• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide sarkması Mide felci

Turk45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
6
1
86
Manisa
Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Mide sarkması mide felci gibi bişey yaşayan var mı arkadaşlar icinizde.Ben bu hastalıktan sonra çok korkmaya başladım.Annemler bir sürü yemek yapıyor ama ben yiyemiyorum :( .Herkes dışarda sevgilisiyle geziyor hayatın tadını çıkarıyor yiyip içiyor gülüyor ben 2 yıldır gülemiyorum :( İntihar etmeyi kafama koyuyorum ama din tanrı konularından çok korktuğum için yapamıyorum.Hiç bir doktorda gerçekten ilgilenmiyor.Geçen gittim nefes darlığı çarpıntıyla gastronoloji'ye kan testi istedi ilk ama 6 tüp olunca vermeye bile korktum nedense.Nolur bana tavsiyede bulunun keşke bu hastalığı yaşayip geçirmiş tecrübeli birini bulsam :(

Merhaba, ben geçen hafta ağzıma sürekli mide sıvısı gelmesi, midede gaz ve öksürük şikayetiyle doktora gittim. Doktor endeskopi yaptı ve mide sarkması teşhisi koydu. 2 ilaç verdi. Biri proton pompası inhibitörü denilen asit azaltıcı ilaç diğeri de midenin daha çabuk boşalmasını sağlayan ilaç. 2 gündür kullanıyorum ve şikayetlerim azaldı diyebilirim. Bunun dışında mide sarkması zayıf kişilerde durup durup birden ve fazla yemek yemekten olurmuş. Doktorum bundan kaçınmamı söyledi. az az sürekli ye dedi. Birden mideye yüklenme. Mide çok kolay şekil değiştiren bir organmış. Yeme alışkanlığını değiştirerek şikayetlerini azaltabilirsin, mide bir süre sonra kendisini toplar dedi. Bilgin olsun umarım sen de daha iyi durumdasındır.

Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Mide sarkması mide felci gibi bişey yaşayan var mı arkadaşlar icinizde.Ben bu hastalıktan sonra çok korkmaya başladım.Annemler bir sürü yemek yapıyor ama ben yiyemiyorum :KK43: .Herkes dışarda sevgilisiyle geziyor hayatın tadını çıkarıyor yiyip içiyor gülüyor ben 2 yıldır gülemiyorum :KK43: İntihar etmeyi kafama koyuyorum ama din tanrı konularından çok korktuğum için yapamıyorum.Hiç bir doktorda gerçekten ilgilenmiyor.Geçen gittim nefes darlığı çarpıntıyla gastronoloji'ye kan testi istedi ilk ama 6 tüp olunca vermeye bile korktum nedense.Nolur bana tavsiyede bulunun keşke bu hastalığı yaşayip geçirmiş tecrübeli birini bulsam :KK43:
Bende senin gibiydim yanlış teşhis konuldu piskojenik kusma denildi on yıl çok çektim yeni teşhis konuldu mide felci oldugum ortaya çıktı bir hap kullanıyrm fakat tam gecmedi kesin bi tedavisi de yok araştırıyoruz eğer bir çözüm bulan varsa yazsın burdan

Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Mide sarkması mide felci gibi bişey yaşayan var mı arkadaşlar icinizde.Ben bu hastalıktan sonra çok korkmaya başladım.Annemler bir sürü yemek yapıyor ama ben yiyemiyorum :KK43: .Herkes dışarda sevgilisiyle geziyor hayatın tadını çıkarıyor yiyip içiyor gülüyor ben 2 yıldır gülemiyorum :KK43: İntihar etmeyi kafama koyuyorum ama din tanrı konularından çok korktuğum için yapamıyorum.Hiç bir doktorda gerçekten ilgilenmiyor.Geçen gittim nefes darlığı çarpıntıyla gastronoloji'ye kan testi istedi ilk ama 6 tüp olunca vermeye bile korktum nedense.Nolur bana tavsiyede bulunun keşke bu hastalığı yaşayip geçirmiş tecrübeli birini bulsam :KK43:

