Merhaba,
Şuan son adet tarihime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. Çok fazla acıkma, göğüs hassasiyeti ve halsizlik dışında belirtim yok. Mide bulantımın olmaması normal mi? Erken mi daha? Ve pazartesi günü 4 gün sonra doktora gideceğim kalp atışı ve bebiş görülür mü? Çok endişeliyim ya kötü bir şey olursa diye. İlk hamileliğim
Senin haftanda bende de mide bulantısı yoktu fakat şuan sabahları çok kötüyüm. Erken olabilir veya hiç bulantın olmayabilir.
kalp atışlarını da duyabilirsin. Bende 6 hafta 4 günlükken duymuştum.
Sağlıkla kucağına al bebeğini.
İnanamıyorum çok sevindim senin için çok mutlu oldumCanim sirf haber ver diye sana yaziyorum normalde pazartesi gidecektim doktora ama isten izin alamadim bugun gittim doktora 6+2 yim bugun ve kalp atisini duydum bugun hamile oldugumu anladim Allahim sizlerede nasip etsin hayirlisiyla. Paranoyak olmustum bu sitedekileri okudukca uzunca bi zaman girmem artik. Allahim hayirli haberler almak nasip etsin sizede
Sagolun..Senin haftanda bende de mide bulantısı yoktu fakat şuan sabahları çok kötüyüm. Erken olabilir veya hiç bulantın olmayabilir.
kalp atışlarını da duyabilirsin. Bende 6 hafta 4 günlükken duymuştum.
Sağlıkla kucağına al bebeğini.
Merhaba,
Şuan son adet tarihime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. Çok fazla acıkma, göğüs hassasiyeti ve halsizlik dışında belirtim yok. Mide bulantımın olmaması normal mi? Erken mi daha? Ve pazartesi günü 4 gün sonra doktora gideceğim kalp atışı ve bebiş görülür mü? Çok endişeliyim ya kötü bir şey olursa diye. İlk hamileliğim
İnanamıyorum çok sevindim senin için çok mutlu oldumGüzel, saglıklı, sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah kucağına aldığın günleride görürsün. Kendine iyi bak evet girmemekte haklısın insanın aklına olmadık seyler geliyor.
Merhaba,
Sıra bekliyorum :/ çok gerginim oyle boyle degilCanim ne yaptin sirf seni merakindan girdim hayirli haberler verirsin insallah
Sıra bekliyorum :/ çok gerginim oyle boyle degil
Ela merakla bekliyorum sonucu
Gördüm gördüm bebisimi gördüüüm !!Sakin olll hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gördüm gördüm bebisimi gördüüüm !!6 hafta 5 gunlukmus normal hesaplayinca 7 hafta 2 gun cikiyor. Cihazda ses ozelligi yokmus atisi duyamadim ama gordum :))
Hayirli olsunnn gozun aydin kendine cok dikkat et cok sevindim :)
Gördüm gördüm bebisimi gördüüüm !!6 hafta 5 gunlukmus normal hesaplayinca 7 hafta 2 gun cikiyor. Cihazda ses ozelligi yokmus atisi duyamadim ama gordum :))