Ben 23 Nisan tarihinde yaptırdım, daha çok yeni ama ben de yapılan bi işlem kalmadı maalesef
Hergün bi yer hep düştü boyası ile birlikte.
En son pazartesi akşamı duş aldım, okadar dikkat etmeme rağmen sol kaşımdaki işlemin yarısı gitti ve sağ kışımında orta kısımları düştü kabukla birlikte .. Böyle olunca bende hepsini tamamen çıkatttım o şekilde dolaşamazdım
ve çokta kolay çıktı. Şimdi bunu uygulayan yapan arkadaşım, yakın bir arkadaşım. Ücretini henüz vermemiştim, cuma günü ücretini götürüp vericem. Durumuda karşılıklı konuşup anlatıcam böyle böyle oldu diye. Telefonda bahsetmek istemedim.
Sağ kaşımın yarısı yok ayrıca, işlem yapılırken usturayla almış sanırım nasıl iş anlamadım. Sol kaşımda böyle bir sıkıntı yok ama.. Allah'tan kökü bende de oyuzden sorun etmiyorum, kaş farı ve kaş kalemiyle kendim uygulama yapacağım uzayana kadar... 2.rutuş - 3.rutuş vs asla gitmem kendi kaşlarımda yoluma devam edicem. Hiç bana göre bişi değilmiş onu anladım.
Benim kendi kaşlarımın uç kısımlarında seyreklik vardı. O boşlukları doldurması kafiydi aslında. Ama benim kaş yapımı ve şeklimi çok değiştirdi. Resimlerde ifadem de değişmişti. Ve mutsuzdum da bu yüzden... Neyseki eski halime döndüm, şu an sadece sağ kaşımın yarısının uzamasını beklicem..