Bende senin gibiydim yanlış teşhis konuldu piskojenik kusma denildi on yıl çok çektim yeni teşhis konuldu mide felci oldugum ortaya çıktı bir hap kullanıyrm fakat tam gecmedi kesin bi tedavisi de yok araştırıyoruz eğer bir çözüm bulan varsa yazsın burdan
Merhaba rahatsızlığına çözüm bulabildiniz mi acaba neler yaptınız?

Ben de yıllarca sizin gibi girmedik site bırakmadım. Sonunda her şey ortaya çıktı. Ilk önce ilaçlı endoskopi oldu. Mide sarkması teşhis edildi. Sonra bunun tek başına bir hastalık değil, başka bir hastalığın sonucu olduğunu ögrendim. İlaçlı kolonoskopi yapıldı. Sonuç S.M.A. ama kas hastalığı olan değil. Superior mezenter arter . Yani kısacası bağırsağın bir bölümünde daralma. Geri itilen yiyecekler mide kaslarını gevşetmiş. Kapali ameliyatla bağırsağın o bölümü iptal edildi. Yoksa anoreksiya olmama ramak kalmış. Şu an sıfır çarpıntı, ortalama kilo. Sadece mide sarkmasina çözüm bulamadım. Çok geçmiş olsun.

Aynı sorun bende de var.Aşırı mide bağırsak gazı ve kalbime çarpıntı yapıyor.Mide sarkması için egzersizleeine var onları yapmaya çalışıyorum.Başka çözüm bulan varsa lutfen bilgilendirsin.Bu şekilde yaşamak inanın çok zor

Bir çözüm bulabildiniz mi o kadar kotuyum ki. Ölmeyi dusunuyorum gercekten. Doktorlar anlamiyo ya. Bagirsaklarim da mahvoldu.

İbs dediler gectiler. İlk mideyle basladi midemde bi sislik nefes darligi agriyla bi ay gezdim idrarim azaldi falan. Rontgen cekip bi sey yok dedi igne vurdu. Gaz cikramamaya basladim. İkinci kere acile gittim lavman verdi. Bagirsagim tamamen durdu. Daha da gecmedi. Endoskopi kolonoskopi oldum bagirsaklarim da hic calismiyomus. Midemde yogun safra bulundu. Bagirsak ilaclari antideprasnlar kullandim. Hicbi işe yaramadi. Cok az iyiydim ama midemde surekli bi seyler calkalaniyodu agirlik vardi. 68 den 42 kiloya dustum. Simdi yataktayim surekli. Bagirsagim da durdu gaz doluyo ve hicbi sekilde cikmiyo artik. Kan testi yapip duruyolar. Kaburga kemiklerimin kenarlari sisti artik. Yasayamiyorum derdimi anlamiyo doktorlar.

İbs dediler gectiler. İlk mideyle basladi midemde bi sislik nefes darligi agriyla bi ay gezdim idrarim azaldi falan. Rontgen cekip bi sey yok dedi igne vurdu. Gaz cikramamaya basladim. İkinci kere acile gittim lavman verdi. Bagirsagim tamamen durdu. Daha da gecmedi. Endoskopi kolonoskopi oldum bagirsaklarim da hic calismiyomus. Midemde yogun safra bulundu. Bagirsak ilaclari antideprasnlar kullandim. Hicbi işe yaramadi. Cok az iyiydim ama midemde surekli bi seyler calkalaniyodu agirlik vardi. 68 den 42 kiloya dustum. Simdi yataktayim surekli. Bagirsagim da durdu gaz doluyo ve hicbi sekilde cikmiyo artik. Kan testi yapip duruyolar. Kaburga kemiklerimin kenarlari sisti artik. Yasayamiyorum derdimi anlamiyo doktorlar.
Mide sarkması dediler mi size.Bir de idrar tahlili yaptırdınız mı.Benim bir ara idrar yolu enfeksiyonu oldu o dönem cranberry de mannose diye bi takviye kullandım venatura markasının o zaman gaz rahat cikarabiliyordum.Bir de art de huile markasının nioli yağını çamaşırıma 1 damla damlatıyordum.Ben de mide sarkması var ama hala tam çözüm bulamadım.Karın egzersizleri yapıp karnımızdaki kasları güçlendirmemiz gerekiyormuş ve kilo alırsak toparlarmış mide ama şu an yememe rağmen kilo alamıyorum ben de

