• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİDE BALONU 🎈

CanBus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
1
0
1
33
Selam , an itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım :)
2 Ocak mide balonu taktırdım, ilk iki gün hatta üç gün şiddetli kramp ve kusma yaşadım ama o kadar azimliyim ki şiddette çıkarttırmak istesem de çıkarttırmadım.
Düne kadar sıvı beslendim bugün itibari ile püreyi geçtim bakalım sürecimiz nasıl olacak :)

Selam , an itibarıyla aranıza katılmış bulunmaktayım :)
2 Ocak mide balonu taktırdım, ilk iki gün hatta üç gün şiddetli kramp ve kusma yaşadım ama o kadar azimliyim ki şiddette çıkarttırmak istesem de çıkarttırmadım.
Düne kadar sıvı beslendim bugün itibari ile püreyi geçtim bakalım sürecimiz nasıl olacak :)
Merhaba, süreciniz nasıl gidiyor? Ben de mide balonu düşünmüştüm ama bu bulantı ve kusmalar, kramplar çok korkuttu beni.

Merhaba, süreciniz nasıl gidiyor? Ben de mide balonu düşünmüştüm ama bu bulantı ve kusmalar, kramplar çok korkuttu beni.
Benim arkadaşım takdirdi 13 gün kusma kramp devam etti sonra yavaştan düzeldi. Ama zulüm gibiydi cikarttirmak için Dr yalvardı da Dr dayan dedi sürekli. Hasta gibi yattı öğüre öğüre bir hal oldu ama 4 ayda 22 kg verdi. İlk süreç zorlu ama sonrası güzel.

Merhaba, 8 Şubat'ta bende endoskopik mide balonu taktırdım. İlk 2 gün orta derecede kramp ve bulantı yaşadım. 3.günden itibaren normale döndüm. Kramp ve bulantı olmaması tamamen sizin elinizde verile diyet listesine uyup en önemliside yürüyüş yapılırsa çok çok azalıyor hatta hiç olmuyor. Ben hala sıvı diyet dönemindeyim. Salı günü ölçüm var sonradında püreye geçiş yapıcam. Kendimi hiç aç hissetmiyorum. Hatta verilen miktarları içemiyorum bile. Yemesini kontrol edemeyenler için harika bir destek.

Back