabbim agiz tadiyla oturmayi nasilp eder insallah. bu arada evinde az esya olmasi cok hosuma gitti, ilerde nasip olur da evlenirsem bende evimi az esyayla dosemeyi dusunuyorum, fazla bir sey olunca boguluyorum sanki.
Cok guzel :) bir eviniz var darisi basimiza !!!! Allah hayirli bir koca boyle bir ev nasip etsin insallah bizede gorunce özendiyorsunuz ya:)