Mide sarkması dediler mi size.Bir de idrar tahlili yaptırdınız mı.Benim bir ara idrar yolu enfeksiyonu oldu o dönem cranberry de mannose diye bi takviye kullandım venatura markasının o zaman gaz rahat cikarabiliyordum.Bir de art de huile markasının nioli yağını çamaşırıma 1 damla damlatıyordum.Ben de mide sarkması var ama hala tam çözüm bulamadım.Karın egzersizleri yapıp karnımızdaki kasları güçlendirmemiz gerekiyormuş ve kilo alırsak toparlarmış mide ama şu an yememe rağmen kilo alamıyorum ben db

Hicbi sey demediler bana cok kotuyum hala. Acillik oluyorum. Bagirsagim duruyo her gun ama bi sey yok diyolar. Mushiller bile zor etki ediyo. Karnim hep şiş. Dediklerinizi bi deneyeyim

Mide sarkması dediler mi size.Bir de idrar tahlili yaptırdınız mı.Benim bir ara idrar yolu enfeksiyonu oldu o dönem cranberry de mannose diye bi takviye kullandım venatura markasının o zaman gaz rahat cikarabiliyordum.Bir de art de huile markasının nioli yağını çamaşırıma 1 damla damlatıyordum.Ben de mide sarkması var ama hala tam çözüm bulamadım.Karın egzersizleri yapıp karnımızdaki kasları güçlendirmemiz gerekiyormuş ve kilo alırsak toparlarmış mide ama şu an yememe rağmen kilo alamıyorum ben de
Merhaba.Bende de mide sarkması var.Aşırı halsizlik,bacaklarda güç kaybı,mide bulantısı var.Bir de fazla kalp çarpıntısı var.Tüm tetkikler normal çıkıyor.Ama bu halsizlik beni o kadar yoruyor ki.Normal insanlar gibi ev işi bile göremiyorum.Sadece uyumak istiyorum.Ben egzersiz yapmaya kalksam iki hareketden sonra yerden kalkamıyorum okadar yoruluyorum.Doğumdan sonra oldu bu bende.

Mide sarkmasi mide felci icin uzandigim zaman elimle yukari dogru cekerek masaj yapiyorum. Birazcik iyi geliyo. Bagirsagim hep doly ve şiş. Mide bosaltim testi yapildim normalde diyelim midenin tamami 4 saatte bosaliyosa bende 8 saatte bosaliyo o yuzden de cok sisiyorum yiyemiyorum. Sabahlari biraz daha kati seyler yemeye calisin. Aksama dogru sivi. Ve yabancilardan bi suru sey ogrendim midenun sarkmamasi icin az az ve lifli cok tukenmemelisiniz. Lif mideyi cok dolduruyo ve uzun kaliyo. Glutensiz biskuviler, sekerzi fistik ezmesi. Haslanmis sade makarna boyle seyler bana iyi geliyo. İslenmis seyler yiyin demisler denedim gercekteb de oyle. Bi senedir midemi anlatamadim. Yok lifli beslen dedi doktor lifli beslenince bagirsagim da tamamen durdu tijadu. Lifi en aza indirmelisiniz. Midenizi cok doldurnadan atistirarak.

Back