- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
ınternetde burun kanamasına beyın tumorude dıyor :)Ama ilk belirti olarak bunlar yazıyor internettede diğer aylar gerçekten hiç olmadi bunlar bende
Aynen öyle canım ama şimdi bunu bir yerden okudum şimdi yumurtlama günün de ilişkiye girdin ya döllenme olduktan 15 gün sonda hamilelik oluşuyormuş o da adet günüme denk geldi adetim olduktan sonra hamile kalmış olabilr miyimAdetin geçmeden yaptirdigin için negatif olmuş olabilir. Adetin 1 gün bile geçse hemen test yaptır oyle daha net çıkar. Ama birleşmede olmamış gecen ay olandan sonra bi adet geçirmeden mi zaten. Ondan sonra tekrar yumurtlama oldu ondada birlikte olmamisiniz
Her ay akışına birakacam diyorum ama aklımdan çıkmıyor napacamınternetde burun kanamasına beyın tumorude dıyor :)
adete daha 5 gun varken bas donmesı mıde bulantısı olmaz
regl gunu kanamanız olmazsa hastanede bır kan verın en guzelı kan verıp sonuca bakmak
sızınkı psıkolojık sanırım . her ay beklıyorum demıssınız cunku
allahım gercekten ısteyen ıyı anne baba olacaklara nasıp etsın ınsallah . ama hep stres yapıp bekleyınce bılıyorsunuz zorlasıyor :) nasılsa olur dıye akısına bırakın
ıste kendınızı bu kadar sartlarsanız uzuntunuz cok buyuk olur stresınız artar ve ılıskı bıle goreve doner evlılıgınızı bıle etkılerHer ay akışına birakacam diyorum ama aklımdan çıkmıyor napacam
Aynen öyle canım ama şimdi bunu bir yerden okudum şimdi yumurtlama günün de ilişkiye girdin ya döllenme olduktan 15 gün sonda hamilelik oluşuyormuş o da adet günüme denk geldi adetim olduktan sonra hamile kalmış olabilr miyim
Benim acelem yok aslında daha 20 yaşındayım ama eşim çok istiyor ve ben adet olduğum gün ona hasta olduğumu söylerken kendimi çok suçlu hissediyorumıste kendınızı bu kadar sartlarsanız uzuntunuz cok buyuk olur stresınız artar ve ılıskı bıle goreve doner evlılıgınızı bıle etkıler
cocuk ıcın gun asırı olacak ve akısa bırakılacak olursa olur olmazsa bır sonrakı ay elbet olur sonucta omrumuz kelebek kadar degıl koca omur var elbet olur :) kadında rahım yumurtalık erkekte sperm oldugu surece cocuk olmaması ımkansız zaten. elbet olur yanı ne acelenız var kı oyle dusunun :)
Olmaz canim imkansız ilişkiye girmediysen olmaz bide adet geçirmişsin bitmiş olay yani. Adetten sonra yapsaydınız hadi belki ama yapmamışsınızAynen öyle canım ama şimdi bunu bir yerden okudum şimdi yumurtlama günün de ilişkiye girdin ya döllenme olduktan 15 gün sonda hamilelik oluşuyormuş o da adet günüme denk geldi adetim olduktan sonra hamile kalmış olabilr miyim
Benim acelem yok aslında daha 20 yaşındayım ama eşim çok istiyor ve ben adet olduğum gün ona hasta olduğumu söylerken kendimi çok suçlu hissediyorum
Allah var eşim çocuk konusunda çok hassas kalkar yapar yardim da eder maddi konuda da ALLAH kimseyi yoklukla sınamasın kocam çok şükür işi çok iyi kendi işini yapıyor benim bir eksiğimi yapmaz hele ki çocuğuna yapsın o yönde sıkıntı yok. Ama aile olmak da çok güzel birşey ve ben adım kadar eminim kocam çok iyi bir baba olacak bunu sonuna kadar hakkediyor. Canını dişine katıyor çalıştığı iş çok zor ama olsun durmicam napiyorsam çocuklarım için senin için Diyor boyle guzel adama yakismaz mi bir evlatEsin çoçugun sorumlulugun ne kadar agir oldugundan haberdarmi?
O gece kalkacakmi çoçuk agladiginda? Bu çoçuk her iki saatte beslenmeli. Sen uykusuzluktan ölürken o ev islerini yapacakmi? Yemek yapacakmi? Sen biraz uyu diye çoçuga bakacakmi? Bezini degistirip, banyosunu yapacakmi?
Ve bu uykusuzluk aylaarca sürecek. En az ilk 6 ay. Ve bunun yani sira maddi sorunlarda var. Bez ve mama olmus kaç lira. Kiyafet, ana kucagi, oyuncak masraflarindan bahs etmiyorum bile.
