- 22 Ağustos 2014
- 13
- 2
-
- Konu Sahibi caglayan asli
Merakla bekliyorum:)kızlar selam,
çarşamba yaptırıyorum. bu yazışmayı görmeden yeni başlık açmıştım. gün gün neler yaşadığımı paylaşıcam o başlıkta.
Yapmıyorlar mış öğrendim ama yaptıran arkadaşın da yaşadıklarını okumak için merakla bekliyorum5,5 kilo için yaparlarmı bilmem duyduğum kadarıyla 15 20 kilo fazlası olanlar içindi
Ben de ben de merakla bekliyorumMerakla bekliyorum:)
Merhabalar, ben de bugun itibariyle mide botoksu yaptirdim. 68 kg ile basladim. Internette arastirdigim kadariyla cok az bilgi var. Onun icin yaptıranların deneyimlerini yazmasi cok onemli bence.
Arkadaslar nasil bir diyet uyguladiniz bende dusunuyirumda ozel hir diyeti varmiMerhabalar, ben de bugun itibariyle mide botoksu yaptirdim. 68 kg ile basladim. Internette arastirdigim kadariyla cok az bilgi var. Onun icin yaptıranların deneyimlerini yazmasi cok onemli bence.
merhaba,Arkadaslar nasil bir diyet uyguladiniz bende dusunuyirumda ozel hir diyeti varmi
Merhabalar, ben de bugun itibariyle mide botoksu yaptirdim. 68 kg ile basladim. Internette arastirdigim kadariyla cok az bilgi var. Onun icin yaptıranların deneyimlerini yazmasi cok onemli bence.