Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm geçmiş olsun,anneliğin sabır gerektiren yanlarından biri de bu olsa gerek.Ama sana ginger isminde bir ilacı tavsiye edebilirm tamamen doğal günde 8 taneye kadar alınabiliyor.İlk alışında 2 kapsül olacaksın.İçinde zencefil var başka hiçbirşey yok.Ablam kadın-doğum uzmanı.Bütün gebeleri çok rahat bir gebelik geçiriyor bu ilaç sayesindeSelam arkadaşlar 6+4 günlük hamileyim ama mide bulantılarım çok fena işe bile gidemeyecek duruma geliyorum ne iyi gelir ajaba bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum yemek mümkün değil yiyemiyorum hep bir elim ağzımda kapalı geziyorum a.s.
valla mide bulantın varsa herşey normal demektir şeker hadi bakalım inşallah görürsün miniğini.arkadaşlar bende hamileyim adet düzensizliğim olduğu için kaç haftalık olduğunu bilmiyoruz 8 gün önce doktora gittik gebelik kesesini gördük doktor bazı tahlillerle birlikte 10 gün sonra tekrar gelin dedi kalp atışlarını dinleyeceğiz ve ne kadarlık olduğuna bakacağız dedi 2 gün kaldı çok heyecanlıyım bir sorun yoktur inşallah mide bulantılarım benimde çok kötü ve çok sık tuvalete gidiyorum sizce herşey normal mi çünkü hamilelik hakkında hiç bişey bilmiyorum yaşadığım yerdede kimseyi taımıyorum 3 aylık evliyim yeni üyelerdenim 2gün oldu herkese sevgiler