Mide bulantılarım başlamadı normal mi?

Senin haftanda bende de mide bulantısı yoktu fakat şuan sabahları çok kötüyüm. Erken olabilir veya hiç bulantın olmayabilir.
kalp atışlarını da duyabilirsin. Bende 6 hafta 4 günlükken duymuştum.
Sağlıkla kucağına al bebeğini.

Canim sirf haber ver diye sana yaziyorum normalde pazartesi gidecektim doktora ama isten izin alamadim bugun gittim doktora 6+2 yim bugun ve kalp atisini duydum bugun hamile oldugumu anladim Allahim sizlerede nasip etsin hayirlisiyla. Paranoyak olmustum bu sitedekileri okudukca uzunca bi zaman girmem artik. Allahim hayirli haberler almak nasip etsin sizede

İnanamıyorum çok sevindim senin için çok mutlu oldum Güzel, saglıklı, sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah kucağına aldığın günleride görürsün. Kendine iyi bak evet girmemekte haklısın insanın aklına olmadık seyler geliyor.

Sagolun..
Insallah olmaz ozaman :)
Pazartesiyi iple cekiyorum bakalım.
Insallah siz de saglikla alin kucaginiza

Bende de bulantı hiç olmadı. Ama çok acıktım ve sürekli yemek yeme ihtiyacı hissettim. Halsizim. Göğüslerim çok ağrıyordu...
korkma her insanda farklı oluyor gebelik belirtileri

Amin canım saol sende hayirlisiyla kucagina alırsın bebisini insallah. Sende kendine cok dikkat et bebisin mutlu olsun

Bende mide bulantım 8. haftada başladı o zamana kadar bende neden midem bulanmıyo bi sorun mu var benimde bulansada hamile olduğumu hissetsem diye içimden geçiriyordum sonra bi başladı hergün kustum yemek işkence oldu 14. haftama kadar rezil oldum desem yeridir olmuyosa olmasın tadını çıkar güzel güzel beslen çağırma öyle şeyleri :)

Bendede cnm bu ikinci gebeligim ilkinde fazlasiyla vardi bunda 3.aya kadar hic olmadi 3.aydan sonra biraz miyde bulantim oldu gecti olablir yani normal istahsizlik ilk haftalarda cok vardi ama

Canim ne yaptin sirf seni merakindan girdim hayirli haberler verirsin insallah

hayırlı olsun allah kucağına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah sesinide dinle mutlaka.. ayyy hamile olmak çok güzel bir his allah tüm isteyenlere nasip etsin

Herkese çok teşekkür ederim evet harika bir duyguymuş görebilmek daha bi başka. Artık yeni inandım hamile olduguma diyebilirim :) Allah herkese nasip etsin isteyen .. Sağlikla kucagimiza almayi da nasip etsin

4 Haftalıkken benim mide bulantılarım başlamıştı yavaş yavaş.. kişiden kişiye değişen bir durum ki bu. Kıyaslayamazsınız kimseyle.

merhaba, lütfen panik olmayın. 8 haftayı geçtim ama ne bir bulanma, ne bir öğürtü hiç bir belirtim yok. aşırı halsizlik ve gün içi kestirmelerim dışında en ufak bir belirtim bile yok yani. bebeğim geç göründü, geçen hafta kalp atışlarını dinledim. lütfen stres yapma , bebek herşeyi hissediyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…