- 30 Haziran 2014
- 3.916
- 4.814
-
- Konu Sahibi Kedili0983
Mide balonu bende kalıcı bir çözüm olmadı. Prof Dr Alper Çelik e oldum , mide küçültmeyi. 3 ayda 25 kg verdim.Merhabalar,
Ben de mide balonu düşünüyorum. Hasan Erdem Beyle görüştüm ama sonrasında kilo alır mıyım diye endişeleniyorum. Bir de 6 aylık ve 1 yıllık arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Bir de mide küçültme ameliyatını kime oldunuz? Kaç kiloydunuz aldığınızda? Teşekkürler şimdiden...
Merhaba BibibellaBende ins. Olacağım bi aksilik çıkmazsa devlet hastanesinde bedavaaynı kapalı şekilde yapıyorlar vucut kitle indeksi uyuyorsa yapıyorlar
mide küçültmeyi yapıyor da öbürünü bilmiyorum.Merhaba Bibibella
Devlet hastanesi bedava balon mu yapıyor, mide küçültmemi?
Pardon mesajınızı anca gördümMerhaba Bibibella
Devlet hastanesi bedava balon mu yapıyor, mide küçültmemi?
Pardon mesajınızı anca gördümmide küçültme yapıyorlar balonu biiyorum yaptıklarını sanmıyorum ben oldum ameliyat 1,5 ay oldu gayet iyiyim
Çok iki geçti ilk iki gün zordu oda ameliyattan değil burundan mideye hortum gittiğinden o hortum beni çok zorladıNasil gecti iyilesme sureciniz.benim de esim karsi cikiyor ama gidip tup mideye tarih aldim.Hayatim kg al verle gecti 4 yildir olmuyor vki 35 bu arada
Çok iki geçti ilk iki gün zordu oda ameliyattan değil burundan mideye hortum gittiğinden o hortum beni çok zorladı
Neyse gayet iyi durumdayım 11 kilo verdim biraz az ama olsun bunada şükür korkmayın olunkaderne ne varsa o olur zaten ben öyle ameliyat oldum
Amin çok teşekkür ederim kardeşiniz kaç kiloydu kaç kilo verdi acaba?Bende ilk 1 haftayi goze aldim zaten. Kiz kardesim oldu 1 yil once simdi bende sira. Yillardir kg derdinden biktim.
Insallah hayirlisiyla atlatmak bana da nasib olur. Size de gecmis olsun. Yeni hayatiniz istediginiz gibi gecsin insallah
Amin çok teşekkür ederim kardeşiniz kaç kiloydu kaç kilo verdi acaba?
Sizde istediğinize kavuşursunuz inş.
Balon taktrdınız mı acaba sonuçlar nasılYarın balon taktırıyorum. Prof. Dr. Taner Yiğit'e gittim, balonu uygun gördü.
Yeni üyeyim taktıran var mı diye yorumları okumak istedim ama fazla birşey bulamadım burda. Kilo verip almaktan bıktım, bir de balonu denemek istiyorum, tüp mide için vke uygun değil malesef. Yarından sonra ki Geçireceğim süreci sizlerle paylaşacağım, düşünenlere yardımcı olabilirim en azından. Hadi bana hayırlısı.
Merhabalar! Ben de Hasan beye olmak istiyorum. Siz ne kadar ödediniz ve memnunsunuz sanırım!Mide balonu bende kalıcı bir çözüm olmadı. Prof Dr Alper Çelik e oldum , mide küçültmeyi. 3 ayda 25 kg verdim.
Memnun olmadım çünkü 10-15 kg verdim mide balonunda ve çıkardıkları an kilo aldım tekrar. Kesin çözüm olarak mide küçültme ameliyatı oldum. Çok memnunumMerhabalar! Ben de Hasan beye olmak istiyorum. Siz ne kadar ödediniz ve memnunsunuz sanırım!
Her doktorun fiyatı farklıMide bolonu taktıran abla fiyatı nedir acabaki