- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gebelik varmıben de pcosluyum bir yıllık evliyim bi kimyasal gebeliğim var malesef kalamadımdaha
Hamile misinizBen panacea ve advictor ile ilk ay hamile kaldim
Bende de yumurta tembelliği vardı evet şimdi hamileyim 3 aylıkPco varmıydı sizde bide
hamilelik oldumu mfk ile acaba bende alacam da hangilerini kukkandınız acaba
Fodega bee ve paneca verdi ek olarak iki ilaç daha verdi eşimle birlikte kullanıyoruz Instagram sayfası var ordan iletişim e geçiliyor size zaten yazıyor ilaçhamilelik oldumu mfk ile acaba bende alacam da hangilerini kukkandınız acaba
Hayırlı olsun öncelikle benim de amh düşük siz eş paketi mi almıştınız bende eş paketi alcam da ekstra bişey almama gerek var mı bide macun mu iyi yoksa kapsüller miBende de yumurta tembelliği vardı evet şimdi hamileyim 3 aylık
Eş paketi aldım bir aylık yanında azoperm Helena verdi bir aylık kapsül onlara hepsi azoperm eşine Helena sana diğerleri ortak zaten sabah akşam içilecek ben suya katıp içtim kapsül içemiyorum daHayırlı olsun öncelikle benim de amh düşük siz eş paketi mi almıştınız bende eş paketi alcam da ekstra bişey almama gerek var mı bide macun mu iyi yoksa kapsüller mi
Anladım Allah tanımına erdirsinEş paketi aldım bir aylık yanında azoperm Helena verdi bir aylık kapsül onlara hepsi azoperm eşine Helena sana diğerleri ortak zaten sabah akşam içilecek ben suya katıp içtim kapsül içemiyorum da
Teşekkür ederim inşallah bende güzel haberleri paylaşırımEş paketi aldım bir aylık yanında azoperm Helena verdi bir aylık kapsül onlara hepsi azoperm eşine Helena sana diğerleri ortak zaten sabah akşam içilecek ben suya katıp içtim kapsül içemiyorum da
İnşallah canımTeşekkür ederim inşallah bende güzel haberleri paylaşırım
3 ay eş paketi 3 tane ATHENA bir tane de reserve anh kullandım gebelik oluşmadı. 3 ay daha bekle denildi 4. Ayımda bekliyorum.Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Öyle mi hayırlısı inşallah olur3 ay eş paketi 3 tane ATHENA bir tane de reserve anh kullandım gebelik oluşmadı. 3 ay daha bekle denildi 4. Ayımda bekliyorum.
Ben mfk es paketini kullandım. 2. Ayda sonuç aldım 8 sene sonraKızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bende kullandım ama olmadı kısmet ekstra bişey yaptınız miBen mfk es paketini kullandım. 2. Ayda sonuç aldım 8 sene sonra
Teşekkür ederim. İhtiyacınıza göre başka ürünlerde de var. Biz es paketine adendo ve azoperm ekledik. Rabbim sizede nasip etsin insallah.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bende kullandım ama olmadı kısmet ekstra bişey yaptınız mi
Sizin sorununuz neydi acaba?Teşekkür ederim. İhtiyacınıza göre başka ürünlerde de var. Biz es paketine adendo ve azoperm ekledik. Rabbim sizede nasip etsin insallah.