- 31 Ekim 2013
- 21.291
- 71.320
- 798
- 40
- Konu Sahibi lirik guzel
-
Merak etmeyiniz göz açıp kapayana kadar geçiyor bir ay3 gün önce , şimdi soyulmaya başladı, 1 ay uzun bi süre kendi kaşımın çıkmasını bekliyorum zaten o zaman belki biraz daha doğal bi görünüm olucak
düzelir tabii, 1 aya tam oturur rengi şeklikizlar selam.bende dun microblading yaptirdim.nezaman yikayabiliyoruz??bakim kremi surun dediler de.kapkara cirkin bisey simdilik.duzelrmi acaba
tesekkur ederim :)))düzelir tabii, 1 aya tam oturur rengi şekli
3-4 gün su değdirmeyin
rica ederimtesekkur ederim :)))
Sizde yaptırdınız mı ?Birde mikroblading yazdığınız için kimse birşey yazmamıştır.Kıl tekniği ile kaş kontürü deseydiniz daha bilindik gelirdi tahminimce..
Sizde yaptırdınız mı ?
Ben aşhırı mutsuzum şu an
Ben 23 Nisan tarihinde yaptırdım, daha çok yeni ama ben de yapılan bi işlem kalmadı maalesefEvet yaptırdım..Renginin kısa süredee açılması dışında başka bir sorunum olmadı..
Siz neden mutsuzsunuz?Ne oldu ?
Ben 23 Nisan tarihinde yaptırdım, daha çok yeni ama ben de yapılan bi işlem kalmadı maalesef
Hergün bi yer hep düştü boyası ile birlikte.
En son pazartesi akşamı duş aldım, okadar dikkat etmeme rağmen sol kaşımdaki işlemin yarısı gitti ve sağ kışımında orta kısımları düştü kabukla birlikte .. Böyle olunca bende hepsini tamamen çıkatttım o şekilde dolaşamazdımve çokta kolay çıktı. Şimdi bunu uygulayan yapan arkadaşım, yakın bir arkadaşım. Ücretini henüz vermemiştim, cuma günü ücretini götürüp vericem. Durumuda karşılıklı konuşup anlatıcam böyle böyle oldu diye. Telefonda bahsetmek istemedim.
Sağ kaşımın yarısı yok ayrıca, işlem yapılırken usturayla almış sanırım nasıl iş anlamadım. Sol kaşımda böyle bir sıkıntı yok ama.. Allah'tan kökü bende de oyuzden sorun etmiyorum, kaş farı ve kaş kalemiyle kendim uygulama yapacağım uzayana kadar... 2.rutuş - 3.rutuş vs asla gitmem kendi kaşlarımda yoluma devam edicem. Hiç bana göre bişi değilmiş onu anladım.
Benim kendi kaşlarımın uç kısımlarında seyreklik vardı. O boşlukları doldurması kafiydi aslında. Ama benim kaş yapımı ve şeklimi çok değiştirdi. Resimlerde ifadem de değişmişti. Ve mutsuzdum da bu yüzden... Neyseki eski halime döndüm, şu an sadece sağ kaşımın yarısının uzamasını beklicem..
Bende şöyle bir durum oldu, bana subazlı nemlendirici krem sür dedi sabah akşam ve bende onu uyguladım.İyi de zaten düşmesi gerekiyor..Şimdi kalıcı makyajda işlem yapıldıktan sonra o bölge kabuk bağlıyor.Vaselin tarzı bir kremi kurudukça sürmeniz gerekiyor.Daha doğrusu kurutmamak nemli tutmak gerekiyor.Yaklaşık 1 hafta gibi bir süre sonunda kabuklar dökülmeye başlıyor.Israrla kendiniz koparmayın kendi kendine düşmesini bekleyin derler.Ayrıca o ilk hafta yani bütün kabuk dökülene kadarda ne renk ne şekil konusunda bir şey demek yanlış olur.Çünkü oldukça koyu renk ve kalın bir şekil olacağından o yanıltıcı olmasın.1 hafta sonra bütün kabuklar kendiliğinden döküldükten sonra altta kalan renk daha açık bir renk ve şekil ise daha ince bir şekil olacaktır.İşte o noktada ancak değerlendirip olmuş yada olmamış diyebiliriz...
Bendeki sıkıntı normalde 2 yıl kadar kullanabileceğimi düşünürken 1 yıl gibi bir sürede rengi oldukça açıldı.Ve yeniden yaptırmak gerekiyor.Ben daha uzun kullanırım diye düşünmüştüm...
Nerede yaptırdınız öğrenebilir miyim?Yaptırdım ve temmuzda 2 yıl olacak .Ne renk değişti ne de silindi.Doğal da ...Zor anlıyorlar
Selam kizlar, bu aksam uzeri randevum var bende yaptiriyorum. biraz korktum acikcasi insallah aglayarak eve donmem
Kime yaptırdınız bende düşünüyorum bayadır be sonu hüsran olsun istemiyorum..Yaptırmayı düşünen araştıran arkadaşlar için yazayım dedim. Ben 2 yıldır cesaret edip yatıramamıştım. Boşuna kaşsız gezmişim. Usta ellerde süper bişey. Daha bugün yaptırdım sonraki günler nasıl olur bilemiyorum ama şu an süper.. yaptırdıktan sonra evden çıkmak istemeyenler oluyor okuyorum. Hiç öyle bir durum yok, gayet doğal duruyor. Keşke hep böyle kalsa hiç çıkmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?