- 20 Ağustos 2014
- 320
- 213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Şuan son adet tarihime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. Çok fazla acıkma, göğüs hassasiyeti ve halsizlik dışında belirtim yok. Mide bulantımın olmaması normal mi? Erken mi daha? Ve pazartesi günü 4 gün sonra doktora gideceğim kalp atışı ve bebiş görülür mü? Çok endişeliyim ya kötü bir şey olursa diye. İlk hamileliğim
MERHABA bende hamile oldugumu yeni ögrendim 6+3 um bende de mide bulantisi yok sadece kasik agirisi gaz ve sık idrara cikma durumu var gogus hasassiyeti bile daha yeni basladi mide bulantim olamamasi bendi suphelendiriyo acaba bir sorun mu var diyeMerhaba,
Şuan son adet tarihime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. Çok fazla acıkma, göğüs hassasiyeti ve halsizlik dışında belirtim yok. Mide bulantımın olmaması normal mi? Erken mi daha? Ve pazartesi günü 4 gün sonra doktora gideceğim kalp atışı ve bebiş görülür mü? Çok endişeliyim ya kötü bir şey olursa diye. İlk hamileliğim
Benim kasik agrilarimsa ilk haftalar oldu. Adetim gecikmeden basladi geciktikten sonra yaklasik 2 hafta devam etti. Simdi kasik agrim yok :/ Gaz ve sık idrara cikma bende de var. Haklisin insan her seye korkuyla yaklasiyor acaba bir sey mi oldu yanlis giden bir sey mi var diye..MERHABA bende hamile oldugumu yeni ögrendim 6+3 um bende de mide bulantisi yok sadece kasik agirisi gaz ve sık idrara cikma durumu var gogus hasassiyeti bile daha yeni basladi mide bulantim olamamasi bendi suphelendiriyo acaba bir sorun mu var diye
Benim kasik agrilarimsa ilk haftalar oldu. Adetim gecikmeden basladi geciktikten sonra yaklasik 2 hafta devam etti. Simdi kasik agrim yok :/ Gaz ve sık idrara cikma bende de var. Haklisin insan her seye korkuyla yaklasiyor acaba bir sey mi oldu yanlis giden bir sey mi var diye..MERHABA bende hamile oldugumu yeni ögrendim 6+3 um bende de mide bulantisi yok sadece kasik agirisi gaz ve sık idrara cikma durumu var gogus hasassiyeti bile daha yeni basladi mide bulantim olamamasi bendi suphelendiriyo acaba bir sorun mu var diye
Çok haklısınız ama insan korkuyor işte elinde olmadan. Sanki olmalıymış olmazsa kötüymüş gibi. Hep öyle gördük öyle alıştık belki de bu yüzden kafamızdan silinmiyor :/ Insallah sizin bulantilariniz azalir, rahatlarsiniz. Gecmis olsun ve hayirli olsunAh canım olmasın bulantınn... Ben mahvoldum.. Tiksiniyorum her şeyden.. Bulanıp duruyor ne yesem.. Yemesem de bulanıyor. Sürekli bulantı hali.. İğrenç bir durum. İlkinde yaşamadım 2 kere sabah bulantısı dışında.. Şuan gün boyu yaşıyorum. Tadını çıkar boşver bulantıyı.. Bebişin içinde büyüsün olmasın bulantın.. Çekilecek dert değil hesabı da bıdıklar için çekiyoruz
Demek ki normal :) korkulacak bir şey olmadığını böyle örneklerle görmek iyi geldi. Pazartesi de kalbini duyayım huzura erecem insallah :))Biz 23.haftadayız, hic midem bulanmadı daha :) Annemde öyleymis. Sadece bir kac kere gece yediğim hazmetmeyen seyler rahatsız etti beni o kadar :) takmayın kafanıza, tadını cıkarın :)
Pazartesi günü sonucu buraya yazın olur mu unutmayın. Ben yazıcam. Aynı gün aynı beklenti içindeyiz. Inşallah her şey istedigimiz gibi olur. Sağlikli şekilde de kucağımıza alırızAy bende oyleyim hic bulantim yok korkuyorum kalp atisini duyamayacagim diye pazartesi bende doktora gidicem o zaman 6+4 olacak insallah duyarim
Pazartesi günü sonucu buraya yazın olur mu unutmayın. Ben yazıcam. Aynı gün aynı beklenti içindeyiz. Inşallah her şey istedigimiz gibi olur. Sağlikli şekilde de kucağımıza alırız
Çok haklısınız ama insan korkuyor işte elinde olmadan. Sanki olmalıymış olmazsa kötüymüş gibi. Hep öyle gördük öyle alıştık belki de bu yüzden kafamızdan silinmiyor :/ Insallah sizin bulantilariniz azalir, rahatlarsiniz. Gecmis olsun ve hayirli olsun
Çok güzeeel Sağlıklı doğsun inşallah. Midemin bulanmayışına seviniyorum artık ikna oldumPazartesiye kadar ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorumCanim ne guzel bulantin yok yakeske benimde olmasaydikusmalarda basladi cok fena ya.benimde bugun tam 7 haftalik oldu, bebegim dr gttik bugun kalp atisini duyduk cok sukur.Gec dollenme.olmasina rağmen.Ins sende duyarsin cnm
Teşekkür ederim içim rahat artık. Tez zamanda sizinkide azalsın yok olsun.Senin de hayırlı olsun canım. Haklısın ama ilkinde rahat olunca ikinci de rahat sandım büyük yanıldım. Bu ağır geçiyor. İnşallah rahat geçirirsin. Gerçekten korkmana gerek yok
son adet tarihin ne zamandi canm benm beklenen adet tarihm 28 aralikti ama olmadim reglm 2 gun gecince kan verdim hep 0 cikardi bu sefer 2.1 cikti beklyn tekrarlayn demişti dr. 3 gun once evde idrar testi yaptim kipkirmizi pozitif ptesi dr a gidicem acaba benmde gec dollenme olablr miCanim ne guzel bulantin yok yakeske benimde olmasaydikusmalarda basladi cok fena ya.benimde bugun tam 7 haftalik oldu, bebegim dr gttik bugun kalp atisini duyduk cok sukur.Gec dollenme.olmasina rağmen.Ins sende duyarsin cnm
Son adet tarihim 27 ekimdi Kasimin 27 de tekrar olmam lazimdi ama olmadim.1 aralikta kan verdim 5.gun gecikmesinde 94,33 cikmisti.2 hafta sonra tekrar gittim hem keseyi hem bebegi gorduk.Seninde gec dollenme olmus dr git tekrar kan ver degerin yukselmistir ..son adet tarihin ne zamandi canm benm beklenen adet tarihm 28 aralikti ama olmadim reglm 2 gun gecince kan verdim hep 0 cikardi bu sefer 2.1 cikti beklyn tekrarlayn demişti dr. 3 gun once evde idrar testi yaptim kipkirmizi pozitif ptesi dr a gidicem acaba benmde gec dollenme olablr mi
ptesi gidecektm drm yokmus saliya kaldim hem gec gitmek daha iyi olur belki kese falan gozukirSon adet tarihim 27 ekimdi Kasimin 27 de tekrar olmam lazimdi ama olmadim.1 aralikta kan verdim 5.gun gecikmesinde 94,33 cikmisti.2 hafta sonra tekrar gittim hem keseyi hem bebegi gorduk.Seninde gec dollenme olmus dr git tekrar kan ver degerin yukselmistir ..
Evet ins gorursun cnmptesi gidecektm drm yokmus saliya kaldim hem gec gitmek daha iyi olur belki kese falan gozukir