• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mideden sürekli sıvı gelmesi

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Açıkçası korkmaya başladım. Uzun zamandır yasadıgım strese bağlıyorum aslında. Midemden ağzıma acı bir sıvı geliyor. kusuyorum bildiğiniz çok az da olsa. Bu sürekli oluyor son zamanlarda. Hep midem yanıyor. Etrafımdakiler geçici diyorlar. Ama bilmiyorum normalde de yasanir mi bu cok sık olmasa da ?

Reflü gibi görünüyor. İhmal etmeyin hemen Bi doktora gidin. Ben olsam endeskopi bile yaptırırırdım. (son zamanlarda hassasım, ihmale mahal vermemek için)

Reflü, ülser, gastrit olabilir ama fazla hamur işi ağırlıklı besleniyor çok karbonhidrat tüketiyorsanız da olur. Doktora görünmekte fayda var. Mide hastalıklarına gastroloji bölümü bakar.

korkulacak bir şey yok , reflü gibi duruyor.gastrit ya da ülser de olabilir ama reflü gibi.gastroenteroloji bölümünden randevu alacaksınız.stres direkt etkiler mide rahatsızlıklarını

Doktora gitmekte fayda var. Dahiliye uzmanına gitmiştim ben bu sorun için.

Bana yatarken çok oluyordu geceleri uyuyamıyordum. Sonra fark ettim ki ne zaman uyumadan önce bir şeyler yesem böyle oluyor. Uyumadan 3-4 saat önce bir şeyler yemeyi kesiyorum. Akşamları meyve yemiyorum özellikle portakal rahatsız ediyor gibi geliyor. Bu şekilde sorundan kurtuldum tamamen.

Doktora gitmekte fayda var. Dahiliye uzmanına gitmiştim ben bu sorun için.

Bana yatarken çok oluyordu geceleri uyuyamıyordum. Sonra fark ettim ki ne zaman uyumadan önce bir şeyler yesem böyle oluyor. Uyumadan 3-4 saat önce bir şeyler yemeyi kesiyorum. Akşamları meyve yemiyorum özellikle portakal rahatsız ediyor gibi geliyor. Bu şekilde sorundan kurtuldum tamamen.
evet biraz arastirma firsatim oldu. asit iceren meyveleri az tuketmek gerekiyor. Kafein azaltılmalı. yagli ve sekerli gidalardan da olabildigince kacinilmali. bu persembeye randevum var tekrar gidecegim insallah. tahammul edilemrz bir seviyeye geldi

korkulacak bir şey yok , reflü gibi duruyor.gastrit ya da ülser de olabilir ama reflü gibi.gastroenteroloji bölümünden randevu alacaksınız.stres direkt etkiler mide rahatsızlıklarını
gastro dan kafamiza gore randdvu alamiuoruz ne yazik ki... Dahiliye yonlendirmesiylr ancak

Reflü, ülser, gastrit olabilir ama fazla hamur işi ağırlıklı besleniyor çok karbonhidrat tüketiyorsanız da olur. Doktora görünmekte fayda var. Mide hastalıklarına gastroloji bölümü bakar.
gastro dan kafamiza gore randevu alamiyoruz. ancak doktor yonlendirmesiyle

Back