- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
Test yapacam en doğrusu sanki9 ay midem de bulanmadi basim da dönmedi
Test alın
Ama işte ona bakacaksak her ay istiyorum diger aylar boyle olmadi ve lavabom çok bulanık renkte
Umarımİdrar bulanıklığı ve bulantı idrar enfeksiyonu da olabilir. Umarım hamilesinizdir.
Pms nedir??Adet gününüz geçse şüphelenin derdim.
Pmsdir. Her ay bende de oluyor.
Psikolojik olabilir.yaklaşık 6-7 haftadan sonra başlıyorArkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba
SagolunPsikolojik olabilir.yaklaşık 6-7 haftadan sonra başlıyor
Premenstrüel sendrom: adettn 1 hafta 10 gün önce başlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılar.Pms nedir??
Anladım teşekkür ederimPremenstrüel sendrom: adettn 1 hafta 10 gün önce başlayan fiziksel ve ruhsal sıkıntılar.
Huzursuzluk, göğüslerde hassasiyet, bel-boyun-karın-sırt-baş ağrısı, mide bulantısı, depresiflik.
Hamilelik belirtileriyle benzeşir. Bir çok kadın, bu dönemda hamile olduğunu düşünebiliyor.
Adetin geçmeden yaptirdigin için negatif olmuş olabilir. Adetin 1 gün bile geçse hemen test yaptır oyle daha net çıkar. Ama birleşmede olmamış gecen ay olandan sonra bi adet geçirmeden mi zaten. Ondan sonra tekrar yumurtlama oldu ondada birlikte olmamisinizKızlar bende birşey sormak istiyorum bu ay hamilelik için bir birleşmemiz olmadı geçen aydan olmuştu Şimdi merak ettiğim şu bu ay göğüslerim 15 gündür çok hassas dokanamıyorum bile adetime 9 ve 7 gün kala lekelenmem oldu kanda test yaptırdım ama çıkmadı ÇIKMAMA ŞANSIM VAR MI TESTTE GEBELİK OLABİLR Mİ YANİ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?