Mide ağrısı çekilir dert değilmiş :(

Hemen endoskopi istemiyorlar herkesten.Şikayetine göre bir ilaç yazmıştır.
Düzenli kullanmalısınız. Gerçekten stresde mideyi çok etkiliyor.

İlacı kullanın şikayetleriniz azalmadan devam ediyorsa tekrar gidin Dr a o zaman tetkikler isteyebilir.
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Çok sağolun

geçmiş olsun sana şunu yap bunu yapma diyemeyiz bunu kendin bulacaksın öncelikle teşhis koyulsun ülsermi var safra kesesi rahatsızlığınmı var piskolojikmi bir teşhis konulsun ondan sonra ne yiyince ağrıdığını ne yiyince geçtiğini kendin bulacaksın çok sıkıntılı yaşam kalitesini çok düşüren bir rahatsızlık ben 3 senedir soğan sarımsak yiyemiyorum sigara kullanıyorum ama pek etkilemiyor şimdilik bende önce ülser denildi daha sonra safra kesesinde taş çıktı amaliyet oldum ama amaliyat oluncada tam kurtulamıyosun zararlı şeyleri yemiyorum kolafalan sakın içme ağrı kesici çok ağırlarından kullanma geçmiş olsun

Ah ah bir zamanlar bende çok çektim çocukluğumdan evlenene kadar dr dr gezdim sonunda bir dr endoskopi yaptı ilaçları yazdı ve düzenli kullandım sonuç geçti ve 4 yıldır midem nerede unuttum dr um çok iyiydi tavsiyem iyi bir dr bulman tek çaresi bu

Ictiginiz ilac proton pompasi inhibitoru yani mide asidini azaltan ilac.sabah aç karnina icin yarim saat bekleyip öyle kahvalti edin.ilkbahar ve sonbahar midenin hassaslastigi aylardır.3ay kullanip kurutlursunuz rahatsızlıktan.ben endiskopi yaptirdim reflu cikti.pul..t isimli ilaci kullandim 2yilda bir anlattigim gibi.sonra hamiligin son 1ayi kusmaktan agrilardan öldüm resmen.ultrason cekildi safra kesem tas doluymus meger.dogum yaptim 2ay sonra hemen alindi safra kesem.siz ilaci duzenli kullanin.bikac yil üst üste olursa ultrason yaptirin.endoskopidede hersey çıkmıyor

Son 1 haftadır çok şiddetli şekilde midem ağrıyor bazen ekşiyor
Gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli kramp şeklinde giriyor
Doktora gittim kan aldı sonrasında mide hapı verdi gönderdi
İçtiğim hap ağrımı bir nebze azalttı
Yine de günlük hayatımı fazlasıyla etkileyecek derecede rahatsızlığım devam ediyor(!)
Size sorum şu ki doktor bey bir kanla midem de ne olduğunu anlayabilir mi
Yoksa endoskopi yapmadığı için rastgele mi verdi ilaçları
Başka bir doktora gitmeli miyim ?
Hangi bolume gittiniz ki? Gastroenteroloji hemen endoskopi istemez sayet Allah korusun beraberinde kan bagirsak sorunu diskilama degisikligi enzimlerde sikinti varsa isterler o ayri. Once asit duzenleyici koruyucu falan verirler gecmezse tekrar gideceginizden o zaman endoskopi veya baska bir goruntuleme isteyyebilir
Ha siz dahiliyeye gittiyseniz eger garanti olsun diye birde gastroenterolojiden randevu alin

Son düzenleme:
geçmiş olsun sana şunu yap bunu yapma diyemeyiz bunu kendin bulacaksın öncelikle teşhis koyulsun ülsermi var safra kesesi rahatsızlığınmı var piskolojikmi bir teşhis konulsun ondan sonra ne yiyince ağrıdığını ne yiyince geçtiğini kendin bulacaksın çok sıkıntılı yaşam kalitesini çok düşüren bir rahatsızlık ben 3 senedir soğan sarımsak yiyemiyorum sigara kullanıyorum ama pek etkilemiyor şimdilik bende önce ülser denildi daha sonra safra kesesinde taş çıktı amaliyet oldum ama amaliyat oluncada tam kurtulamıyosun zararlı şeyleri yemiyorum kolafalan sakın içme ağrı kesici çok ağırlarından kullanma geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Yememem gereken birşey yediğimde midem hemen tepki veriyor haklısınız bunu ben ayırt edebilirim. Hep derlerdi de başa gelince insan bilemiyor maalesef gerçekten yaşantımı çok etkiledi bu rahatsızlık :KK43:

Hangi bolume gittiniz ki? Gastroenteroloji hemen endoskopi istemez sayet Allah korusun beraberinde kan bagirsak sorunu diskilama degisikligi enzimlerde sikinti varsa isterler o ayri. Once asit duzenleyici koruyucu falan verirler gecmezse tekrar gideceginizden o zaman endoskopi veya baska bir goruntuleme isteyyebilir
Ha siz dahiliyeye gittiyseniz eger garanti olsun diye birde gastroenterolojiden randevu alin
Hastaneye gittim genel cerrahiye yönlendirdiler gastroenteroloji bölümüne bakıyor dediler.

X