- Konu Sahibi PurpleRain
-
ilk kutum üç gün önce bitti ama normalden dört gün önce regl oldum birde bir ay boyunca kanamalarım oldu bunlar normal midir? yaşayan var mı arkadaşlar?
Umarım okuma şansın olur çünkü baya geçmiş üstünden. Ben kutuyu bırakınca 4. 5. günde adet oluyorum. Yeni kutuya başladığımda 2 gün daha sürüyor ve 4-5 günde adetim kesiliyor. Ben unutmamak için hep gece 23 civarında alıyorum, gündüz kullanırsan tok almanı öneriyorum çünkü hafif mide bulantısı yapabiliyor. Korumasına gelince bende temkinliyim ama şimdilik güvenmekten başka şansımız yok. Ablam 5,5 yıl korundu bırakır bırakmaz (hamile kalmak istediği için), hamile kaldı. O hiçbir sorun yaşamadığı için özellikle bu hapı sağlık kurumunda sorup kullanmayı istediğimi belirttim ve şimdilik kilo da aldırmadı düğünden 1 ay önce başladım 3. kutuma başlıyorum. Herşey yolunda gibi, umarım hep böyle devam eder.
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. ve çok yararlı bir paylaşımlar var herkese bilgilerini paylaştıkları için teşekkür ederim...
benim sorunum şu: önceden doğumdan sonra 3 aylık iğne kullandım ve 2 aydırda Microgynon 21 hapları alıyorum. ilk ay birşey yoktu ama şu 4-5 gündür kasıklarımda çok kötü bir ağrı var bunu hapa bağlamak istemiyorum ama yumurtalıklarımda hala ağrı var s.ocağına gittiğimde hastaneye git dedi sizlerde de böyle birşey olanı varmı?? ve ben 17 aylık çocuğumu emziriyorum çocuğa bir zararı olurmu?herkese mutluluklar...
arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. bn adetimin 1. günü bu hapa basladım ve kullanmaya baslayalı bugün 5. günüm olcak. ama dün önce kasıklarımda ağrı oldu. aksamıda baş ağrım acaip oldu. bu hapın yan etkileri zamanla geçermi yoksa bırakmammı lazım :S bilgi verirseniz sewinirim.
evet canım doğru kullanınca koruyor.%100 koruyormu kızlar?
ben 6 ay kadar kullandım başladığımdan beri ara kanamam bitmedi 2 kez rahiimde yara yaptı ve yaktırdım en son 3-4 gün önce yaktırdım doktorum ilacın yaptığını söyledi ve bıraktım.kullanmayacağım daha çok yasmini öneriyorlar ama ben hiç birini kullanmayacağım.arkadaslar bende aranıza yeni katıldım. bn adetimin 1. günü bu hapa basladım ve kullanmaya baslayalı bugün 5. günüm olcak. ama dün önce kasıklarımda ağrı oldu. aksamıda baş ağrım acaip oldu. bu hapın yan etkileri zamanla geçermi yoksa bırakmammı lazım :S bilgi verirseniz sewinirim.
korumasına güvenebilirsin ama yan etkilerine dikkat etmelisin.bende büyük sorunlara yol açtı 3 aylık evliyken rahimde yara oluştu.dikkatli kullanmanı öneririm.bende hapa başlamayı düşünüyorum ama kilolu olanlarda haplar tam korumuyormuş arkadaşlar biliniz var mı yada kilolu olupta mycrogynon kllanan varmı merak ettim???????
güzelim kanama yapıosa bırak ben 10 ay ısrar ettim 10 ay kanamam oldu ilk aylarda oluo diolar ama sonrasında bende geçmedi ve sürekkli rahimde yara yaptı.ben tavsiye etmiyorum bence bırakmalısın.benimde düğünüme 1buçuk hafta kaldı ve hamile kalmak istemediğim için ilaça başladım microgynon kullanıyorum 13 gun oldu ama hala adetim devam edıyor ama öyle cok fazlada gelmıyo boyle birşey yaşan varmı aranızda lutfen yardımcı olun hafıf hafıf korkmaya başladım bırakmayı bile düşünüyorum bu arada doktor konturölünde almadım ilaçı.yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?