• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midye dolma yerken bir kere daha düşünün!

Cıx etmem:KK53:
Canın istedi diymi :)) sephoranın dedigi sokak..sahil is bankasının yanındaki sokak degil ondan sonraki sokak..

Ya kucuklerden hic bisey anlamıyorum ben..orta boy ideal..dikilide de cok guzel yaparlar midyeyi..

Bikere istanbulda yiyecek oldum, cıkardım agzımdan bozuk bu diye..kuşüzümlu tatlı midye mi olur be:KK12:

Bide midye alırken benim gibi cingene pazarlıgı yapan var mı aranızda? Arkadaslar hep bana aldırır bu yuzden :KK70:

İstanbulun midyesi de kokoreçi de yenmez bence. Ağız tadı diye bişey yok istanbullularda. Kuş üzümlü midye, domatesli biberli kokoreç mi olur?

Çok alacaksam pazarlık yaparım ama hep aynı yerlerden aldığım için tanıyorlar artık o yüzden kendileri hallediyor üç beş bişey. Hatta bi ufaklık var aldığım yerlerden birinde önünden dahi geçsem zorla üç beş tane yedirmeden göndermez.

akşama hollanda birası ve italyan şarabı aldım, bi de somonla kalamar aldım onlar nereli bilmiyorum, abuk subuk paylaşımlarıma hazır olun:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Dusunmem,dusunemem.Midye yerken kendimden gectigim icin..
Bir de Istanbulda midye mi yenir ya? Midyenin krali Izmirdedir. Karadenizde calistigim zaman 2 -3 ay izmire gelemedigim olurdu.Istanbula geziye gittik.O kadar ozlemisim ki 20 tane soyledim ortaya.Bi attim agzima.Bu ne??Arkadaslar istanbuldakiler midye degil ic pilav yiyorlar.

Hayır istanbuldakilerin cidden midyeyle alakası yok. Tamam sevdiğimden yiyorum ama yok olmuyo. Silivri de meşhur bi midyeci var dediler. Ta oraya gittik midye yemeğe. Yok olmadı. İzmirde bira midye turşu her şeyini özledim ya :(

Cumartesi rakı gecesi bizde. Ben de birazdan beyimi gönderip alışveriş yaptıracağım. Midyesiz gelirse olay çıkabilir... :KK50:
rakı olmuş bilmem kaç lira hala rakı içebiliyıorsunuz tebrikler:KK53::KK53:

İstanbulun midyesi de kokoreçi de yenmez bence. Ağız tadı diye bişey yok istanbullularda. Kuş üzümlü midye, domatesli biberli kokoreç mi olur?

Çok alacaksam pazarlık yaparım ama hep aynı yerlerden aldığım için tanıyorlar artık o yüzden kendileri hallediyor üç beş bişey. Hatta bi ufaklık var aldığım yerlerden birinde önünden dahi geçsem zorla üç beş tane yedirmeden göndermez.
ortaköyde süper yapıyorlar kokoreçi,

4..5 sene önce eşim protesto etmek için içkiyi bıraktı:KK53:

İçkiyi bırakmak kavramı hiç bana göre bişey değil. Dini sebepler ya da sağlık sorunları olmadığı sürece insan ayda yılda bir de olsa içer, içmeli. Kafa dağıtmak lazım.

Valla çoğu şeyi eşim yurt dışına gittiğinde ya da yeğen okuldan tatile geldiğinde freeshoptan getiriyorlar ama rakıda yetişmiyor tabi. Ona mecbur vergisini paşa paşa ödeyerek ulaşıyoruz.

İçkiyi bırakmak kavramı hiç bana göre bişey değil. Dini sebepler ya da sağlık sorunları olmadığı sürece insan ayda yılda bir de olsa içer, içmeli. Kafa dağıtmak lazım.

Valla çoğu şeyi eşim yurt dışına gittiğinde ya da yeğen okuldan tatile geldiğinde freeshoptan getiriyorlar ama rakıda yetişmiyor tabi. Ona mecbur vergisini paşa paşa ödeyerek ulaşıyoruz.
çocuk olunca hesap kitap yapmak zorunda kalıyorsun sephora,bir şey diyeyimmi,içki içmedende müzk kafa yapıyor:KK48:yaş 39 oldu artık bizden geçti:KK14:

sigarayı bırakamıycam sanırım sephora 6,7 tane içiyorum günde

çocuk olunca hesap kitap yapmak zorunda kalıyorsun sephora,bir şey diyeyimmi,içki içmedende müzk kafa yapıyor:KK48:yaş 39 oldu artık bizden geçti:KK14:

Ay çok yaşlanmışsın. Benim bey neredeyse 45 kafa hala 15... Çocuk yok tabi bizde fark burada.

sigarayı bırakamıycam sanırım sephora 6,7 tane içiyorum günde

Bırakırsın istersen canımcım. Ama azaltarak sigara bırakılmıyor hem tecrübelerime hem de psikiyatrist bir arkadaşımın sözlerine dayanarak söylüyorum. Sigarayı bırakman için beyindeki sigara reseptörlerinin kapanması gerekiyor. Bu da yaklaşık üç aylık bir sürede oluyor ama çoğu ilk bir haftada kapanıyor. Sigarayı tamamen bırakayım diyorsan üç ay ağzına sürmemen gerekiyor. Azaltarak bırakmak reseptörleri sürekli açık tuttuğu için mümkün değil. Gerçekten bırakmak istiyorsan pat diye keseceksin. Ama ben günde 5-6 sigara içmekten rahatsızlık duymuyorum diyorsan da sen bilirsin. Bence çok değil.

Ay çok yaşlanmışsın. Benim bey neredeyse 45 kafa hala 15... Çocuk yok tabi bizde fark burada.

Bırakırsın istersen canımcım. Ama azaltarak sigara bırakılmıyor hem tecrübelerime hem de psikiyatrist bir arkadaşımın sözlerine dayanarak söylüyorum. Sigarayı bırakman için beyindeki sigara reseptörlerinin kapanması gerekiyor. Bu da yaklaşık üç aylık bir sürede oluyor ama çoğu ilk bir haftada kapanıyor. Sigarayı tamamen bırakayım diyorsan üç ay ağzına sürmemen gerekiyor. Azaltarak bırakmak reseptörleri sürekli açık tuttuğu için mümkün değil. Gerçekten bırakmak istiyorsan pat diye keseceksin. Ama ben günde 5-6 sigara içmekten rahatsızlık duymuyorum diyorsan da sen bilirsin. Bence çok değil.
insallah hayırlısıyla olur canım,benimde 33 yaşımda oldu sigara içmeyi seviyorum açıkçası,erkekler daha hayat dolu,eşim 52 benden genç ve dinç hayatı daha çok seviyorlar değilmi

Back
X