Herkese merhaba arkadaşlar.2 yıldır bir sorun çekiyorum kalbim hızlı atıyor nefes darlığı yaşıyorum.Bu hastalık yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldım.Spor yapamıyorum yürürken bile zorlanıyorum.Bu yaşta eve kapanmak zor.2 yıldır gidiyorum doktorlara.Sorun kalbinde akcigerinde degil diyorlar.Sorun midemde ama hiç bir şekilde doğru düzgün tedavi edecek bir doktor bulamadım.Midemi ayaktayken şişiremiyorum.Sadece uzanınca şişrebiliyorum.Midem sanki sarkmış gibi.Yediğim yemekler 7 8 saat midemden gitmiyor.Midemde kalıyor ve nefes darlığı kalpte çarpıntı çekiyorum daha sonra.Sırf bu yüzden artık intihar etmeyi bile düşünüyorum.Ama yapamıyorum korkuyorum ölümdende.Mide sarkması denen hastalık belirtileri bana uyuyor.Ama tedavi edecek doktor bulamadım.Mide sarkması mide felci gibi bişey yaşayan var mı arkadaşlar icinizde.Ben bu hastalıktan sonra çok korkmaya başladım.Annemler bir sürü yemek yapıyor ama ben yiyemiyorum .Herkes dışarda sevgilisiyle geziyor hayatın tadını çıkarıyor yiyip içiyor gülüyor ben 2 yıldır gülemiyorum İntihar etmeyi kafama koyuyorum ama din tanrı konularından çok korktuğum için yapamıyorum.Hiç bir doktorda gerçekten ilgilenmiyor.Geçen gittim nefes darlığı çarpıntıyla gastronoloji'ye kan testi istedi ilk ama 6 tüp olunca vermeye bile korktum nedense.Nolur bana tavsiyede bulunun keşke bu hastalığı yaşayip geçirmiş tecrübeli birini bulsam