Midye dolma yerken bir kere daha düşünün!

Ağzım sulandı.. ne pisbogaz insanlarız yaw.

Ya hem de nasil.Mekandan 1 70 ligi cer cop mezelerle devirip taksinin yolunu tutarken ayakustu gece boyozu yiyen insanlariz.

Karsiyakada tiyatro sokaginda tursucunun karsisinda yerim her zaman.Sahil boyu da heryerde yenebilir.Midyenin buyugu zaten tat vermez ki orta boy 75 kurusluk ideal.

Kemeralti denizkizinda da yemeye doyum olmaz. Bi de yeni gelmiş ve sıcaksa.. tek eksik bira olmaması.

böyle millet limonlu limonlu yerken canım çekerdi ama hiç bi zaman alıp yemek gelmedi içinmden
ALLAH cc şifa niyetine bile yedirmesin inşallah

yiyene afiyet bal şeker olsun ne deyim bazı zevkler hiç bir haberden etkilenmez seviliyorsada yenmeli

şu yıkılan tiyatro öyle mi?
turşucu var yanında pizzacı var .
Karşısında midyecide mi varmış.
Gidersem bakarım .
Teşekkürler.

Hiç sorma ben de karın agrisindan kıvranarak battaniye altında yatıyorum. Asermekten beter oldum. Hamile falan olsam çocuk düşmüştü şimdi.
saate göz attım sen yazar yazmaz.
saat 10 a 10 vardı üşendim soğuk.
köşedeki tekel bayiye gidebilirdim zar zor.
neyse yarın akşama demlenirim.
midye de alırım yanına ,misafirim gelecek Didim den .
İyi oldu hatırlattığın.

Midye yiyenlerin bundan etkileneceğini pek sanmıyorum açıkçası Benim canım çekti şimdi resmen bir de yorumlarda bira da denmiş Yarın bira alacaktım yanına midye almak farz oldu..

Üstüne para, ev, araba verseler yemem zaten dermişim :) Midyenin zaten kendisi pis, denizlerin lağımcısı olan bir canlı, hele ki deniz kıyılarından toplananlar. Sunum aşamasında pis olsa ne fark eder ki.

Haberi okumayaydim iyiydi chess. Ki ben bi oturuşta 25 midye yemiş insandım , doğal hayata yönelicem artik.

Offf..oranın kokoreci, sucuklu ekmegi de fenadır oranın..

Defalarca midyeden zehirlenmis bi insan olarak hala tiksinmediysem, bu haber sinek vızıltısı gelir bana

Abartısız 30-40 taneyi tek basıma ve bir anda yiyebilme kapasitem var..sonra yine bir anda cıkarıyorum ama olsun

Izmir eşrafi olarak cok pisbogaziz be

dediğiniz sokak kırmızı kedinin olduğu sokak mı ?
tam tarif eder misiniz ..

Aynen ya, kaç kez zehirlendim yine yiyorum. Kokoreç de aynı şekilde. Benim rekorum küçüklerden 90 tane. Öğlen yemeği niyetine yiyip karnımı doyurmuştum.

Karşıyaka çarşıya sahilden girince sağdaki ikinci sokak yanılmıyorsam. Zaten görürsün sokağın başından itibaren kapı önüne atılmış tabureler masalar falan var.

Cıx etmem
Canın istedi diymi :)) sephoranın dedigi sokak..sahil is bankasının yanındaki sokak degil ondan sonraki sokak..

Ya kucuklerden hic bisey anlamıyorum ben..orta boy ideal..dikilide de cok guzel yaparlar midyeyi..

Bikere istanbulda yiyecek oldum, cıkardım agzımdan bozuk bu diye..kuşüzümlu tatlı midye mi olur be

Bide midye alırken benim gibi cingene pazarlıgı yapan var mı aranızda? Arkadaslar hep bana aldırır bu yuzden

Midyenin zaten süper sağlıklı bir şey olduğunu düşünerek yiyen olduğunu sanmam
Bir midye tezgahına çöküp arka arkaya limonlaya limonlaya yemenin tadı apayrı, haberden falan etkilenmez. Hatta canım çekti şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…