-
- Konu Sahibi Kedili0983
Doktorunuz kımdi pardon yanlis yazdim6.500 TL verdiniz doktorunuz kıldı acaba bilgi alabilirmiyim
Merhaba süreç nasıl gitti kaç kg verdiniz
Fiyat aldınız mı. Bende olmak istiyorumMerhaba , mide balonu operasyonu için kesin kararımı verdim ve haftaya cumartesi oluyorum. Burda çok ayrıntılı bir paylaşım yAda konu bulamadım o yüzden ben operasyondan sonra size bilgi vermeye karar verdim. Tüm süreci ve yaşadıklarımı yazıcam size. Belki bu konu hakkında bilgi almak isteyenlerede iyi bir kaynak olur. Operasyon sonrası burdayım görüşmek üzere :)
Merhaba, ayni doktora randevum var 2 hafta sonra. Yorumunuzu görünce yazmak istedim rica etsem bilgi verir misiniz?Yarın balon taktırıyorum. Prof. Dr. Taner Yiğit'e gittim, balonu uygun gördü.
Yeni üyeyim taktıran var mı diye yorumları okumak istedim ama fazla birşey bulamadım burda. Kilo verip almaktan bıktım, bir de balonu denemek istiyorum, tüp mide için vke uygun değil malesef. Yarından sonra ki Geçireceğim süreci sizlerle paylaşacağım, düşünenlere yardımcı olabilirim en azından. Hadi bana hayırlısı.
Merhaba, ayni doktora randevum var 2 hafta sonra. Yorumunuzu görünce yazmak istedim rica etsem bilgi verir misiniz?
Merhabalar operasyon oldunuz mu? Her şey yolundadır umarım? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. 16-17 kilo fazlam var. bende balonu düşünüyorum ama çok fazla bir bilgi yok? cevap verirseniz çok memnun olurumMerhaba, ayni doktora randevum var 2 hafta sonra. Yorumunuzu görünce yazmak istedim rica etsem bilgi verir misiniz?
Açlık hissi:))Ben 70 kilo ve 165 boyundayım.cok kilolu degılsınız dediler,fakat ben hem 55 kiloydum ve bub15 kilo fazlası beni cok rahatsız etti,cunkü diz ameliyatı gecırdım. Yuk bındıgınde ağrılarım oluştu. O yüzden takıldı. Sadece 400 ml balon kullanıldı. 6 ay sureyle..eger 1 hafta agrılara dayanabılırsenız taktığın derim.. cunku aylık hırsı sadece kafada kalıyor. Mide hep tok..1 yudumla 2 porsıyon kebap yemıssınız sanki.ama agrı ya dayanamam dersenız eger..mide botoxu de secebilirsiniz.
Kardeşim geçmiş olsun Ben 89 kg yim boyum 1.68 karşıdan bakınca basen var ama vücut kitle endeksi 32 çıkıyor yaşım 40 tansiyon başladı biraz 3 çocuğum var hastanede başımda kalacak da yok baş edemem hassasım biraz sezeryan da yürürken bayılan biriyim full sporla deniycem karatay besleniyorum epeydir spor şartMerhaba mesajınızı yeni gördüm. Ben 8 kg verdim ama midemden oldum çok sıkıntılar çektim. Mide kapakçığım bozuldu mide asitim gece burnumdan çıktı vs kesinlikle tavsiye etmem verdiğim parada çöp oldu. Tüp mide oldum ve 30 kg verdim kesinlikle yaptırcaksanız tüp mide yaptırın.