Mide bulantısı hamilelik midir

bir arkadaş yazmış sonuna kadar haklı.
bekara karı boşamak kolay
27 yaşında evlendim bana da evlilik kolay geliyordu
kaldı ki çocuk...
20 yaşında öğrencilerim var
onları çocuklu düşünemiyorum bile
evliliğimiz sağlam demişsin inşallah öyle olur herkes için. ama evliliğin ilk beş yılı geçti mi?
insan ancak o zaman tanıyor birbirini.
hem 20 yaşındaki düşüncenle 30 yaşındaki aynı olmuyor.
yedi sekiz sene sonra bunalıma girmeyeceğin ne malum?

farklı bir konuya değineyim hadi bir de.
her ay deniyoruz diyorsun da milyon tane sebep var. belki tüplerin tıkalı belki kistin var belki eşinde problem var.
hiç doktora bile gitmemişsiniz.
ayrıca hiçbir kadın hamile kalamadı diye suçlu değildir. o ne demek öyle kendimi suçlu hissediyorum adet olunca.
ilk önce bu düşüncelerden sıyrılın doktora görünün sonra Allah’ım size en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin inşallah.

Bu zaten sizin bileceğiniz şey, kimse kimseyi tanımıyor nasıl yorum yapılıyor merak ediyorum. Ama bence gebelik olabilir çünkü ben normalde midem bulanmazken midem bulandı öyle fark ettim 2. gebeliğimi. Test yaptınız mı?

Oh ya sonunda benle aynı düşünen birisi var herkesin kendi bileceği iş yani. Yok daha yapmadim çıkmaz diye korkuyorum yapmaya

İlişkinin üzerinden bir hafta geçtiyse erken gebelik testlerinde çıkıyor. Bulanık ya da hafif gölgelenme gibi. Ama çok erken olduğu için bunda çıkmazsa hamile değilsiniz demek de olmaz. Bence şimdi bir yapın bir tane de gecikirseniz yaparsınız.

Oyle yapacam

Oh ya sonunda benle aynı düşünen birisi var herkesin kendi bileceği iş yani. Yok daha yapmadim çıkmaz diye korkuyorum yapmaya
Eğer varsa idrarda yapılan testte bile çıkar. Gerçi bende 3 test de pozitif vermesine rağmen doktor keseyi bile zar zor gördü. Oluşma aşamasındaydı. Hatta emin misin pozitif mi verdi, kac kere ne zaman yapti vs diye soruyordu bana ilkte

Mide bulantısı genelde kalp atışından sonra başlar yani 7. Haftada fln ki o zamana çoktan öğrenmiş olursunuz hamilelik var mı yok mu

Doktora gitmedim diye birşey demedim ki ben ? En başları okursanız doktora gittiğimi yazmışım ben zaten. Tüm herşeyime bakıldı herşeyim tertemiz. Ve şu kadarını diyim herkes farklıdır kimse de kimseyi ilgilendirmez beni düşünüyor olabilirsiniz ama tesekur ederim boyle birseye ihtiyacim yok. Evliligimin de sağlamlığı kimseyi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur iyi günler

Yarin yapacam bende heralde test

Bende dün geceden beri bulantı çekiyorum. Nedeni geniz akıntısı çıktı

eşiniz gitti mi peki ?

eşiniz gitti mi peki ?
Yok doktor folik asit yazdi bende tertemiz olduğum için biraz deneyin 6 ay kadar eğer ise yaramazsa esinize sperm testi yaparız dedi. Zaten ben doktora gittiğimde eşim benimle geldi hani doktor onada bakar diye Ama gerek duymadı doktor

Bende de bas donmesi mide bulantisi vardi günlerce ayağakalkamiyordum vertigo oldumuogrendim

Gebelik planlarken hamileyim acaba diye düşündüğümden hep midem bulandırdı gerçekten öğürüyordum hatta. Ama tamamen psikolojikniş mide bulantısı için çok erken bence. Kişiye göre değişir belki ama Şuan 6 haftalık hamileyim hala midem bulanmıyor. Mide bulantısıyla asla anlayamazsın diyeceğim o ki. Midemin bulandığı zamanlar adet olmuştum. Elbette hamile de olabilirsin ama ayrıcı bi belirti değil. Çok merak ediyorsan şuan kanda çıkar baktırabilirsin

2 gün sonra idrar testi yaptır çıkabilir...midem bulanıyor benimde çok zor bulantı

Arkadaşlar merhaba tecrubelerinize ihtiyacim var 24 kasımda adet günüm 4 günüm var normalde 1 hafta öncesinde göğüslerim siserdi ama şuan hafif bir dolgunluk var bacaklarım çok ağrıyor akıntım var bazen seffaf bazen sarımsı hamilelik sinyalletirimi 4 günüm var ama sabırsızlanıyorum sizce durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…