micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

canim sen daha catlatma ignesini kullanmadinki nasil yumurtlamis oluyorsun anlamadim...yada yumurtlama olduysa catlatma ignesi niye???:uhm:

Mehaycım şimdi yumurtalar gelişiyo büyüyo, çatlatma iğnesi yumurtalar büyüdükten sonra çatlatmak için yapılıyo, çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlayan yumurtalar toplanıyo ve dışarda dölleniyo

Mehaycım şimdi yumurtalar gelişiyo büyüyo, çatlatma iğnesi yumurtalar büyüdükten sonra çatlatmak için yapılıyo, çatlatma iğnesini yaptıktan 36 saat sonra çatlayan yumurtalar toplanıyo ve dışarda dölleniyo

canimcim bunu bende biliyorum 6 kez asilama oldum...benim anlamadigim hani ultrasona giriliyorya catlatma ignesinden once doktor nerden biliyor kac yumurta oldugunu catlama olmadan yani igneyi kullanmadan once hani diyorya su kadar yumurta var diye????acaba yumurtaligin icindeki yumurtalari catlamadan gorebiliyorlarmi ????

Son düzenleme:
Görüyolar tabi hem kaçtane olduğunu hem kaç mm büyüdüğünü görüp hesaplıyolar belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyolar, aşılamada da böyle yapıyolar ya zaten

Görüyolar tabi hem kaçtane olduğunu hem kaç mm büyüdüğünü görüp hesaplıyolar belli bir büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi veriyolar, aşılamada da böyle yapıyolar ya zaten

valla bana asilamada doktorum kac yumurta oldugunu soylemedi hic catlatma ignesinden once sadece yumurtaligin buyuklugune gore istenilen boya gelmisse catlatma gnesi bugun veya yarin dedi ....

yani bana yumurtaliklarin boyunu soyledi 16 veya 18 mm diye yumurtanin boyu 18 mm olamaz bence yumurtalikla ayni boyda olacak degilya :)) icinden cikamaz yoksa :))))

yani bana yumurtaliklarin boyunu soyledi 16 veya 18 mm diye yumurtanin boyu 18 mm olamaz bence yumurtalikla ayni boyda olacak degilya :)) icinden cikamaz yoksa :))))

:))) onlar yumurtalıkların boyu değil işte, yumurtanın boyu canım benim, 18 -19 mm civarına gelince çatlatma iğnesi veriyolar, doktor yumurtaları görmese çatlayacak boyuta geldiklerini nerden anlasın

:))) onlar yumurtalıkların boyu değil işte, yumurtanın boyu canım benim, 18 -19 mm civarına gelince çatlatma iğnesi veriyolar, doktor yumurtaları görmese çatlayacak boyuta geldiklerini nerden anlasın

:))) canim ben yumurtaliklarin icinden ciktigini biliyorum yumurtalarin:roflol:

bugün yine kontrol vardı, adetimin 11. günü. ilaçlara devam dedi dr. e2 sonucuna göre akşamüsti tekrar arayacaklar dozla ilgili. yumoşlar daha istenen büyüklüğe ulaşmamış anlaşılan. gonal-f de bugün bitiyor yenisini almak zorundayız dışarıdan. 3 gün daha devam etsek ne kadar büyüyecekler bakalım. kasıklarım sancıyor iyiden iyiye son zamanlarda yürümek bile zorlaşacak sanırım. Allahım emeklerimizi boşa çıkarma isteyen herkese hayırlı evlat nasip et yarabbim.

:sm_cool:evet büyük gün yaklaştı, bugün kontrol vardı, benim yumoşalr epey büyümüş. en büyüğü 20 mm olmuş. bu gece 02:30 da pregnyl vurulacak. cuma 11:30 da clinic te olacağız. ya ben korkuyorum anesteziden. genel istedim gerçi ama yinede değişik bi ruh halim var biraz endişeli, biraz umutlu, biraz heyecanlı. kısacası ne ararsanız hepsi mevcut şu anda. herşey yolunda dedi dr. endometrium 9,5 olmuş. ya ben çok heyecanlanıyım ve farkındasınızdır daldan dala atlıyorum . hadi bana bişeyler söyleyin n'olur :teselli:

:sm_cool:evet büyük gün yaklaştı, bugün kontrol vardı, benim yumoşalr epey büyümüş. en büyüğü 20 mm olmuş. bu gece 02:30 da pregnyl vurulacak. cuma 11:30 da clinic te olacağız. ya ben korkuyorum anesteziden. genel istedim gerçi ama yinede değişik bi ruh halim var biraz endişeli, biraz umutlu, biraz heyecanlı. kısacası ne ararsanız hepsi mevcut şu anda. herşey yolunda dedi dr. endometrium 9,5 olmuş. ya ben çok heyecanlanıyım ve farkındasınızdır daldan dala atlıyorum . hadi bana bişeyler söyleyin n'olur :teselli:

İnşallah sonuna kadar böyle yolunda gider...
Bende dün vuruldum çatlatma iğnesini yarında benim toplama işlemim var...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

canım az kaldı bebeklerine kavusmaya ya hadi hayırlısı söyle bize 2 tane yavrularınla hamileyim diyecegin günler yaklasıyo ay ebdne heyecan yaptım hehehehe daha bana var ama

İnşallah sonuna kadar böyle yolunda gider...
Bende dün vuruldum çatlatma iğnesini yarında benim toplama işlemim var...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

amin canım inşallah :) sonuçlarımızda birer gün arayla olacak bu gidişle. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :emir_bebek:a.s.

canım az kaldı bebeklerine kavusmaya ya hadi hayırlısı söyle bize 2 tane yavrularınla hamileyim diyecegin günler yaklasıyo ay ebdne heyecan yaptım hehehehe daha bana var ama

amin canım amiiiinnnnnn. sanada, banada isteyen herkese de Allahım nasip etsin annelik duygusunu tattırmayı :1hug:

bebekler geliyor hazırlan annesi ........
aneztesi ile yumurta işlemini yapmanı tavsiye ederim ama sen bilirsin.
herşey güzel olacak anneeeee.

selam arkadaşlar, az önce geldim eve 7 tane yumoşum toplandı, ben iyiyim. bakalım artık haber bekleyeceğiz.

X