Mide ağrısı

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
Allah için bi yardım edin kızlar mide ağrısından ölüyorum evde şurup ve koruyucum var ama hamileyim içilir mi bilmiyorum dayanamıyorum acısına çok kötü oldum

Benimde o haftalarda aşırı mide yanmalarım oluyordu hemen doktorunuza başvurun, doktorum bana şurup yazmıştı çok rahatlamıştım ihmal etmeden mutlaka doktorunuza gidşn boşuna ağrı çekmeyin

Bende 7+2 hamileyim. Ben 1 aydı o ağrıyı çekiyorum. Sabaha kadar uyku yok ağrıdan. 4 hafta evvel doktora gittiğimde ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorum. İlaç evde. Eğer doktora gitmeyeceksin 4 gibi ilacın adını yazarım canım

Pılcet mi

Allah için bi yardım edin kızlar mide ağrısından ölüyorum evde şurup ve koruyucum var ama hamileyim içilir mi bilmiyorum dayanamıyorum acısına çok kötü oldum
Ben tek çözümü sıcak şerbette buldum canım mide agrısı na yanmasına birebir.

Bende de bi mide ağrısı bi yiyeceklerden tiksinme var sürekli burnumda kokular var gibi demek yalnız değilim

Bende de bi mide ağrısı bi yiyeceklerden tiksinme var sürekli burnumda kokular var gibi demek yalnız değilim
Ay hiç sorma canım yemek atsam ağzıma çıkarmaya yer arıyorum baş dönmesi cabası hayatım berbat bi hal aldı yatmaktan başka bişey yapamıyorum artık sürekli bitkinim hayatta kendimi bu kadar güçsüz hissetmemiştim hiç ama kalp atışlarını duydum ya sıpamın herşeye bedel

Gecmis olsun..
Bir su bardagi iliktan biraz sicak suya bi tatli kasigi bal koyup icin..Iyi gelir insallah

Yaa kalp atışı duymak süper olmalı biz daha kese göreceğiz perşembe günü :) ben bu gün iyiyim halsizlik var ama en azından bulantı Yok :)

Yaa kalp atışı duymak süper olmalı biz daha kese göreceğiz perşembe günü :) ben bu gün iyiyim halsizlik var ama en azından bulantı Yok :)
Ben ağır yaşıyorum biraz çok kötü oluyorum dün sokak ortasında düşüp kalacaktım kendimi bi dükkana zor attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…