- 13 Mart 2015
- 4.132
- 7.497
- Konu Sahibi tekumudum7
Çok geçmiş olsun. Şifa diliyorum. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Şifa diliyorum. Umarım yakın zamanda iyileşirsiniz.
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin canim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun moralinizi yüksek tutun, ilaçlar biraz ağır ama dayanın, sabrın sonu selamet derler
Amin teşekkür ederizÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah
Sagolun. Kemoterapi bitti, ameliyat da oldum. Şimdi, koruma ilaçlarına başlayacağım. İnsaallah siz de 6 - 7 ay sonra, bitmek üzere diyerek konu açacaksınız.Amin inşallah Allah razı olsun
Sizde de çok geçmiş olsun atlattınız inşallah
Amin inşallah dediğiniz gibi olur ne uyku uyuyabiliyorum kemoterapi yüzündenSagolun. Kemoterapi bitti, ameliyat da oldum. Şimdi, koruma ilaçlarına başlayacağım. İnsaallah siz de 6 - 7 ay sonra, bitmek üzere diyerek konu açacaksın
Sagolun. Kemoterapi bitti, ameliyat da oldum. Şimdi, koruma ilaçlarına başlayacağım. İnsaallah siz de 6 - 7 ay sonra, bitmek üzere diyerek konu açacaksınız.
Rabbim size şifa versinMerhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
ALLAH'IM şafi ismiyle şifa versin sana bütün hastalaraMerhaba
Mide kanseri olduğumdan dolayı ameliyat oldum kemoterapiye başladım ağzımdan ve burnumdan kan geldi kemoterapi işleminde doktorum ara verdi çok korktum zaten korkuyordum neden gelmiş olabilir böyle etkilerinin olması normal mi dualarınızı bekliyorum.
Amin inşallah sağolunRabbim size şifa versin
Allah razı olsun aminALLAH'IM şafi ismiyle şifa versin sana bütün hastalara
Allah acil şifalar versin, inşaallah bir an önce geçer hiç yaşamamışa dönersiniz30 yaşındayım mide bulantısıyla fark ettim
gecmis olsun, kac yasindasiniz ve nasil fark ettiniz?
Amin inşallah tüm hastalarımıza Rabbim şifa versinAllah acil şifalar versin, inşaallah bir an önce geçer hiç yaşamamışa dönersiniz