• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Microblading yaptırmak istiyorum ama burdaki yorumlari.görünce vazgeçmek üzereyim hiç mi memnun olan yok

cabataaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
66
25
8
31
Burdaki yorumları görünce vazgeçtim beyaz tenliyim saçlarımı genellikle sarı ombre kullanıyorum köyü olmasından veya aktığı zaman kırmızı olmasından çok korkuyorum ama yaptırmak da.istiyorim hiç memnun olan yok mu

Aşırı alaturka görünüyor rengi değişiyor onun yerine kaş tasarımı yapan birine gidin zamanla oturur kaşlar

Gideceğiniz yeri çok iyi seçin renk skalası çok olan yeri tercih edin size en uygun kaş renginize en yakını yaptırırsanız memnun kalırsınız bence

Ben yaptirdim ilk 2 hafta kabus gibiydi kapkara kaslarla gezdim inanilmaz kotuydu surekli krem suruyordum aksin diye. Yapan kisi 2. Seansa kadar akacak dedi 2. Seansa gidince cok sasirdi baya az akmis diye. Neyse bu aktikca kaslarim guzellesti normalde cok seyrek kaslarim var hep kas fari kas kalemi kullaniyordum. Yaptirali 1.5 sene oldu etkisi gecti sayilir hala cok hafif grimsi sekilde duruyor bu haliyle bile kas kalemi kullanmama gerek kalmiyor. Yapan kisi cok onemli benim kasimi yapan kisi cok koyu renk kullanmisti o yuzden bi sure rezil oldum.

Burdaki yorumları görünce vazgeçtim beyaz tenliyim saçlarımı genellikle sarı ombre kullanıyorum köyü olmasından veya aktığı zaman kırmızı olmasından çok korkuyorum ama yaptırmak da.istiyorim hiç memnun olan yok mu
Kesinlikle Yasemin Terzioğlu diyorum çok profesyonel hijyenik ve disiplinli inanılmaz doğal kaşlar yapıyor .
ben yaptırdım iki sefer ve çok memnun kaldım yapılan uygulamada boya zamanla ciltten ayrışıyor hiç bir sıkıntı yaşamadım ve tekrar yaptırdım renginde bir değişiklik olmadı cildim karma ve çok makyaj yapan ve ürün kullanan biriyim.

Back
X