- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben Instagram da geçtim irtibata orda söylediChat kısmına yazdım aynı zamanda whatsapptan yazdım, biri diyor 3 ay kullanacaksınız,biri diyor 1 ay kullanın fazlasına gerek yok diyorkafam allak bullak oldu
Ne yaptınız gittiniz mi doktora sonuç var mı10 gün var daha ya
Gitmedim doktora fakat gebelik testi yaptım negatifNe yaptınız gittiniz mi doktora sonuç var mı
Öyle mi kısmet hayırlısıGitmedim doktora fakat gebelik testi yaptım negatif
ben kullandım 2 ay düzenli uydum her dediklerine ama işe yaramadıKızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Hadi ya üzüldümben kullandım 2 ay düzenli uydum her dediklerine ama işe yaramadı
ewet cnm malesef olmadı tüp bebeğe başladım şimdi hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHadi ya üzüldüm
Öyle tabi ki hayırlısıewet cnm malesef olmadı tüp bebeğe başladım şimdi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ben panacea ve advictor ile ilk ay hamile kaldimKızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de
Hemde ilk aydan ne güzel bana advictor vermedi ama paneca bee fodega verdiBen panacea ve advictor ile ilk ay hamile kaldim
benim iki kez düşüğüm vardı ondan olabilirHemde ilk aydan ne güzel bana advictor vermedi ama paneca bee fodega verdi
Olabilir tabibenim iki kez düşüğüm vardı ondan olabilir
İnşallah canım ya herkese nasip etsin bende çok istiyorumBende yazdım whatsapptan hocaya bana da adalis ve advictor flora ve sirke onerdi oncelikle kilomu ve insulin direncimi dengelemek gerektigini soyledi bir de bunlara ek es paketi kullanabilirmisim oyle dedi çok istiyorum hamile kalmak insallah olur
Kızlar meraba konunun üstünden bayağı geçmiş umarım yinede görürsünüz dr mfk nın whatsapp numarasını bulamadım rica etsem benimle özelden paylaşabilir misinizBende yazdım whatsapptan hocaya bana da adalis ve advictor flora ve sirke onerdi oncelikle kilomu ve insulin direncimi dengelemek gerektigini soyledi bir de bunlara ek es paketi kullanabilirmisim oyle dedi çok istiyorum hamile kalmak insallah olur
WhatsApp numarası yok zaten Instagram üzerinden iletişim e geçiliyorKızlar meraba konunun üstünden bayağı geçmiş umarım yinede görürsünüz dr mfk nın whatsapp numarasını bulamadım rica etsem benimle özelden paylaşabilir misiniz
Çok teşekkür ederimWhatsApp numarası yok zaten Instagram üzerinden iletişim e geçiliyor
Rica ederimÇok teşekkür ederim
hamilelik oldumu mfk ile acaba bende alacam da hangilerini kukkandınız acabaBen de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı
Pco varmıydı sizde bideBen de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı