Ağzım sulandı.. ne pisbogaz insanlarız yaw.
zeytinyağlı dolma içi gibi yapan yerler de var ama İzmir de biraya eşlik eden bir yiyecek olduğu için daha baharatlıdır.
İzmir de yapılan midye dolmaları daha küçük.
Karşıyaka da A dan z ye diye bir yerde yemiştim .Çok lezzetli ve ucuzdu.
Ya hem de nasil.Mekandan 1 70 ligi cer cop mezelerle devirip taksinin yolunu tutarken ayakustu gece boyozu yiyen insanlariz.
Karsiyakada tiyatro sokaginda tursucunun karsisinda yerim her zaman.Sahil boyu da heryerde yenebilir.Midyenin buyugu zaten tat vermez ki orta boy 75 kurusluk ideal.
şu yıkılan tiyatro öyle mi?Ya hem de nasil.Mekandan 1 70 ligi cer cop mezelerle devirip taksinin yolunu tutarken ayakustu gece boyozu yiyen insanlariz.
Karsiyakada tiyatro sokaginda tursucunun karsisinda yerim her zaman.Sahil boyu da heryerde yenebilir.Midyenin buyugu zaten tat vermez ki orta boy 75 kurusluk ideal.
şu saatte söyleme lütfenKemeralti denizkizinda da yemeye doyum olmaz. Bi de yeni gelmiş ve sıcaksa.. tek eksik bira olmaması.
şu saatte söyleme lütfen
hava soğuk
evde bira yok
bir yerim şişecek
saate göz attım sen yazar yazmaz.Hiç sorma ben de karın agrisindan kıvranarak battaniye altında yatıyorum. Asermekten beter oldum. Hamile falan olsam çocuk düşmüştü şimdi.
Haberi okumayaydim iyiydi chess.Beyoğlu'nda kaçak midye dolma üretimi yapan imalathanelere zabıta ekipleri baskın düzenledi. Hijyen kurallarının yok sayıldığı kaçak imalathanelerde kameralara yansıyan görüntüler 'bu kadarına da pes' dedirtti.
Sitene Ekle
Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın
Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, merdiven altı yerlerde sağlıksız bir şekilde midye dolma üreten imalathanelere baskın düzenledi. Vatandaşların ihbarı üzerine savcılıktan alınan izinle yapılan baskınlarda çevik kuvvet ekipleri de hazır bulundu. Polis ekiplerinin eşlik ettiği baskında kameralara yansıyan görüntüler, insanların sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi. Baskınlarda kameralara yansıyan görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Pislik içerisindeki imalathanelerde çalışanların hijyen kurallarına uymadan imalat yaptığı gözlendi. Kaplar içerisine konulan midyelerin de yerlerde bırakıldığı görüldü. Midyelere belediye ekipleri tarafından imha edilmek üzere el konulurken, imalathaneler ise ceza kesilip mühürlendi.
İŞTE O MİDE BULANDIRAN GÖRÜNTÜ +18
http://www.milliyet.com.tr/yerker-bir-daha-dusunun--gundem-2189962/
Ya hem de nasil.Mekandan 1 70 ligi cer cop mezelerle devirip taksinin yolunu tutarken ayakustu gece boyozu yiyen insanlariz.
Offf..oranın kokoreci, sucuklu ekmegi de fenadır oranın..
Defalarca midyeden zehirlenmis bi insan olarak hala tiksinmediysem, bu haber sinek vızıltısı gelir bana
Abartısız 30-40 taneyi tek basıma ve bir anda yiyebilme kapasitem var..sonra yine bir anda cıkarıyorum ama olsun
dediğiniz sokak kırmızı kedinin olduğu sokak mı ?Offf..oranın kokoreci, sucuklu ekmegi de fenadır oranın..
Defalarca midyeden zehirlenmis bi insan olarak hala tiksinmediysem, bu haber sinek vızıltısı gelir bana
Abartısız 30-40 taneyi tek basıma ve bir anda yiyebilme kapasitem var..sonra yine bir anda cıkarıyorum ama olsun
Offf..oranın kokoreci, sucuklu ekmegi de fenadır oranın..
dediğiniz sokak kırmızı kedinin olduğu sokak mı ?
tam tarif eder misiniz ..
dediğiniz sokak kırmızı kedinin olduğu sokak mı ?
tam tarif eder misiniz ..
Aynen ya, kaç kez zehirlendim yine yiyorum. Kokoreç de aynı şekilde. Benim rekorum küçüklerden 90 tane. Öğlen yemeği niyetine yiyip karnımı doyurmuştum.
Karşıyaka çarşıya sahilden girince sağdaki ikinci sokak yanılmıyorsam. Zaten görürsün sokağın başından itibaren kapı önüne atılmış tabureler masalar falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?