• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve karın ağrısı

anstz05

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
227
49
13
23
Dün ishal oldum ve gebelik testi yaptım regl günümde silik pozitif çıktı. Bugün sabah yaptım çizgi düne göre koyulaşma vardı. Bugün kadın doğuma gittim. Altan muayene etti. Kese gözükmüyor dedi. Kan verdim. Yumurtlamanın 11. Günümdeyim. Bu geceden beri karnım çok feci ağrıyor. Öyle bir acı ki ağlıyorun acıdan ağrıdan. Dayanamıyorum. Doktor sonuç çıkana kadar ilaç içme dedi. Böyle birşy yaşayan var mı ne bu ağrı? İshalden gibi değil. Nasıl geçer yardım edin. Çok kötü durumdayım.

Herkeste belirti farklı oluyor ancak kese için erken diye düşünüyorum. Çizgide koyulaşma olması olumlu bir şey. Kan testinizin sonucu çıktı mı?

Herkeste belirti farklı oluyor ancak kese için erken diye düşünüyorum. Çizgide koyulaşma olması olumlu bir şey. Kan testinizin sonucu çıktı mı?
Çıkmadı canım daha 10 gibi verdim öğlenden sonra çıkabilir. Olabilir canım ama dayanılmaz bir ağrısı var.

Tebrik ederiiim. Bir süre takip edeceksiniz sanırım umarım çok güzel bir şekilde artış olur.

Back
X