mormelodi O benim dünyam... Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 2.089 1.177 158 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dlekyigit #21 dlekyigit .!.: Ben ağır yaşıyorum biraz çok kötü oluyorum dün sokak ortasında düşüp kalacaktım kendimi bi dükkana zor attım Genişletmek için tıkla... Ağrı bende de oluyordu ama şimdi daha seyrekleşti özellikle geceleri oluyor bende
dlekyigit .!.: Ben ağır yaşıyorum biraz çok kötü oluyorum dün sokak ortasında düşüp kalacaktım kendimi bi dükkana zor attım Genişletmek için tıkla... Ağrı bende de oluyordu ama şimdi daha seyrekleşti özellikle geceleri oluyor bende
dlekyigit Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2016 939 704 103 34 21 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dlekyigit #22 mormelodi .!.: Ağrı bende de oluyordu ama şimdi daha seyrekleşti özellikle geceleri oluyor bende Genişletmek için tıkla... AY bi de kahve akıntım var sinirim bozuluyor 10 gündür kesilmedi bi türlü sende de var mı ?
mormelodi .!.: Ağrı bende de oluyordu ama şimdi daha seyrekleşti özellikle geceleri oluyor bende Genişletmek için tıkla... AY bi de kahve akıntım var sinirim bozuluyor 10 gündür kesilmedi bi türlü sende de var mı ?
mormelodi O benim dünyam... Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 2.089 1.177 158 22 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dlekyigit #23 dlekyigit .!.: AY bi de kahve akıntım var sinirim bozuluyor 10 gündür kesilmedi bi türlü sende de var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende olmadı ya hatta dedim tutunmadı mı tutunma akıntısı diyorlar o bile yoktu , doktor ne diyor konuştunuz mu
dlekyigit .!.: AY bi de kahve akıntım var sinirim bozuluyor 10 gündür kesilmedi bi türlü sende de var mı ? Genişletmek için tıkla... Bende olmadı ya hatta dedim tutunmadı mı tutunma akıntısı diyorlar o bile yoktu , doktor ne diyor konuştunuz mu
dlekyigit Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2016 939 704 103 34 22 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dlekyigit #24 mormelodi .!.: Bende olmadı ya hatta dedim tutunmadı mı tutunma akıntısı diyorlar o bile yoktu , doktor ne diyor konuştunuz mu Genişletmek için tıkla... Normal diyor kese etrafında kanama Yok tutunduğu yerde iyi 3 aya kadar olur sonra olmaz dedi
mormelodi .!.: Bende olmadı ya hatta dedim tutunmadı mı tutunma akıntısı diyorlar o bile yoktu , doktor ne diyor konuştunuz mu Genişletmek için tıkla... Normal diyor kese etrafında kanama Yok tutunduğu yerde iyi 3 aya kadar olur sonra olmaz dedi