Mide balonu deneyimim

Merhabalar,
Ben de mide balonu düşünüyorum. Hasan Erdem Beyle görüştüm ama sonrasında kilo alır mıyım diye endişeleniyorum. Bir de 6 aylık ve 1 yıllık arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Bir de mide küçültme ameliyatını kime oldunuz? Kaç kiloydunuz aldığınızda? Teşekkürler şimdiden...
Mide balonu bende kalıcı bir çözüm olmadı. Prof Dr Alper Çelik e oldum , mide küçültmeyi. 3 ayda 25 kg verdim.

Bende balon konusunda tecrube sahibi oldugum icin yazmak istedim. Cunku cok arastirmaya calissam da net yazilar bulamamistim internet uzerinde. 3 ay kaldi midemde berbat bir mide yanmasi agza su gelme vs veridim 5 kg 2 kati aldim 16 ocak icin tup mide tarihi aldim. Balon kalici degilken mideyi de cok yoran sizi de yoran bir yontem.

Nasil gecti iyilesme sureciniz.benim de esim karsi cikiyor ama gidip tup mideye tarih aldim.Hayatim kg al verle gecti 4 yildir olmuyor vki 35 bu arada
Çok iki geçti ilk iki gün zordu oda ameliyattan değil burundan mideye hortum gittiğinden o hortum beni çok zorladı :110:
Neyse gayet iyi durumdayım 11 kilo verdim biraz az ama olsun bunada şükür korkmayın olun :KK66: kaderne ne varsa o olur zaten ben öyle ameliyat oldum

Çok iki geçti ilk iki gün zordu oda ameliyattan değil burundan mideye hortum gittiğinden o hortum beni çok zorladı :110:
Neyse gayet iyi durumdayım 11 kilo verdim biraz az ama olsun bunada şükür korkmayın olun :KK66: kaderne ne varsa o olur zaten ben öyle ameliyat oldum

Bende ilk 1 haftayi goze aldim zaten. Kiz kardesim oldu 1 yil once simdi bende sira. Yillardir kg derdinden biktim.
Insallah hayirlisiyla atlatmak bana da nasib olur. Size de gecmis olsun. Yeni hayatiniz istediginiz gibi gecsin insallah :KK25:

Bende ilk 1 haftayi goze aldim zaten. Kiz kardesim oldu 1 yil once simdi bende sira. Yillardir kg derdinden biktim.
Insallah hayirlisiyla atlatmak bana da nasib olur. Size de gecmis olsun. Yeni hayatiniz istediginiz gibi gecsin insallah :KK25:
Amin çok teşekkür ederim kardeşiniz kaç kiloydu kaç kilo verdi acaba? :KK24:
Sizde istediğinize kavuşursunuz inş. :KK66:

Yarın balon taktırıyorum. Prof. Dr. Taner Yiğit'e gittim, balonu uygun gördü.
Yeni üyeyim taktıran var mı diye yorumları okumak istedim ama fazla birşey bulamadım burda. Kilo verip almaktan bıktım, bir de balonu denemek istiyorum, tüp mide için vke uygun değil malesef. Yarından sonra ki Geçireceğim süreci sizlerle paylaşacağım, düşünenlere yardımcı olabilirim en azından. Hadi bana hayırlısı.

Yarın balon taktırıyorum. Prof. Dr. Taner Yiğit'e gittim, balonu uygun gördü.
Yeni üyeyim taktıran var mı diye yorumları okumak istedim ama fazla birşey bulamadım burda. Kilo verip almaktan bıktım, bir de balonu denemek istiyorum, tüp mide için vke uygun değil malesef. Yarından sonra ki Geçireceğim süreci sizlerle paylaşacağım, düşünenlere yardımcı olabilirim en azından. Hadi bana hayırlısı.
Balon taktrdınız mı acaba sonuçlar nasıl 😅

Eşinizden gizli kesinlikle yaptırmayın. Her keste aynı etkiyi göstermiyor. Bende de aşırı bulantı kramp olmadi ama bu sende de olmiycagi anlamına gelmiyor. Eşinle konuş bence.

Merhaba 25kg fazlam var balon ile tüp mide arasında çok kararsızım biraz bilgilendirir misiniz balon olmak istiyorum ama veremem diye korkuyorum

X