• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midye dolma yerken bir kere daha düşünün!

insallah hayırlısıyla olur canım,benimde 33 yaşımda oldu sigara içmeyi seviyorum açıkçası,erkekler daha hayat dolu,eşim 52 benden genç ve dinç hayatı daha çok seviyorlar değilmi

Ben de seviyorum içmeyi valla günde 3 tane çok iyi geliyo :-)

3 haftaiçi fix. Haftasonu içmiyorum evde. Arkadaşlarımla buluşursam yarı paket gidiyo ama :KK43:
aynen evde sorun yok ama oğlumun okulun yanında kafeterya var orada toplanıp çay kahve siğara içiyoruz o gün yarım paket biter

midye ile ilgili bi resim gördüm bugün seviyosada yenmemeli:KK53:

yorumumu gepgeri aldım:KK48:

Ben ilk kez ilk sevgilimle yedim Kadıköy sahilinde gözler kapalı şekilde. (tipini görsem yiyemem biliyordu bunu :KK70:) Elleriyle yedirmişti bana canım benim. Bi anılarım depreşti be. Bu da böyle bi eski sevgili anımdır, niye anlattım bilmem.

Bayılırım midyeye. Çok hijyenik yapıldığını zaten düşünmemiştim hiç. Yapılsa eyiydi, o ayrı.
Bu arada İstanbul'da tarçınlı, kuş üzümlü midyeden bahsedenler midyeyi nereden yemiş merak ettim açıkçası. İzmir'de de İstanbul'da da çok yerde yedim. Bir kere bile bu tür içeriklere rastlamadım. İzmir'inkini genel olarak daha lezzetli bulsam da, İstanbul'dakileri de gayet severek yiyorum.

valla benim bulunduğum şehirde her türlü deniz ürünü kötü bunu kabullendim ve bir daha yememeye karar verdim, hele midye asla... şu meşhur ş... in burdaki şubesinde zehirlendim bi kere ben o gün sabah nasıl oldu hatırlamıyorum bile:confused:
ben de izmiri tek geçiyorum, gerçi inciraltından çıkarıyorlar ama neyse:KK70:

Back
X