Cilt Bakımı Ürünleri Microdermabrazyon yaptiran varmi???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Brsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
53
0
Arkadaslar cilt kusurlari derin cizgiler yada izler icin arastirma yapraken bu lazer le cilt soyma yöntemini buldum yaptiran yada cevresinde gören birileri varmi bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var...

Aaaa bende gecen gün kibini izlerken kendi kendime düsünmüstüm ne yaptida bunun cildi duzeldi diye. Tskr ederim simdi icim rahatladi demekki ise yarar bir uygulama...

Nasil uygulandigi yada fiyati hakkinda bi bilgim yok ama cok etkili oldugunu duydum sivilce izleri cukurlar derin kirisiklar ve catlaklar da cok basarili bir lazer uygulamasiymis. Fiyati konusunda bilgi edinmek istedim ama hic biryerde bulamadim. Bulabilen varsa bilgi verirse iyi olur.

ben yaptırdım 150 milyona geçen kış.bi seans gittim yüzümde lekeler vardı(sivilce izleri)memnun kalmadım,bi daha yaptırmadım.yaza doğru sıcaklar basınca kendiliğnden başka yerlerde de lekeler çıktı yüzümde.lazerle alakası var mı bilmyrm ama tavsiyem çok iyi araştırın arkadaşlar sonradan pişman olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…