• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantısı hamilelik midir

o belirtiler bu kadar erken başlamaz diye biliyorum.psikolojiktir ya da yediğiniz bir şey dokunmuştur.tansiyon düşmesinde de olur bunlar.regl belirtisi olarak mide bulantısı da olabilir benim pms dönemlerimde midem çok bulanır.yani beklemekten başka çare yok.

yediğiniz bir şey dokunmuş olabilir,soğuk algınlığı olması da muhtemel
genelde hamilelikte progesteron hormonun artmasıyla beşinci hafta civarı mide bulantısı başlar

Arkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba
Psikolojik olabilir.yaklaşık 6-7 haftadan sonra başlıyor

Premenstrüel sendrom: adettn 1 hafta 10 gün önce başlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılar.
Huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet, bel-boyun-karın-sırt-baş ağrısı, mide bulantısı, depresiflik.
Hamilelik belirtileriyle benzeşir. Bir çok kadın, bu dönemda hamile olduğunu düşünebiliyor.

Premenstrüel sendrom: adettn 1 hafta 10 gün önce başlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılar.
Huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet, bel-boyun-karın-sırt-baş ağrısı, mide bulantısı, depresiflik.
Hamilelik belirtileriyle benzeşir. Bir çok kadın, bu dönemda hamile olduğunu düşünebiliyor.
Anladım teşekkür ederim

Hamile olabilirsiniz, olmayabilirsiniz de
Her iki ihtimalde de mide bulantinizin su anki sebebi farklıdır

Mide bulantısı ve baş dönmesinin o kadar çok sebebi olabilir ki....
Bemleyşm biraz.

Kızlar bende birşey sormak istiyorum bu ay hamilelik için bir birleşmemiz olmadı geçen aydan olmuştu Şimdi merak ettiğim şu bu ay göğüslerim 15 gündür çok hassas dokanamıyorum bile adetime 9 ve 7 gün kala lekelenmem oldu kanda test yaptırdım ama çıkmadı ÇIKMAMA ŞANSIM VAR MI TESTTE GEBELİK OLABİLR Mİ YANİ??

Her mide bulantısı baş dönmesi vs hemen hamilelik belirtisi değildir diye biliyorum, mide bulantısı da erkenden başlamıyor bildiğime göre, ben de hamile kalmak istediğim için psikolojik olarak reglim gecikince vs başım dönüyormuş, Bulantı başlamış gibi hissediyorum.

Kızlar bende birşey sormak istiyorum bu ay hamilelik için bir birleşmemiz olmadı geçen aydan olmuştu Şimdi merak ettiğim şu bu ay göğüslerim 15 gündür çok hassas dokanamıyorum bile adetime 9 ve 7 gün kala lekelenmem oldu kanda test yaptırdım ama çıkmadı ÇIKMAMA ŞANSIM VAR MI TESTTE GEBELİK OLABİLR Mİ YANİ??
Adetin geçmeden yaptirdigin için negatif olmuş olabilir. Adetin 1 gün bile geçse hemen test yaptır oyle daha net çıkar. Ama birleşmede olmamış gecen ay olandan sonra bi adet geçirmeden mi zaten. Ondan sonra tekrar yumurtlama oldu ondada birlikte olmamisiniz

Back