Mien'in evi buyrun..

Canım evin çok güzelmiş ferah ferah :nazar: :31:
güzel günlerde oturun tatlım
:16:
teşekkür ederim aprilim:16:
Yaaaa çok güzelll aamaaa :34: Harika bir zevk karika bir kombine... Nazar değmesinn:nazar::nazar:
teşekkür ederm canım:16:
banyonuz çok nefismiş :) güle güle oturun.

güzel olmuş güle güle kullan
saol tatlım
iyi günlerde sağlıkla otur evinde canım.herşey çok güzel
inşallah canım teşekkür ederim
canım güle güle otur çok güzel döşemişsin :) salondaki halını çok beğendim biraz bilgi verirmisin nasıl bir halı nerden ve kaça birde temizliği falan iyimi[/QUOTE
teşekkür ederim canım salondaki halı shagy halı temiliği de kolay canım 400 tl fiyatı burdaki bi dükkandan almıştım merinosun
Güle güle oturun canım çok hoş olmuş evin sade ne güzel ferah ferah....
evet canım sade bi ev istemiştim hep :31:
eşyalar +ev çok güzel rabbm ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah canm evin kaç metrekare....darısı bana inş:9:.
daha güzeli senin olsun inşallah canım kaç mtkare bilmiyorum:50:
Gercekten herkesin dedigi gibi evin cok ferah.
Özellikle salonunu ve banyonu cok begendim.
Agiz tadiyla saglikli huzurlu otur insallah. :nazar:
amin canım inşallah teşekkür ederim:16:
eşyaların çok güzel canım.allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.sadece sunu söylemek istiyorum köşe koltuk takımı olan odandaki halın odaya biraz küçük gelmiş gibi geldi bana canım
çok teşekkürler canım evet biraz küçük geldi biz odayı daha küçük tahmin etmiştik alırken koyduğumuzda gözümüze küçük gelsede alıştık şimdi:9:
güle güle otur inş. perde olayında sadelikten yana olmuşsun.hoşda olmuş ama...
evet canım herşeyi sade olsun isedim annemin evi çok eşyalıydı bıktımştım orda eşyadan hep diyodum kendi evimde bi minder alıp oturacağım diye:1:
evin cok guzel olmus cnm allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah...Banyon ayrica hosuma gitti bu arada...

teşekkür ederimm çok:16:amin inşllah:6:

canım ya peki bu salondaki halı ipek shagylerden mi tam olarak model söyleyebilirmisin :)

canım ya peki bu salondaki halı ipek shagylerden mi tam olarak model söyleyebilirmisin :)

canım bu halıyı yani beyaz halı baya aradım simli zaten halı ama normal odamdaki shagylerden biraz farklı bu daha tüylü yani daha pofuduk gibi bilmem anlatabildim mi bildiklerim bunlar canım sen gel buraya sanada alalım aynından daha değişik nasıl tarif edebilirim bilemedm:44:

canım bu halıyı yani beyaz halı baya aradım simli zaten halı ama normal odamdaki shagylerden biraz farklı bu daha tüylü yani daha pofuduk gibi bilmem anlatabildim mi bildiklerim bunlar canım sen gel buraya sanada alalım aynından daha değişik nasıl tarif edebilirim bilemedm:44:

sağol canım anladım hemen bi merinosa gitmem gerek bi bakayım ayy inşallah vardır :) çok güzel görünüyor çünkü :)

çok sade ve şirin bir evin var.. tıkış tıkış gereksiz eşyalar yok yani.. beğendim.. Allah sevdiklerinle acısız, sıkıntısız, bir ömür boyu huzurla yaşatsın o tatlı yuvanızda inş.

çok sade ve şirin bir evin var.. tıkış tıkış gereksiz eşyalar yok yani.. beğendim.. Allah sevdiklerinle acısız, sıkıntısız, bir ömür boyu huzurla yaşatsın o tatlı yuvanızda inş.

çok teşekkür ederim canım saol güzel dileklerin içinn:16:

Cok guzel :) bir eviniz var darisi basimiza !!!! Allah hayirli bir koca boyle bir ev nasip etsin insallah bizede gorunce özendiyorsunuz ya:)

eviniz cok guzel olmus, rabbim agiz tadiyla oturmayi nasilp eder insallah. bu arada evinde az esya olmasi cok hosuma gitti, ilerde nasip olur da evlenirsem bende evimi az esyayla dosemeyi dusunuyorum, fazla bir sey olunca boguluyorum sanki.

köşe takımndaki koltuklar çk koyu perdelere hiç değinmiyorum bile aşırı derecede koyu geldi gözüme kesinlikle tercih etmezdim..ayrıca köşe takımın bulunduğu odadaki halı yamuk serilmiş hoş görünmüyor. banyo paspasını da düzgün sermelisin bence çapraz hoş durmuyor.. onun haricinde herşey çk soft ve açık renk çk hoş görünüyor özellıkle mutfak dolapları yatak odası ve yemek odasının beyaz oluşu çk hoşuma gitti... güle güle oturun

köşe takımndaki koltuklar çk koyu perdelere hiç değinmiyorum bile aşırı derecede koyu geldi gözüme kesinlikle tercih etmezdim..ayrıca köşe takımın bulunduğu odadaki halı yamuk serilmiş hoş görünmüyor. banyo paspasını da düzgün sermelisin bence çapraz hoş durmuyor.. onun haricinde herşey çk soft ve açık renk çk hoş görünüyor özellıkle mutfak dolapları yatak odası ve yemek odasının beyaz oluşu çk hoşuma gitti... güle güle oturun
bencede tercih meselesi teşekkürler
eviniz cok guzel olmus, rabbim agiz tadiyla oturmayi nasilp eder insallah. bu arada evinde az esya olmasi cok hosuma gitti, ilerde nasip olur da evlenirsem bende evimi az esyayla dosemeyi dusunuyorum, fazla bir sey olunca boguluyorum sanki.
teşekkür ederim :16:
Cok guzel :) bir eviniz var darisi basimiza !!!! Allah hayirli bir koca boyle bir ev nasip etsin insallah bizede gorunce özendiyorsunuz ya:)

insallah canım daha güzeli senin olsun:16:

eviniz şu anki haliyle hoş ve şık. ben olsam çok fazla sticker ve tablo ile doldurmazdım. birkaç tane sade bir şey yeter de artar bile.

HARİKA ÇOK ŞIK VE SADE ..ALLAH ÖMÜR BOYU MUTLULUKLA OTURMAYI NASİP ETSİNN :nazar:

Back
X