Mide balonu deneyimim

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.916
4.814
Merhaba , mide balonu operasyonu için kesin kararımı verdim ve haftaya cumartesi oluyorum. Burda çok ayrıntılı bir paylaşım yAda konu bulamadım o yüzden ben operasyondan sonra size bilgi vermeye karar verdim. Tüm süreci ve yaşadıklarımı yazıcam size. Belki bu konu hakkında bilgi almak isteyenlerede iyi bir kaynak olur. Operasyon sonrası burdayım görüşmek üzere :)

Mide baloni derken zayıflamak için mi? balon ve kelepçeyi önermiyor doktorlar en iyisi mideyi küçülttürmek tüp mide yani

Merhaba, ameliyatı oldunuz mu acaba?

25. Martta operasyon oldum. İlk ay 8 kg verdım. 25 Ağustos ta çıkarıcaklar. En az 20 en fazla 40 kg veren var. 1 kişi 48 kg vermiş ama o istisna dediler. İlk hafta sancım VE kramplarım oldu. Ağrı kesici ve mide kasılmasını önleyici ilaçlar verdi doktorum 2. Hafta geçti. Şuan mutluyum . Bu ilk 8 kg sporsuz verdim. Bu hafta spora başladım. Gelişmeleri yazarım

Sizin adınıza çok çok sevindim. 1 ayda 8 kg çok iyi bir rakam. Ben 2015'de 6 ayda çok sıkı diyet ve sporla 18 kg vermiştim. Çok zor kilo verebilen birisiyim ve o 18 kg yi vermek için ölmedim süründüm :=) Ama çok kısa sürdü komple geri aldım Ve artık hiç gücüm yok aynı mücadeleyi vermeye. Psikolojik olarak çok yorgunum. Maddi olarak masraflı epeyce değil mi?

Bende çok kilolu hamile kaldım VE doğum sonrası veremedim. Çok zor veririm bende o yüzden sizi anlıyorum. Bu mide balonu sürekli tok hissetmenizi sağlıyor. O yüzden çok çabuk doyuyorsunuz. Ben günde 1000-1200 kaloriyi aşmıyorum. 6.500 TL verdim ama İnan hiç pişman değilim.

Hangi hastanede oldunuz ve suan ki durumunuzu paylasirmisniz?

Ha

Hasan erdem - Kadıköy obezite merkezinde yapıyordu ama bir çok hastane ile anlaşması var.
merhaba, endoskopiyle yapıldı değil mi? hastanede 1 gece kaldınız mı, ben eşimden gizli yaptırmayı düşünüyorum çok mu sancılı oluyo saklayabilirmiyim, bir de benim boyum 173 kilom 85 bana da yaparla değil mi?

Yaparlar. Yoo 3 saat toplamda hastanede kalıyorsunuz. Sonra eve geliyorsunuz. Eşiniz fark etmez ama ilk hafta sancınız olacak ağrınızds olacak .

Birde cinsel hayatınız etkilenebilir çünkü üstünüze ağarlık binmemeli lazım. 6 ay saklayanilirmisiniz bilemiyorum

Balondan sonra birde mide küçültme ameliyatı mı oldunuz
Peki etki etti diye okudum yazdıklarınızdan
sonrasında niçin aldınız dikkat mi etmediniz

Merhaba ben 15 kg verdim ama geri aldım bu sebeble mide küçültme ameliyatı oldum. Şuan 1 ay oldu ilk 1 ayda 12 kg verdim
Merhabalar,
Ben de mide balonu düşünüyorum. Hasan Erdem Beyle görüştüm ama sonrasında kilo alır mıyım diye endişeleniyorum. Bir de 6 aylık ve 1 yıllık arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz? Bir de mide küçültme ameliyatını kime oldunuz? Kaç kiloydunuz aldığınızda? Teşekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…