micro günlüğüm (artık başlıyorum hayırlısıyla)

bugün adet oldum ve artık aktif tedavi başlayacak, yarın ultrasona girdikten sonra gonal-f ve ankara yolculuğu başlayacak. inşallah hayırlı bir biçimde sonuçlanır yolcuğum ve hepimizin tedavileri.

mehaycım bugün adet oldum asıl tedavi şimdi başlayacak. Allah kısmet ederse haziran sonunu bulur benim tedavinin bitmesi.

bugün adet oldum ve artık aktif tedavi başlayacak, yarın ultrasona girdikten sonra gonal-f ve ankara yolculuğu başlayacak. inşallah hayırlı bir biçimde sonuçlanır yolcuğum ve hepimizin tedavileri.

hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanacak olumlu düşün olumlu olsun a.s.

mehaycım bugün adet oldum asıl tedavi şimdi başlayacak. Allah kısmet ederse haziran sonunu bulur benim tedavinin bitmesi.

canim yaa insallah olur benimkide sanirim temmuzun ortalarini bulucak ayy ne guzel olur bu yaza ikimizde hamis girsek....insaAllah Ya Rabbiimmmm:emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inşallah :) yaz bereketli başladı KK'da baksana hemen her gün 1 hamiş var darısı başımıza inşallah :)

bugün ilk gonal-f'e başladım 375 ünite. 3 gün daha devam edeceğim çarşamba sabahtanda clinic'te olacağız. ondan sonra ne olacak bilmiyorum, daha bir sürü ilaç var aldığımız onları kullanmaya orda başlayacağız herhalde.
a.s.
arkadaşlar yumurta toplamı işlemi adetin ortalama kaçıcı günü yapıldı sizde?

bugün ilk gonal-f'e başladım 375 ünite. 3 gün daha devam edeceğim çarşamba sabahtanda clinic'te olacağız. ondan sonra ne olacak bilmiyorum, daha bir sürü ilaç var aldığımız onları kullanmaya orda başlayacağız herhalde.
a.s.
arkadaşlar yumurta toplamı işlemi adetin ortalama kaçıcı günü yapıldı sizde?

hayatım yumurta toplama ilaçlara başladıktan sonra genelde 7-8. günde yapılıyor..yumurtaların boyutuna ve sayısına göre..doktorun sana söyleyecektir zaten..şu gün toplama yapacağız çatlatma iğneni şu saatte ol 36 saat sonra da hastaneye gel diyecektir..

bende 12.miydi 14. gün müydü neydi.kişiye göre değişiyor.bol bol süt iç.bi de nar suyumuydu ne.bunlar yumurtaları geliştiriyormuş.ben de bir dahaki sefere bunları içicem.

nestle76, butterfly's teşekür ederim, hiç soru bitmiyor ki insanın aklındaki, hep bir sonraki adımla ilgili sorular. sağolun canlarım iyi ki KK ve siz varsınız.
o zaman benim 20 haziran civarı olur, hayırlısı bakalım.

bende 12.miydi 14. gün müydü neydi.kişiye göre değişiyor.bol bol süt iç.bi de nar suyumuydu ne.bunlar yumurtaları geliştiriyormuş.ben de bir dahaki sefere bunları içicem.

canim seninde sanirim uzun protokoldu bana senin tup bebek tedavinin nasil gectigini anlatirmisin biraz benimde yumurtalar sanirim ignelere basladiktan 12-13 gun sonra toplanacak ama bir sorun var gibime geliyor cunku ben ignelere adetin 10. gunu basliyorum....cevabini bekliyorum canim...

işte onu bilmiyorum yumurta toplama işlemi ne zaman olur onu da aanlamadım tam, kişiden kişiye değişiyormuş. benim de en merak ettiğim bunlar. gidince soracağım merkeze. KK'dan öğrendiğim kadarıyla haziranın 20 si falan gibi herhalde. sen neler yapıyorsun? ne zaman başlıyor ilaçlar?

X