• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mideden gelen seslere ve gaza çözüm?

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. bütün sosyal hayatım bitti. okulu bırakma noktasındayım. karnımdan sürekli sesler geliyo gaz problemi aşırı var bu yüzdende sesler çıkıyo karnımdan. doktora gittim kan testi yaptı bişey yok dedi. ama çok canım sıkkın buna iyi gelcek çay bitki vb bişey varmıdır yardım edin :( sessiz ortamlara giremiyorum şimdi karnımdan ses gelicek birileri dalga geçicek diye. psikolojim bozuldu artık

Gazli yiyecek ve icecekleri az tuketin.sigara iciyorsaniz azaltin,sut urunlerini azaltirsaniz faydasini gorursunuz.

Beslenmene de dikkat etmelisin
Bende aynı durumu yaşamıştım unv.deyken
Midemle ilgili de sorunlarım vardi ayrıca
Dr.a bu durumumu da belirttigim de bi hap verdi ama adını hatırlamıyorum
Kullandiktan sonra bir daha yaşamadım bahsettigin sorunu

Bende üniveste ikinci sınıftayım aynı sorunu yaşıyorum zaman zaman.okula gitmek hiç içimden gelmiyo.doktora gittim heyecanlı stresli insanlarda olur genelde dedi.debridat adına bi hap kullandım gerçekten işe yarıyo fakat sürekli kullanmak istemedğim için bıraktım.kullandığım süre boyunca iyi gelmişti :26:

arkadaslar laktoz intoleransi olabilir, bence bir iki gün tamamen süt ürünlerini(süt, yogurt, peynir vs.) kullanmayin, egerki gaziniz olmuyorsa demektirki laktoz duyarliliginiz var, ozaman beslenmeye dikkat edeceksiniz, laktozsuz ürünler tüketeceksiniz... bendede ayni sorun var... artik dikkat ediyorum ve cok rahatim...

öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. bütün sosyal hayatım bitti. okulu bırakma noktasındayım. karnımdan sürekli sesler geliyo gaz problemi aşırı var bu yüzdende sesler çıkıyo karnımdan. doktora gittim kan testi yaptı bişey yok dedi. ama çok canım sıkkın buna iyi gelcek çay bitki vb bişey varmıdır yardım edin :( sessiz ortamlara giremiyorum şimdi karnımdan ses gelicek birileri dalga geçicek diye. psikolojim bozuldu artık

Canım benimde dün olmuştu üzüm reçeli sebebidir bazen kuduruyor içimdeki canavar sıcak su torbası koy papatya çayı iç ii gelicem ha bide sıkma canını boş ver guruldasın kendine ayin bir ses olduğu için o kadar net duyuyorsun başkaları duymaz

Back