- 25 Ağustos 2024
- 29
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi tekumudum7
Rabbim hayirli şifa versin
Kan vermiş miydiniz kemoterapi öncesi? Platelet sayınızı biliyor musunuz? Eğer platelet sayınız düşükse veya inr/aptt gibi koagulasyon değerleriniz uzamışsa olabilir kemoterapiye bağlı olarak endişe etmeyin. Plateletiniz çok düşük olsa ilaç vermezlerdi ama
Evet değerlerime bakıldı ama burnumdan ağzımdan baya kan geldi siz sağlıkçısınız galiba korktum bende bişey olmaz demiKan vermiş miydiniz kemoterapi öncesi? Platelet sayınızı biliyor musunuz? Eğer platelet sayınız düşükse veya inr/aptt gibi koagulasyon değerleriniz uzamışsa olabilir kemoterapiye bağlı olarak endişe etmeyin. Plateletiniz çok düşük olsa ilaç vermezlerdi ama
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bu arada
Allah razı olsunAllahım şifa versin
SağolunAllahim şifa versin
Korkmayın burnunuz yoğun kanadığı için ağzınızdan da gelmiştir kan. Arkada bağlantılı oldukları için. Siz tekrar kan kontrolünde söyleyin ama bu durumu, bi de koagulasyon bakar arkadaşlar belkiEvet değerlerime bakıldı ama burnumdan ağzımdan baya kan geldi siz sağlıkçısınız galiba korktum bende bişey olmaz demi
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için kemoterapi de umarım işe yarar iyileşirimKorkmayın burnunuz yoğun kanadığı için ağzınızdan da gelmiştir kan. Arkada bağlantılı oldukları için. Siz tekrar kan kontrolünde söyleyin ama bu durumu, bi de koagulasyon bakar arkadaşlar belki
Allah şifa versin, inşallahÇok teşekkür ederim bilgileriniz için kemoterapi de umarım işe yarar iyileşirim
Konu hakkında bir bilgim yok. Allah şifa versin.Merhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun inşallahKonu hakkında bir bilgim yok. Allah şifa versin.İnşallah bir an önce sağlıgınıza kavuşursunuz. İyi haberlerinizi duymak isteriz yazın buraya da lütfen.
Geçmiş olsun öncelikle. Ben kemoterapiye başlarken, eğitim vermişlerdi. Sizin bu şikayetiniz ilacın yan etkisi olarak anlatılmıştı bana. Korkmayın, doktor bir çözüm bulur ve devam edersiniz. Allah şifanızı versin.Merhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
Geçmiş olsun öncelikle. Ben kemoterapiye başlarken, eğitim vermişlerdi. Sizin bu şikayetiniz ilacın yan etkisi olarak anlatılmıştı bana. Korkmayın, doktor bir çözüm bulur ve devam edersiniz. Allah şifanızı versin
Amin inşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun öncelikle. Ben kemoterapiye başlarken, eğitim vermişlerdi. Sizin bu şikayetiniz ilacın yan etkisi olarak anlatılmıştı bana. Korkmayın, doktor bir çözüm bulur ve devam edersiniz. Allah şifanızı versin.