Sadece Şampiyon^da yerim midyeyi İstanbul da.Dusunmem,dusunemem.Midye yerken kendimden gectigim icin..
Bir de Istanbulda midye mi yenir ya? Midyenin krali Izmirdedir. Karadenizde calistigim zaman 2 -3 ay izmire gelemedigim olurdu.Istanbula geziye gittik.O kadar ozlemisim ki 20 tane soyledim ortaya.Bi attim agzima.Bu ne??Arkadaslar istanbuldakiler midye degil ic pilav yiyorlar.
Sen ki ne fareli konular actin. Miden simdi mi kotu oldu.zaten midem kötüydü iyi oldu bu haber üstüne
Sen ki ne fareli konular actin. Miden simdi mi kotu oldu.Videoyu tiklamadim. Midye dolma yemiyorum ama midye tava o da ancak geldigimde.
yok midem zaten kötüydü o yüzden akşamdan içkileri karıştırmanın bedeli
Ben ickiyi biraktim cok pahaliya mal oldu bu sene kilolari o yuzden aldim.
valla ya, o paralarla ingiltereye tatile giderdim beakılsız kafam
Sadece Şampiyon^da yerim midyeyi İstanbul da.
Valla birkac yerde denemistim ama yok.Tarcin,yenibahar kus uzumu fistik ne ararsan var.Midye dedigin bol karabiberli olur.Limonu sikar indirirsin mideye.Bogazinu biraz yakar hatta.Yanina buz gibi bira.Off canim cekti.Diyet yapmaktan nefret ediyorum!!
zeytinyağlı dolma içi gibi yapan yerler de var ama İzmir de biraya eşlik eden bir yiyecek olduğu için daha baharatlıdır.Valla birkac yerde denemistim ama yok.Tarcin,yenibahar kus uzumu fistik ne ararsan var.Midye dedigin bol karabiberli olur.Limonu sikar indirirsin mideye.Bogazinu biraz yakar hatta.Yanina buz gibi bira.Off canim cekti.Diyet yapmaktan nefret ediyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?