Mide bulantılarım başlamadı normal mi?

merhaba, lütfen panik olmayın. 8 haftayı geçtim ama ne bir bulanma, ne bir öğürtü hiç bir belirtim yok. aşırı halsizlik ve gün içi kestirmelerim dışında en ufak bir belirtim bile yok yani. bebeğim geç göründü, geçen hafta kalp atışlarını dinledim. lütfen stres yapma , bebek herşeyi hissediyor ya :)
Evet ama şuan okadar mutluyum ki :) Bebeğim gorundu ya daha ne istiyeyim kalbi de atiyor Allahim saglik versin. Huzurum bozulmasin :)

Merhaba,
Çok sevindim keseyi görmenize
Ben geçen hafta pazar test yaptım önce silik çıktı. Salı kanda baktırdım 420 çıktı ama doktora gidene kadar hala emin olamıyorum :KK43: haftaya salı doktora gidebilicem.
Bu ikinci , hiç stress yapmam sanıyordum ama öyle olmuyormuş...
Ne bulantım var nede başka bir belirtim ama kasık agrım çok bugünde karnımın sag yanı agrıyor... İmşallah hersey yolundadır
SAT 23 kasım ama düzenli olmadıgı için hafta konusunda hiçbir bikrim yok:KK12:

Merhaba,
Çok sevindim keseyi görmenize
Ben geçen hafta pazar test yaptım önce silik çıktı. Salı kanda baktırdım 420 çıktı ama doktora gidene kadar hala emin olamıyorum :KK43: haftaya salı doktora gidebilicem.
Bu ikinci , hiç stress yapmam sanıyordum ama öyle olmuyormuş...
Ne bulantım var nede başka bir belirtim ama kasık agrım çok bugünde karnımın sag yanı agrıyor... İmşallah hersey yolundadır
SAT 23 kasım ama düzenli olmadıgı için hafta konusunda hiçbir bikrim yok:KK12:
Duzenli olmadigi icin haklisiniz doktora gidene kadar belli olmaz. Benimde 19 kasimdi. Bugun gittik normalde 7 hafta 2 olmasi gerekirken 6+5 miş :) Ve benim ilk hamileligim asiri korkuyordum aklima bin bir turlu sey geliyordu. Simdi ancak rahatlayabildim. Gerci bundan sonra yine telaslarim olur illa ki . Hala mide bulantim yok benimde, sık acıkma ve arada kasık ağrısı, göğüslerimin acıması dışında. Umarim siz de bebişinizi görürsünüz. Sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız :)

Benimde 5.hafta başladı şuan öncekine gore çok iyiyim.kimse mide bulantisi yasamasin çok zor çünkü. Her şeyden tiksinir oldum

Benimde 5.hafta başladı şuan öncekine gore çok iyiyim.kimse mide bulantisi yasamasin çok zor çünkü. Her şeyden tiksinir oldum
Evet doğrudur benimde başlamadı başlamasın ozaman korkuyorum :) Suan en azindan icim daha rahat bir sorun yok simdilik onu biliyorum kalp atisini gorduk

Merhaba,
Şuan son adet tarihime göre 6 hafta 5 günlük hamileyim. Çok fazla acıkma, göğüs hassasiyeti ve halsizlik dışında belirtim yok. Mide bulantımın olmaması normal mi? Erken mi daha? Ve pazartesi günü 4 gün sonra doktora gideceğim kalp atışı ve bebiş görülür mü? Çok endişeliyim ya kötü bir şey olursa diye. İlk hamileliğim :anneadayı:
Hiç mide bulantım olmadı desem yeridir sadece kokulara hassasiyetim vardı tiksinip öğürüyordum ama çıkarmadım böyle daha zevkli emin ol:) ama iştahsızım o beni mutsuz ediyordu 10 gündür o da geçti:)

Hiç mide bulantım olmadı desem yeridir sadece kokulara hassasiyetim vardı tiksinip öğürüyordum ama çıkarmadım böyle daha zevkli emin ol:) ama iştahsızım o beni mutsuz ediyordu 10 gündür o da geçti:)
Ben son 1 haftadır aşırı acıkıyorum çok degişik.. Öyle böyle değil midem kazınıyor sanki. En fazla 2 saat dayanıyorum. :) evet bana da ilk dün oldu bulaşık elbezisi olur ya, onun kokusunu aldım öğürdüm ama kusmadım dediğin gibi :)

X