- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
Bu zaten sizin bileceğiniz şey, kimse kimseyi tanımıyor nasıl yorum yapılıyor merak ediyorum. Ama bence gebelik olabilir çünkü ben normalde midem bulanmazken midem bulandı öyle fark ettim 2. gebeliğimi. Test yaptınız mı?Instagramim yok sosyal hesapta kullanmıyorum. 20 yasımda olabilirim ama bu çocuğa bakamicam anlamına gelmez anne olamicagim anlamına da gelmez. Eşimin belirli miktarı yok hayvan tüccarı akşamlarda hep evde 2 saatlik uykuyla bile kalsa o çocuk ağlıyorsa kalkar. Her insan farklıdır. Ben eşimi tanıyorum. Evliliğimiz de sağlam çok şükür bi sıkıntımız yok herkes yorganına gore ayağını uzatır. Bende ailemi bildiğimden bebek istiyorum. Eşime de kendime de çok güveniyorum herkesin görüşü farklıdır ve buna sonuna kadar hazirim. Allah herkese istediğini versin ben kimseye karışmam kimsede bana karisamaz zaten.
Oh ya sonunda benle aynı düşünen birisi var herkesin kendi bileceği iş yani. Yok daha yapmadim çıkmaz diye korkuyorum yapmayaBu zaten sizin bileceğiniz şey, kimse kimseyi tanımıyor nasıl yorum yapılıyor merak ediyorum. Ama bence gebelik olabilir çünkü ben normalde midem bulanmazken midem bulandı öyle fark ettim 2. gebeliğimi. Test yaptınız mı?
Şu an mide bulantısı olmaz.
Kasıklarda ağrı olur. Ve baya sıkıntılı ağrıdır. Halsizlik olur.
Kasik agrim var
İlişkinin üzerinden bir hafta geçtiyse erken gebelik testlerinde çıkıyor. Bulanık ya da hafif gölgelenme gibi. Ama çok erken olduğu için bunda çıkmazsa hamile değilsiniz demek de olmaz. Bence şimdi bir yapın bir tane de gecikirseniz yaparsınız.
Eğer varsa idrarda yapılan testte bile çıkar. Gerçi bende 3 test de pozitif vermesine rağmen doktor keseyi bile zar zor gördü. Oluşma aşamasındaydı. Hatta emin misin pozitif mi verdi, kac kere ne zaman yapti vs diye soruyordu bana ilkteOh ya sonunda benle aynı düşünen birisi var herkesin kendi bileceği iş yani. Yok daha yapmadim çıkmaz diye korkuyorum yapmaya
Doktora gitmedim diye birşey demedim ki ben ? En başları okursanız doktora gittiğimi yazmışım ben zaten. Tüm herşeyime bakıldı herşeyim tertemiz. Ve şu kadarını diyim herkes farklıdır kimse de kimseyi ilgilendirmez beni düşünüyor olabilirsiniz ama tesekur ederim boyle birseye ihtiyacim yok. Evliligimin de sağlamlığı kimseyi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur iyi günlerbir arkadaş yazmış sonuna kadar haklı.
bekara karı boşamak kolay
27 yaşında evlendim bana da evlilik kolay geliyordu
kaldı ki çocuk...
20 yaşında öğrencilerim var
onları çocuklu düşünemiyorum bile
evliliğimiz sağlam demişsin inşallah öyle olur herkes için. ama evliliğin ilk beş yılı geçti mi?
insan ancak o zaman tanıyor birbirini.
hem 20 yaşındaki düşüncenle 30 yaşındaki aynı olmuyor.
yedi sekiz sene sonra bunalıma girmeyeceğin ne malum?
farklı bir konuya değineyim hadi bir de.
her ay deniyoruz diyorsun da milyon tane sebep var. belki tüplerin tıkalı belki kistin var belki eşinde problem var.
hiç doktora bile gitmemişsiniz.
ayrıca hiçbir kadın hamile kalamadı diye suçlu değildir. o ne demek öyle kendimi suçlu hissediyorum adet olunca.
ilk önce bu düşüncelerden sıyrılın doktora görünün sonra Allah’ım size en sağlıklısından en hayırlısından nasip etsin inşallah.
Yarin yapacam bende heralde testEğer varsa idrarda yapılan testte bile çıkar. Gerçi bende 3 test de pozitif vermesine rağmen doktor keseyi bile zar zor gördü. Oluşma aşamasındaydı. Hatta emin misin pozitif mi verdi, kac kere ne zaman yapti vs diye soruyordu bana ilkte
Bende dün geceden beri bulantı çekiyorum. Nedeni geniz akıntısı çıktıArkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba
Geçmiş olsunBende dün geceden beri bulantı çekiyorum. Nedeni geniz akıntısı çıktı
eşiniz gitti mi peki ?Doktora gitmedim diye birşey demedim ki ben ? En başları okursanız doktora gittiğimi yazmışım ben zaten. Tüm herşeyime bakıldı herşeyim tertemiz. Ve şu kadarını diyim herkes farklıdır kimse de kimseyi ilgilendirmez beni düşünüyor olabilirsiniz ama tesekur ederim boyle birseye ihtiyacim yok. Evliligimin de sağlamlığı kimseyi ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur iyi günler
Yok doktor folik asit yazdi bende tertemiz olduğum için biraz deneyin 6 ay kadar eğer ise yaramazsa esinize sperm testi yaparız dedi. Zaten ben doktora gittiğimde eşim benimle geldi hani doktor onada bakar diye Ama gerek duymadı doktoreşiniz gitti mi peki ?
Bende de bas donmesi mide bulantisi vardi günlerce ayağakalkamiyordum vertigo oldumuogrendimArkadaşlar ben dün katıldım buraya hic belirtim yoktu hamilelikle ilgili gerçekten adetime de 5 gün var
Ama bu gece lavaboya kalktim ve ondan sonra yatağa yattığında midem bulandı ve nasil döndü bunun sebebi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?