- 14 Kasım 2021
- 673
- 544
- 34
-
- Konu Sahibi tekumudum7
Nedenini bilmiyorum şifalar diliyorumMerhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olurNedenini bilmiyorum şifalar diliyorumakrabamda olmuştu mide kanserinden ameliyat kemo falan baya tedavi gördü şuan çok şükür,o yaşlı olduğu halde atlattı umarım sizde kolaylıkla geride birakirsiniz
AminFark etmeden önce iştahsızlık, kilo kaybı olmuş muydu? Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Rabbim tez zamanda şifa versin. Doktorunuz bi sebep soylemedimi?Merhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
Amin inşallah yan etki dedilerRabbim tez zamanda şifa versin. Doktorunuz bi sebep soylemedimi?
Sağolun Allah razı olsunÇok geçmiş olsun kardeşim
Öncelikle Allah şifa versin. Benim babamda mide kanseriydi kemoterapi aldıktan 2-3 gün sonra onda da burun kanamaları ve buna bağlı tansiyon düşmeleri baş dönmeleri ayakta duramama gibi durumlar oluyordu. Bu ilacın yan etkisi denmişti. Siz ne sıklıkla Kemo alıyorsunuz ? Kaçıncı evrede hastalığınız ?
Ben 2. evrede öğrendim kanımda enfeksiyon çıktı hemen ameliyata alamadılar 3 evrenin başı şu an ameliyat oldum kemoterapi de 14 günde 1 alıyorum babanız atlattı mı bu hastalığı
Amin inşallahgeçmiş olsun kardeşim.
inşallah tez zamanda iyileşirsin.
moralini yüksek tut, çabucak iyileş
Oyledir o zaman, dert etmeyin kendinizi sikintiya sokmayin. Herkeste farkli oluyor yan etkiler, birinde bi çok yan etki gözükür diğerinde belki hic. Moralinizi yüksek tutun. Allah buyuktur. Rabbim yar ve yardımcınız olacaktir inşallah. Dualarımız sizinle kardesim.Amin inşallah yan etki dediler
Allah razı olsun inşallah atlatacak ımOyledir o zaman, dert etmeyin kendinizi sikintiya sokmayin. Herkeste farkli oluyor yan etkiler, birinde bi çok yan etki gözükür diğerinde belki hic. Moralinizi yüksek tutun. Allah buyuktur. Rabbim yar ve yardımcınız olacaktir inşallah. Dualarımız sizinle kardesim.
İnşallah iste böyle olumlu pozitif bakinAllah razı olsun inşallah atlatacak ım