Mien'in evi buyrun..

Miensera

mucizem..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.382
59
158
bende evimin resimlerini paylaşmak istiyorum buyr
ha eksiklerimiz çok duvara tablo ve stıcker sipariş edeceğim oturma odam boş çünki:KK31:

Son düzenleme:
resimler karışık çıkmış düzenli koymuştum halbuki:44:

güle güle otur miencik... evlenmedin degilmi henüz hazirlik lar tamam sanirim

çok hoş güle güle otur
allahbizede nasip eder kendi evimizi inş.:31:

yeni gelin evi işte...:nazar:
tertemiz,misler gibi:69:ferah,çok güzel evin bitanem,çok beğendim:nazar:
rabbim ağız tadı ile oturmak nasip etsin
:38:

eviniz çok hoş güle güle oturun .. bu arada yemek masasının üzerindeki örtüyü nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim eğer bi sakıncası yoksa ...

teşekkür ederim ne sakıncası olabilir tabiki öğrenebilirsin takımdı onlar canım sehpa örtüleri vitrin örtüler de var içinde bi dükkandan almıştım l.burgazdan 170 lira

eşyalarınn evin çok güzel canım sade ferah temiz insan baktıkça içi açılır cinsten misler gibi güle güle mutlu huzurlu bir şekilde içinde yaşaman dileğiyle canım ben çok beğendim evin müthiş)::)

eşyalarınn evin çok güzel canım sade ferah temiz insan baktıkça içi açılır cinsten misler gibi güle güle mutlu huzurlu bir şekilde içinde yaşaman dileğiyle canım ben çok beğendim evin müthiş)::)

teşekkür ederim :16:çok faza eşyadan yana değildim hiçbirzaman inanmazsın bazen oturma odasında yüksek sesle konuşunca yankı oluyomuş gibi oluyo :9:evde tv ünitesi köşe takımı perdeden başka bişey yok duvara tablo filan almak istiyorum:98:beğenmene sevindim canım :12:

l.burgazdan aldım canm köşe 2.200 idi babam almıştı onu ama koltuk takımını bilmiyorum:44:

çok güzel olmuş canım eviniz güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah:nazar:

Back
X