Fiyatı çok pahalıymış diye duydum. 15-20 bin liralarda
Ağzımı bantlayabilsem ben de vermezdim o kadar para canım da ağzımı bantlayamadığım için verdim :)))Ben 16 bin versem ağzımı bantlardım sanırım.:)
Balon 4 ay kalacakmış midede, sonra üstünde bir bölüm var orası eriyor balonun içindeki sıvı boşalıyor, sönmüş balon da dışkı ile atılıyormuş. Artık daha fazla zayıflamak istemiyorum dediğiniz noktada balonu çıkartabiliyorlar ama balonu öyle 5-6 kilo fazlası olana yapmıyorlar zaten. Balon için uygun vücut kitle indeksinde olan kişilerin 15-20 kilo fazlası oluyor zaten mantıken. 4 ayda da o civarda kilo veriyorsunuz, erken çıkarttırmayı düşünen olur mu bilmem ama pek sanmıyorum. Zaten kontrollü zayıfladığınız için kilo yağdan gidiyor. Yağ oranı azaldıkça kilo verme de yavaşlar dedi diyetisyen, öyle çok fazla zayıflama ya da sarkma filan olmaz diye düşünüyorum şu durumda. Bakalım zaman ilerledikçe neler olacak. Ben her ihtimale karşı yürüyüş yapıyorum, evde kendim egzersiz yapıyorum sarkmadan güzelce yağlarımdan kurtulurum umarım :)))Hayırlı olsun. Yazmanıza çok sevindim. Ben de bu yöntemi görünce hemen heveslenip yaptırayım dedim araştırınca cok fazla yorum bulamadim birde fiyatı duyunca tekrar diyet ile zayıflatmayı deneyeceğim sanırım. Yine veremezsem bunu deneyeceğim.
Peki balon ne kadar sure etki ediyor?
Kendi kendine mi düşüyor çıkarmak için baska bir islem yapmak gerekiyor mu?
Diyelim artik daha fazla zayıflamak istemiyorsunuz nasil olacak?
Neredeyse 8 kilo verdim, ufak küsüratı görmezden geliyorum 70'i gördüm tartıda çok şükür :)))güncel durumunuz nedir?
Benim 11 kilo oldu. Kardeşim geçen hafta taktırdı, onun 4 küsür kilo - 101’den 96 küsüre indi. İkimiz de memnunuzgüncel durumunuz nedir?
Merhaba,Merhaba, kilo durumunuz nedir? ben tüp mideliyim ama 4 yıl oldu. Ve midem eskisi gibi olmasada normal bir insan kadar yiyebilecek vaziyette şuan.ben doğumdan sonra kilo aldım.şimdi yine vermem gereken 15..20 kilom var.sizden balonu okudum ama fiyat fazlaymış.şimdi spor+diyet+zayıflama çayı şeklinde ilerliyorum.
Erkam Tülübaş doktorumun ismi. Bu arada güncel durumumu da yazayım bahaneyle -14 kilo ile devam ediyorum.Hangi doktora oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?