Mide balonu deneyimim

Merhaba süreç nasıl gitti kaç kg verdiniz

Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Ben 8 kg verdim ama midemden oldum çok sıkıntılar çektim. Mide kapakçığım bozuldu mide asitim gece burnumdan çıktı vs kesinlikle tavsiye etmem verdiğim parada çöp oldu. Tüp mide oldum ve 30 kg verdim kesinlikle yaptırcaksanız tüp mide yaptırın.

Fiyat aldınız mı. Bende olmak istiyorum

Merhaba ben yarın balon yaptirıyorum, randevum var ve bir yıllık balon olacak, 8500 lira tutuyor fiyatı.

Merhaba, ayni doktora randevum var 2 hafta sonra. Yorumunuzu görünce yazmak istedim rica etsem bilgi verir misiniz?

Merhaba, ayni doktora randevum var 2 hafta sonra. Yorumunuzu görünce yazmak istedim rica etsem bilgi verir misiniz?

Merhabalar operasyon oldunuz mu? Her şey yolundadır umarım? Bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. 16-17 kilo fazlam var. bende balonu düşünüyorum ama çok fazla bir bilgi yok? cevap verirseniz çok memnun olurum

Merhaba.ben de taktırdım mide balonunu. Bu gun 5 gunundeyım.
İlk 3 gunu ciddi kramplar yasadım. Onlara bağlı kusma ve halsızlık. Bugun biraz daha ıyıyım..hatta biraz yemek bile yıyebıldım:)
Ben İstanbul hospıtalde Kenan hocaya taktırdım. 7500 tl..cok ilgili bır hoca tavsiye edebilirim

Ben 70 kilo ve 165 boyundayım.cok kilolu degılsınız dediler,fakat ben hem 55 kiloydum ve bub15 kilo fazlası beni cok rahatsız etti,cunkü diz ameliyatı gecırdım. Yuk bındıgınde ağrılarım oluştu. O yüzden takıldı. Sadece 400 ml balon kullanıldı. 6 ay sureyle..eger 1 hafta agrılara dayanabılırsenız taktığın derim.. cunku aylık hırsı sadece kafada kalıyor. Mide hep tok..1 yudumla 2 porsıyon kebap yemıssınız sanki.ama agrı ya dayanamam dersenız eger..mide botoxu de secebilirsiniz.

Açlık hissi:))

Kardeşim geçmiş olsun Ben 89 kg yim boyum 1.68 karşıdan bakınca basen var ama vücut kitle endeksi 32 çıkıyor yaşım 40 tansiyon başladı biraz 3 çocuğum var hastanede başımda kalacak da yok baş edemem hassasım biraz sezeryan da yürürken bayılan biriyim full sporla deniycem karatay besleniyorum epeydir spor şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…