Bu yasta bebek yaparsaniz, hayatiniz kayar. Benden söylemesi. Evliliginiz zora girer. Bir bebek en iyi evlilikleri bile sarsar. Kaldi ki sizin gibi genç yasta yapilan evlilikler.
Ayrica sen bebek istemiyorsan açikça söylemelisin. Esin buna saygi duymali. Vücüd senin. 9 ay tasiyacak olan, dogumu yasayacak olan sensin. Yerinde olsam, bu hamileligi ertelerdim.
Allah var eşim çocuk konusunda çok hassas kalkar yapar yardim da eder maddi konuda da ALLAH kimseyi yoklukla sınamasın kocam çok şükür işi çok iyi kendi işini yapıyor benim bir eksiğimi yapmaz hele ki çocuğuna yapsın o yönde sıkıntı yok. Ama aile olmak da çok güzel birşey ve ben adım kadar eminim kocam çok iyi bir baba olacak bunu sonuna kadar hakkediyor. Canını dişine katıyor çalıştığı iş çok zor ama olsun durmicam napiyorsam çocuklarım için senin için Diyor boyle guzel adama yakismaz mi bir evlat
Instagramim yok sosyal hesapta kullanmıyorum. 20 yasımda olabilirim ama bu çocuğa bakamicam anlamına gelmez anne olamicagim anlamına da gelmez. Eşimin belirli miktarı yok hayvan tüccarı akşamlarda hep evde 2 saatlik uykuyla bile kalsa o çocuk ağlıyorsa kalkar. Her insan farklıdır. Ben eşimi tanıyorum. Evliliğimiz de sağlam çok şükür bi sıkıntımız yok herkes yorganına gore ayağını uzatır. Bende ailemi bildiğimden bebek istiyorum. Eşime de kendime de çok güveniyorum herkesin görüşü farklıdır ve buna sonuna kadar hazirim. Allah herkese istediğini versin ben kimseye karışmam kimsede bana karisamaz zaten.Cok çalisiyorsa, nasil bebege bakacak? Aksamlari evdemi? Gece kalkarmi çoçuga bakmak için?
Isi hangi sekilde iyi? Ne kadar kazaniyor? 5bin ise bile yetmez o çoçuga. bezler paketi 100 lira, her gün en az 8 bez gidiyor. Herkeste anne sütü olmuyor,..
Ve en önemlisi kizacaksin, kabul etmeyeceksin fakat 20 yasindaki bir kiz, annelige hazir degildir. Tüm hayatin önünde daha, niye harcamak istersin? Niye esin ile önce evliligini saglama almak istemiyorsun? Surda en fazla daha yeni 1 yildir evlisindir. Esin ile önce gez, toz, tatillere çik. Hani madem durum iyi.
Cocuk öyle romantik "aa yuvamiz oldu, agucuk gugucuk bebek" diye birsey degil, gerçekten degil. En çok bosanmalar, çoçuktan sonra oluyor. Bana inanmayacaksin tabiki. Heleki instagrama o güzel aile tablolulu fotograflar koymak istegide vardir.
Yine ben insanlik görevimi yapim ve seni uyarim diye diyordum. Elbette hayat senin, seçim senin.
Inşaallah tesekkur ederimAdet gününüz geçmeden bunu belirtilere göre var yada yok demek hiç doğru değil malesef. Gününüz geçince test yapın evde. Eger sılık cızgı falan cıkarsa kan verırsınız. Bulantılar genelde 6.haftadan sonra baslıyor. Insallah gebesınızdır
Bakış açısı herkese gore değişir ben hem gezerim hem hamile kalabilirim artik hiçbirşey eskisi gibi değil ki hemiki gündür, gece gündüz fena midem bulandı, hatta geçen gece öyle bir bulantı, uykumdan uyandım. eşimi uyandıracaktım neredeyse. bel ağrısı. dedim kesin hamilelik. bu sabah regl oldum ağrılarım hala devam ediyor.
iki gün sonra kesilir tahminimce havalar dengesiz, cam açık yattık üşüttüm sanırım.
Mide bulantısı hemen başlamıyor diye biliyorum, özellikle regl gününün geçmesi en önemli belirti.
Benim 1 oğlum var, Allah size de nasip etsin hayırlı zamanda ama 20 yaş erken gibi, yapacak daha çeşitli şeyleriniz olmalı, çocuktan sonra öncelikler değişiyor.
Bakış açısı herkese gore değişir ben hem gezerim hem hamile kalabilirim artik hiçbirşey eskisi gibi değil ki hem
Ya olsunda daha farklı olsun bebiş gelmiyor bize istemiyor demek bizi napak
gezersiniz tabii, ama çocukla gezmek, harcamalar daha farklı.
Bende çocuk istediğim zamanlarda sürekli böyle kendimi takip ederdim sizi anlıyorum ama takılmayın bunlara dusuklerimle birlikte 5 gebelik geçirdim en büyük belirtim aşırı göğüs hassasiyetiydiArkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?