Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kullanmıyorum zaten ama çok kötüyüm gidecem olmadı doktora ya da sabahı bekleyip kendi doktoruma gidecemDoktora sormadan asla ilac kullanmayin gebelikte. Cok kotuyseniz acile gidin tavsiyem...
Pılcet miBende 7+2 hamileyim. Ben 1 aydı o ağrıyı çekiyorum. Sabaha kadar uyku yok ağrıdan. 4 hafta evvel doktora gittiğimde ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorum. İlaç evde. Eğer doktora gitmeyeceksin 4 gibi ilacın adını yazarım canım
Pardon PULCETPılcet mi
Ben tek çözümü sıcak şerbette buldum canım mide agrısı na yanmasına birebir.Allah için bi yardım edin kızlar mide ağrısından ölüyorum evde şurup ve koruyucum var ama hamileyim içilir mi bilmiyorum dayanamıyorum acısına çok kötü oldum
Sağol canım benim doktorumu da arayacağım şimdi bişey söyler herhaldePardon PULCET
Aynen dr sormadan alma zaten het ilaç hetkese iyi gelmezSağol canım benim doktorumu da arayacağım şimdi bişey söyler herhalde
Ay hiç sorma canım yemek atsam ağzıma çıkarmaya yer arıyorum baş dönmesi cabası hayatım berbat bi hal aldı yatmaktan başka bişey yapamıyorum artık sürekli bitkinim hayatta kendimi bu kadar güçsüz hissetmemiştim hiçBende de bi mide ağrısı bi yiyeceklerden tiksinme var sürekli burnumda kokular var gibi demek yalnız değilim
Gaviscon şurup kullan dedi doktorum aldım onu kullanacam artık canımAynen dr sormadan alma zaten het ilaç hetkese iyi gelmez
Bende kullandım onuGaviscon şurup kullan dedi doktorum aldım onu kullanacam artık canım
Konuştum gaviscon verdi zaten hamilelikte kullanıyorlarmış dayanacak gibi değil ağrı elbet hamilelik dönemi için de ilaç yapıyordur firmalarCnm ilk 3 ay mumkun olduğunca ilac vermiyor doktorlar. Sen yine bir doktorunla gorus
Yaa kalp atışı duymak süper olmalı biz daha kese göreceğiz perşembe günü :) ben bu gün iyiyim halsizlik var ama en azından bulantı Yok :)Ay hiç sorma canım yemek atsam ağzıma çıkarmaya yer arıyorum baş dönmesi cabası hayatım berbat bi hal aldı yatmaktan başka bişey yapamıyorum artık sürekli bitkinim hayatta kendimi bu kadar güçsüz hissetmemiştim hiçama kalp atışlarını duydum ya sıpamın herşeye bedel
![]()
Ben ağır yaşıyorum biraz çok kötü oluyorum dün sokak ortasında düşüp kalacaktım kendimi bi dükkana zor attımYaa kalp atışı duymak süper olmalı biz daha kese göreceğiz perşembe günü :) ben bu gün iyiyim halsizlik var ama en azından bulantı Yok :)