Mide ars

lajour

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
185
6
dün akşam saatlerinde başlayan mide ağrım yaklaşık 3-4 saat sürdü.midem ağrımaya başladı daha sonra bu ağrı sırtlarıma vurdu.genel olarak ağrı midemin sol tarafı ve sırtımın sol tarafında etkili oldu.yerimde duramadım ağrıdan.Şimdi çok hafif hafif ağrıyor ve sanki belimede vuruyor.bu gibi durumlarda neler yapmam gerekir

ah sevgili arkadaşım ben yıllardır çekiyorum bu sıkıntıyı. tahlil yaptılar, karaciğer de dahil olmak üzere birşey bulamadılar. nane limon mu denemedim, mide hapı mı içmedim, . nafile. sanki gaz varmış da çıkaramıyormuşsun gibi oluyor bende, midem geriliyor gibi sanki. aynı sırtıma vuruyor falan. ben midemi ovuşturarak evin içinde volta atıyorum. sonra bir ara şiddetleniyor, oturduğum yerde kıvranıyorum. bazen sıcak su torbası koyuyorum hafifletiyor, sonra tekrar başlıyor. geçene kadar çaresi yok maalesef. ama bir doktora gidip baktır. belki sende çıkar yada endoskopi yapalım der. bana endoskopi yapılmadı çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende daha önce bu şikayetlerle gittim ama bi kaç soru soruyorlar o cevapları da vermeyince ,belirti yani endoskopi yapılmasını uygun görmüyor.bende açıkcası doktor istemediği sürece istemiyorum endoskopi yapılmasını çünkü hasta için zor bir uygulama.bende bal yiyorum,sıcak bişiler içiyorum ama bazen işe yarıyor bazen hiç bir etki etmiyor.sanada geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.teşekkürler...

bende dün gece rahatsızlandım . cekılecek gıbı degıl mıdede şişme gögüs kafesının alt kısmında acı hıssedıyorum gece boyu uyutmuyor suan bıle mıdem bı tuhaf . doktora gıttım ultroson verdı safra kesesı cıdarında kafıf kalınlaşla dısında bırsey cıkmadı . oda onemlı bır sey degılmış . Allah yardımcımız olsun.

ikigün önce ölüyorum sandım midemde bi ateş topu var sanki göğsüme tüm vucuduma yayılıuor dermanım kalmıyor bı ara gıdyodum az daha ve bunla beraber carpıntı acıle gıttık bıse yapmadı ıkı gundur benımdemıdem bı tuhaf cok korkuyorum tekrar olucam dıye ama neden oluyo kafama takıyorum bıseymı var acaba dıye..off nedır bu mıdeden cektıgımz Allah daha beterınden saklasın

X